Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Καθολική Εκκλησία-Σαν Ντιέγκο: Όσοι ψηφίσουν την Κλίντον θα πάνε στην κόλαση!



Νοέμβριος 4, 2016.


Η καθολική εκκλησία του Σαν Ντιέγκο στην Καλιφόρνια, έστειλε επιστολή προς τους ενορίτες της στην οποία επισημαίνει ότι όσοι ψηφίσουν την Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ θα καούν στην κόλαση.





Το δημοσίευμα είναι του ‘The San Diego Union-Tribune’και διευκρινίζει ότι το κόμμα της Χίλαρι Κλίντον στηρίζει την άμβλωση, τον γάμο ομοφυλοφίλων, την ευθανασία, την κλωνοποίηση του ανθρώπου και την έρευνα των εμβρυϊκών βλαστικών κυττάρων.



Σύμφωνα με την εκκλησία οι πολιτικοί που υποστηρίζουν αυτές τις πρωτοβουλίες και οι οπαδοί τους θα εκτεθούν στο «αιώνιο μαρτύριο».



«Όποιος ψηφίσει τους Δημοκρατικούς θα κάνει θανάσιμο αμάρτημα. Αμέσως μετά το θάνατό τους οι ψυχές τους θα πάνε στη κόλαση», είπε ο επίσκοπος.



Τα παραπάνω έγιναν στις 16 Οκτωβρίου, ενώ στις 30 του μήνα έστειλε άλλο μήνυμα: 


«Ο διάβολος εργάζεται με τη βοήθεια της πρώην υπουργού Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον».

 Αφορμή για αυτή τη δράση ήταν η έκκληση της Κλίντον να εγκαταλείψουν τη θρησκεία και να υποστηρίξουν την άμβλωση. Η Κλίντον υποστήριξε ότι  οι θρησκευτικές απόψεις εμποδίζουν τα κορίτσια στην εκπαίδευση καις την εργασία καθώς δεν μπορούν να υποβληθούν σε άμβλωση.



Ωστόσο, ο επίσκοπος, Robert McElroy, μιλώντας την 1η Νοεμβρίου  στο Κέντρο Καθολικής Σκέψης και Πολιτισμού του Σαν Ντιέγκο, δήλωσε ότι η Εκκλησία και οι θρησκευτικές προσωπικότητες δεν πρέπει να παρεμβαίνουν στις εκλογές των ΗΠΑ.
Οι προεδρικές εκλογές θα γίνουν στις 8 Νοεμβρίου.
--


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα