Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Εάν έχετε Ρυτίδες, Μυρμηγκιές ή Ψωρίαση, δοκιμάστε Φλούδες Μπανάνας!

Τα οφέλη από τις μπανάνες είναι πολύ γνωστά, αλλά και οι ισχυρές ιδιότητες των φλουδών τους είναι επίσης πολύ σημαντικές. Συνήθως πάντα τις πετάμε αφού φάμε την μπανάνα, αλλά σε ορισμένες χώρες, όπως για παράδειγμα στην Ινδία, οι άνθρωποι ξέρουν ότι έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα.
Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε ένα μέρος από τα οφέλη των μπανανόφλουδων! 
Ρίξτε μια ματιά!
αν-you-have-ρυτίδων-κονδυλωμάτων-ή-ψωρίαση-προσπαθήσετε-μπανάνα-φλούδες
Σε ποιες περιπτώσεις οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν φλούδες μπανάνας;

  • Φλούδες μπανάνας για την λεύκανση των δοντιών
Τρίβετε τα δόντια σας με το εσωτερικό μέρος μιας φλούδας μπανάνας κάθε μέρα για δύο εβδομάδες. Σύντομα θα παρατηρήσετε τα θετικά αποτελέσματα.
  • Απομάκρυνση μυρμηγκιών
Αν έχετε μυρμηγκιές, μπορείτε εύκολα να τις αφαιρέσετε χρησιμοποιώντας φλούδες μπανάνας. Θα σας βοηθήσουν να τις εξαλείψετε, αλλά και να βελτιώσετε την εμφάνισή τους στο μέλλον. Απλά βάλτε μια φλούδα μπανάνας πάνω στην μυρμηγκιά  και στερεώστε την με έναν επίδεσμο. Αφήστε την κατά τη διάρκεια της νύχτας. Συνεχίστε με αυτή τη διαδικασία έως ότου η μυρμηγκιά εξαλειφθεί εντελώς.
  • Πρόσωπο χωρίς ακμή και ρυτίδες
Η μπανάνα είναι εξαιρετική για μια πλήρη φροντίδα του δέρματός σας. Περιέχει αντιοξειδωτικά, αλλά επίσης, έχει και αντιγηραντικές ιδιότητες. Οι μπανάνες ενυδατώνουν και θρέφουν το δέρμα. Τρίψτε μια φλούδα της μπανάνας στο δέρμα, ειδικά στις πληγείσες και προβληματικές περιοχές. Αφήστε την για 30 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε.
  • Θεραπεία της ψωρίασης
Δυστυχώς, αυτή η ασθένεια του δέρματος δεν μπορεί να θεραπευτεί εντελώς με τη βοήθεια μιας μπανανόφλουδας, αλλά μπορεί να ανακουφίσει τα συμπτώματα της.
  • Φλούδες μπανάνας ως αναλγητικό
Τρίψτε επώδυνες περιοχές του σώματός σας με μια φλούδα μπανάνας. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παυσίπονο.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα