Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Πανσέληνος Νοεμβρίου Σαν (σε) από παραμύθι


Πανσέληνος Νοεμβρίου
Σαν (σε) από παραμύθι

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου




Σαν (σε) από παραμύθι, θα έλεγε κάποιος εάν βρισκόταν έξω την ώρα εκείνη.  Το φεγγάρι ξεπρόβαλε με αποφασιστικό, λαμπερό και υπέροχο τρόπο, φτιάχνοντας τοπία … από τις σκέψεις της φαντασίας. Τοπία, που θυμίζουν ημέρες έμπνευσης, χαλάρωσης, αλλά και τοπία που μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής, … να ξεπετάγονται μέσα από το φακό (της) φωτογραφικής μηχανής. Με απόλυτα ΄΄έντεχνο΄΄ ύφος, προδιαθέτουν και προ-παρουσιάζουν το σκηνικό της βραδιάς, λίγο πριν το 100%  της Πανσελήνου του Νοεμβρίου. 

Πρόκειται για την  Πανσέληνο του Ηλιακού μήνα στο Σκορπιό, μεταφέροντας την συμπληρωματική του ενέργεια στον άξονα  (του) Ταύρου. Ας θυμίσουμε στο σημείο αυτό (και για όσους δεν γνωρίζουν): Κάθε φορά που ένα ζώδιο έχει γενέθλια, η Πανσέληνος γίνεται στο ζώδιο που βρίσκεται συμπληρωματικά απέναντι του.

Ο Ταύρος γίνεται ιδιαίτερα δυνατός. Ο Σκορπιός, κυρίαρχο ζώδιο του ΄΄παιχνιδιού΄΄, είναι εκείνο που συναρπάζει τους πάντες. Είναι το σύμβολο που μαγνητίζει και καθοδηγεί αφανώς, την κάθε κίνηση - ενορχήστρωση,  με βάση την αόρατη αλλά αισθητή φύση του!

Ο Πλούτωνας (βλέπετε) είναι ο κυρίαρχος πλανήτης του Σκορπιού. Ουδείς δεν μπόρεσε να ξεφύγει από την δύναμη του. Φράσεις κλειδιά: μετασχηματισμός, μετουσίωση, ποιοτική αναβάθμιση ή υποβάθμιση, ψυχική δύναμη, (πυκνός) πυρήνας γνώσης, αλλά και παρασκήνιο, ψυχολογία, υποσυνείδητο, ασυνείδητο και ίσως και σε κάποιες περιπτώσεις Ενόραση. Στις αρνητικές του εκδοχές, μπορεί να εκβιάζει, να παιδεύει, αλλά και … γητεύει για κάποιο σκοπό. 

Είναι ο Γητευτής του Ονείρου!

Είναι αυτός που μπορεί να σου περάσει ανενόχλητος κάποιες σημαντικές ή ασήμαντες (εξαρτάται από τη θέση του παρατηρητή) υποβολές, είτε για το καλό είτε για το κακό. 

Η σχέση του με τον Ταύρο, εμπεριέχει
τη δύναμη της γείωσης που του αρμόζει.



Η θέση της Πανσελήνου στον άξονα (Ταύρου – Σκορπιού),  θα μας ενημερώσει ανάλογα με τον τρόπο  (κάθε) ατομικού ωροσκοπίου.
Στη φάση της Πανσελήνου και σε ότι αφορά τον αστρολογικό χάρτη που την εκπροσωπεί, ... η πρωτοτυπία αλλά και η βιασύνη, γίνεται το κύριο χαρακτηριστικό που της αρμόζει. Κάθε πρωτότυπη σκέψη,  κάθε ειλικρινής παρορμητική αλλά και αστραπιαία δόνηση, ενδέχεται να φέρει γεγονότα στο χώρο των αλλαγών. Αλλαγών, στις  διαπροσωπικές σχέσεις σε όλα τα επίπεδα. 

Τολμήστε! είναι η συμβουλή 

Τολμήστε να εκφράσετε την αλήθεια σας. Τολμήστε την τόλμη για καλό. Πράξτε έργο πρωτότυπο μα με μέτρο που να πηγάζει από την αλήθεια ……. 

Να μην είναι τεχνικό, τεχνητό ή φτιαχτό, 
διότι θα αποτύχει



Και ποιο είναι το μυστικό θα μου πείτε……..;
Το Μυστικό είναι να πηγάζει από τα βάθη της δικής σας ποιότητας. (και όχι 3ου). Η πρωτοτυπία βρίσκεται στα στάδια της υλοποίησης, με όχημα την πηγαία αλλά και αδιαπραγμάτευτη ιδιαιτερότητα μας.  

Κοιτώντας τον χάρτη της Πανσελήνου, διαπιστώνουμε τον Ωροσκόπο Κριό, στις 25,27, άρα και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Παρότι πίσω από την ακμή, η επιρροή της Ουράνιας ενέργειας ξαφνιάζει το περιβάλλον. Η Έριδα αδελφή του Άρη, η λευκή Σελήνη και ο αστεροειδής  Δήμητρα, συμμετέχουν στη δράση αυτή. 

Ο ωροσκόπος Κριός αποκτά ιδιαίτερη σημασία, μιας και η 11η πλανητική ώρα της μέρας, είναι φύσεως Άρη σε έδαφος (ημέρα) Σελήνης, αλλά και σε σύνοδο με τα σημεία που προαναφέραμε.
Η Αφροδίτη Κυβερνήτης της Πανσελήνου σε Κρόνιο  έδαφος, βρίσκεται εκτός ορίων (-25,35). Υπερβολές ή ακινησία, είναι ένα σενάριο πιθανό. 

Ιδιαίτερη σημασία αποκτά το γεγονός της συνόδου και της αντίθεσης Ποσειδώνα με τους δεσμούς της Σελήνης. (Βόρειος - Νότιος Δεσμός)
Μοιάζει να ήρθε η στιγμή της σύνθεσης και της ολοκλήρωσης  εν μέσω (της) φύσεως προσφορά και υπηρεσία σε ατομικό ή συλλογικό επίπεδο.  
Ο οικονομικός άξονας Ταύρου – Σκορπιού, εκτός από το χρηματοκοινωνικοεπενδυτικό πρόγραμμα που περιέχει, συμβάλλει μετασχηματιστικά.  

Ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα  προς διερεύνηση, είναι εάν  θα αποτελέσει και την ολοκλήρωση σε επίπεδο συναισθηματικοψυχολογικό, ή θα το ορίσει ως σημείο ρήξης ή μη ανταμοιβής. Ανάλογα με τη θέση που βρίσκεται ο άξονας (σε ατομικό χάρτη), θα επηρεάσει με ιδιαίτερα θέματα που αναλογούν. 

Από κοσμική άποψη αφορά τον κλάδο της οικονομίας και των επενδύσεων, αλλά από προσωπική σκοπιά, επιδρά στις διαπροσωπικές, συναισθηματικές και σημαντικές σχέσεις. Το τι θα φέρει, εξαρτάται και από την ατομική εξέλιξη του κάθε ένα μέλους ξεχωριστά. 

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη, για συναισθηματική και ψυχολογική τοποθέτηση, αλλά και ανάγκη για ξεκαθάρισμα ΄΄λογαριασμών΄΄ κάθε είδους. Ο Άρης κυβερνήτης του ωροσκόπου της Πανσελήνου, μοιάζει να θέλει να ανοίξει νέους φιλοσοφικούς και νεοτεριστικούς δρόμους, που ενδέχεται να έχουν  με επαφές που θα φέρουν ιδιαίτερα νέα από εξωτερικό ή με άλλους για εμάς μη κοινούς και καθημερινούς στόχους.     

Δίχως να θέλω να σας κουράσω με άλλες ΄΄τεχνικές΄΄ λεπτομέρειες,
Σας εύχομαι μια καλή και Δημιουργική Πανσέληνο, 
με Τόλμη και Αλήθεια, σε Ατομικό και Συλλογικό Επίπεδο !

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου,
Σύμβουλος Ολιστικής 
& Συνδυαστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher


ouranokatevatoi

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα