Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ; ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!



Το άγχος της σημερινής γυναίκας. Η μόνιμη αγωνία της, που αρχίζει να την πιάνει από τότε που πάει σχολείο. Και συμπεριφέρεται σαν όρθιο θύμα, μην και δεν είναι μοδάτη. Θέλει να κυκλοφορεί με γυμνασμένο κορμί, καλλίγραμμη, λεπτή, ξανθιά. Όπως τα μανεκέν που βλέπει στην τηλεόραση, στις φωτογραφίες στα περιοδικά.
Βγαίνει έξω σήμερα το κορίτσι ντυμένη, χτενισμένη, μακιγιαρισμένη να μην είναι η ίδια, αλλά με την εικόνα μιας άλλης. Σύμφωνα με τις επιταγές των μόδιστρων, των διαφημιστών, των σκηνοθετών του σινεμά.
Η γυναίκα γεννήθηκε για να αρέσει. Ένας άνδρας αυτό δεν το ξεχνάει ποτέ. Να αρέσει ακόμα και σ' εκείνον που δεν σκέφθηκε να ξαπλώσει μαζί του. Γι' αυτό ξοδεύει πολύ περισσότερο χρόνο και... προβληματισμό η γυναίκα από τον άνδρα στον καθρέπτη.
Και γιατί θέλει να αρέσει η γυναίκα, και από μικρή ηλικία; Επειδή έτσι αισθάνεται καλύτερα. Πιο ασφαλής. Πιο σίγουρη με τον εαυτό της. Και, το παραδέχεται ή όχι, για να τονώσει τη σεξουαλικότητά της. Εσύ ο αρσενικός πώς παίζεις;

Θες το κορμί της! Σωστός ο παίκτης. Κτύπα από αριστερά. Δηλαδή; Πριν κερδίσεις το γυμνό σώμα της, πάρε πρώτα τη ψυχή της. Κάνε την, δηλαδή, να νοιώσει υπέροχα ως άτομο, ως προσωπικότητα. Όχι επειδή διαθέτΤει ωραίο κώλο, απίθανο βυζί, ντελικάτη μέση, πρόσωπο γοητευτικό. Παραμύθιασέ την για τα έξυπνα μάτια της, για τη σεμνότητά της, πόσο ευχάριστα μιλάει, ότι σε εντυπωσιάζει για την αλήθεια του χαρακτήρα της.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα