Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Αυτά είναι τα φυσικά παυσίπονα που νικούν τον πόνο!

%cf%80%ce%b1%cf%85%cf%83%ce%af%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%b1

Χιλιάδες χρόνια πριν τα παυσίπονα αποκτήσουν περίοπτη θέση στο φαρμακείο του σπιτιού μας , οι άνθρωποι κατέφευγαν σε φυσικές λύσεις για να ανακουφιστούν από τον πόνο.

Πλέον τα φυσικά παυσίπονα έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας αφού έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι καταπραΰνουν τους πόνους και κυρίως δεν κοστίζουν ακριβά. Προσοχή όσοι παίρνουν φάρμακα για κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας είναι απαραίτητο να συμβουλευτούν το γιατρό τους πριν να καταφύγουν σε μια εναλλακτική λύση.

Η φυσική ασπιρίνη
Δεν αποτελεί έκπληξη για τους επιστήμονες ότι ορισμένα φυτά περιέχουν σαλικυλικό οξύ το οποίο ανακουφίζει από τον πόνο και τη φλεγμονή.
Τέτοιες ιδιότητες έχει το εκχύλισμα φλοιού Ιτιάς. Μάλιστα η αναλγητική του δράση επιβεβαιώνεται από έρευνα του Κέντρου Πόνου του Rambam Medical Center του Ισραήλ η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το εκχύλισμα της ιτιάς είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό παυσίπονο.
Ιχθυέλαιο για την αρθρίτιδα
Τα λιπαρά ψάρια όπως είναι ο σολωμός είναι πλούσια σε ω-3, τα οποία ως γνωστον έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Μια μελέτη που έγινε το 2009 σε ανθρώπους με οστεοαρθρίτιδα έδειξε ότι ένα συμπλήρωμα που περιέχει ιχθυέλαιο μείωσε στο μισό την ανάγκη χρήσης παυσίπονου.

Αμύγδαλα για το προεμμηνορροϊκό σύνδρομο
Τα ενοχλητικά συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου που ταλαιπωρούν μια στις πέντε γυναίκες μπορούν να νικηθούν με την κατανάλωση αμύγδαλων. Και αυτό γιατί η βιταμίνη Ε που περιέχουν φαίνεται ότι ανακουφίζει από τους πόνους.
Μούρα για την ουρολοίμωξη
Μελέτες που πραγματοποιήθηκαν απέδειξαν ότι μία μερίδα μούρα μπορούν να μειώσουν έως και 60% τον πόνο από λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος.
Γαρύφαλλο για τον πονόδοντο
Το γαρύφαλλο ως μπαχαρικό μπορεί να σας ανακουφίσει από τον πονόδοντο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ταμπονάρετε με λίγο λάδι από γαρύφαλλο το δόντι που πονάει και αμέσως θα δείτε τη διαφορά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα