Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Πώς να προσελκύσεις μία γυναίκα; Φάε φρούτα και λαχανικά

Πώς να προσελκύσεις μία γυναίκα; Φάε φρούτα και λαχανικά

Η διατροφή μπορεί να επηρεάσει τη μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα μας, η οποία κατ επέκταση παίζει ρόλο για την προσέλκυση του αντίθετου φύλου. Μία ομάδα ερευνητών λέει πως αν θέλεις να προσελκύσεις μία γυναίκα, τότε στρέψε το βλέμμα σου, αλλά και την όρεξή σου προς τα φρούτα και τα λαχανικά.

Αντί να κάνεις ένα τεράστιο μακροβούτι στο aftershave σου λούζοντας όλο το σώμα σου με μυρωδιές, οι ερευνητές σου συνιστούν να αυξήσεις την πρόσληψη φρούτων και λαχανικών, τα οποία επηρεάζουν την μυρωδιά που εκπέμπει το σώμα σου, και εν τέλει σε κάνει πιο ελκυστικό.
Ειδικότερα, όπως σημειώνεται στη μελέτη η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Evolution and Human Behavior, οι άνδρες που καταναλώνουν ποσότητες φρούτων και λαχανικών έχουν την πιο ελκυστική μυρωδιά για τις γυναίκες, η οποία περιγράφεται ως floral και γλυκιά.


Στη δεύτερη θέση με επίσης ευχάριστη μυρωδιά ανήκουν οι άνδρες οι οποίοι καταναλώνουν ποσότητες κρέατος, αυγών και tofu, ενώ την πιο δυσάρεστη μυρωδιά έχουν οι άνδρες οι οποίοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες ζυμαρικών και ψωμιού και άλλους υδατάνθρακες, οι οποίοι καθιστούν την μυρωδιά του σώματος λιγότερο ευχάριστη.
Πώς να προσελκύσεις μία γυναίκα; Φάε φρούτα και λαχανικά
Ο Dr Ian Stephen ψυχολόγος από το Πανεπιστήμιο Macquarie στο Σύδνεϋ μαζί με την ερευνητική του ομάδα, σημειώνουν πως η οσμή του σώματος ενός ανθρώπου μπορεί να βοηθήσει, ώστε να δώσει σήματα και πληροφορίες σχετικά με τη υγεία του ατόμου.
“Οι γυναίκες κριτές ήταν σε θέση να αξιολογήσουν αξιόπιστα το συναίσθημα και την ένταση των ανδρών, ανάλογα την μυρωδιά τους. Ο ιδρώτας των ανδρών από την περιοχή της μασχάλης χρησιμεύει ως ακόμη ένα ειλικρινές σύνθημα για τις γυναίκες, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του άνδρα”, λένε από κοινού οι ερευνητές, όπως σημειώνεται σε σχετικό δημοσίευμα.
Οι ερευνητές υπογραμμίζουν πως: “οι δίαιτες πλούσιες σε φρούτα και λαχανικά σχετίζονται με την καλύτερη υγεία του ανθρώπου, τόσο τώρα όσο και κατά πάσα πιθανότητα στο προγονικό παρελθόν μας”.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα