Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣ



Το να ξέρεις να τακτοποιείς το μέλλον είναι πιο σημαντικό από το να το προβλέπεις θεωρώντας ότι είναι προκαθορισμένο. Δεν έχουμε προκαθορισμένο προορισμό αφού μπορούμε να αλλάξουμε το μέλλον κάθε στιγμή....Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ζούμε το μέλλον που μας προσφέρεται. Μπορούμε να το αλλάζουμε κάθε στιγμή, όμως χρειάζεται να γνωρίζουμε και αυτό που μας ταιριάζει...Λοιπόν δεν είναι κακό να έχουμε υποδείξεις από τον διττό μας για να είμαστε ήσυχοι. Πώς μπορείς να φοβάσαι για την επόμενη μέρα, όταν λαμβάνεις κάθε βράδυ καλές πληροφορίες; Αρκεί κατά τη διάρκεια της μέρας να ακολουθείς τις σκέψεις σου και τις διαισθήσεις σου.

Θα αποτελούν την αντανάκλαση αυτών των νυχτερινών συμβουλών. Δεν έχει σημασία το να θυμάσαι οτιδήποτε, αλλά το να καταργήσεις τις μελλοντικές πιθανότητες που είναι ...ακατάλληλες για τον οργανισμό σου. Χωρίς έλεγχο των διαισθήσεων και των ενστίκτων σου, η επικίνδυνη επιστροφή ενός ξεχασμένου μέλλοντος είναι αναπόφευκτη.  Οποιουδήποτε μέλλοντος που μπορεί να σκέφτηκες κάποια μέρα και για το οποίο δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα.

Π.χ. σκέφτηκες να σκοτώσεις την ταμία ενός εμπορικού καταστήματος, που σε εκνευρίζει. ξέρεις ότι δεν θα το κάνεις, αλλά ο φόνος υπάρχει ήδη στο μέλλον. 

Οποιοσδήποτε θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει αυτό το δυναμικό και να διαπράξει ένα φόνο, που μόνο η σκέψη σου δημιούργησε. Θα είσαι συνυπεύθυνος.
Βλέπεις τους κινδύνους ενός ξεχασμένου δυναμικού; Κατασκευάζεις ένα δυναμικό χιλίων βολτ και κάποιος παθαίνει ηλεκτροπληξία συνδεόμενος με το δυναμικό σου, γιατί δεν μπορεί να αντέξει πάνω από διακόσια βολτ....


dualself

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα