Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Για ένα φωτεινότερο ενεργειακό πεδίο




  Ο καθένας από μάς έχει μια μοναδική συχνότητα, είτε έχουμε συνείδηση αυτού είτε όχι, η συχνότητα αυτή είναι το συμπαντικό ενεργειακό αποτύπωμά μας.

Η ενέργεια είναι παντού γύρω από το Σύμπαν. Αυτή η συμπαντική ενέργεια είναι γύρω μας παντού και μας συνδέει με τον καθένα, με κάθε ζωντανό ον.  Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι με ενέργεια και συχνότητα.  Βασικά, είμαστε κομμάτι της ίδιας θεϊκής ακτινοβολίας που δημιούργησε το άπειρο Σύμπαν.

Αυτή η επίγνωση, όταν ερχόμαστε σε επαφή με αυτό το αίσθημα, γινόμαστε κομμάτι μιας αστείρευτης θειότητας.
Στη πράξη της αγάπης βρίσκουμε την πραγματική μας ουσία. Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση αγάπης η ενέργειά μας δονείται σε μια πολύ μεγαλύτερη συχνότητα.
Οι θετικές σκέψεις, τα συναισθήματα κατανόησης και προσφοράς και τρυφερότητας. Συγχρόνως με μια πειθαρχεία σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, μπορούν να μας οδηγήσουν να υποστηρίξουμε ένα φωτεινότερο ενεργειακό πεδίο.

Στην αντίθετη περίπτωση, αν δηλαδή θέλουμε να μειώσουμε την συχνότητα μας, μπορούμε να το καταφέρουμε με το να ζούμε σε καθεστώς φόβου, αρνητικότητας, διαχωρισμού ή γεμίζοντας τα σώματά μας με ανθυγιεινά υποκατάστατα όπως το πρόχειρο φαγητό, το αλκοόλ και τα ναρκωτικά. 
Αυτά θα προκαλέσουν χαμηλή δόνηση, θα μπλοκάρουν την ενέργειά και την συχνότητά μας, κάτι που θα μας κάνει να γινόμαστε θολοί και σκοτεινοί.

Η συχνότητά μας και η ενέργειά μας είναι μαγνήτες που ελκύουν συναισθήματα στον κόσμο που ταιριάζουν με το ενεργειακό μας πεδίο. 
Είμαστε οι δημιουργοί της δικής μας ενέργειας, το πώς φερόμαστε στον εαυτό μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, μας καθιστά υπεύθυνους για την ενέργειά μας και τις εμπειρίες μας. 
Η ζωή δεν συμβαίνει απλά σε εμάς. Είναι η εξωτερική μας εμπειρία που αντανακλά την εσωτερική μας κατάσταση. 

Συντονίστε και αυξήστε την συχνότητα της ενέργειάς σας:

. Συγκεντρωθείτε στην αναπνοή σας

Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να ανεβάσετε την συχνότητά σας. Κάνοντας αυτό, πηγαίνουμε κατευθείαν μέσα στο σώμα μας, ηρεμούμε εσωτερικά και έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε την ενεργειακή παρουσία.

. Κόψτε ταχύτητα και απολαύστε τα μικρά πράγματα στη ζωή

Κουβαλάμε πάντοτε μαζί μας εργασίες που ποτέ δεν τελειώνουν. Νιώθω ότι είναι πολύ σημαντικό να κόβουμε ταχύτητα. Χτίζει την υπομονή, επιτρέπει στην ενέργειά μας να κάθεται παρά να κινείται γρήγορα και να φεύγει από μέσα μας.

. Νιώστε συνειδητά τα αισθήματά σας

Μερικές φορές μπορούμε να καταχωνιάσουμε κάπου τα αισθήματά μας, αν είναι αρνητικά ή όχι πολύ πνευματικά. Πιστεύω ότι η πνευματική πρακτική είναι πώς πρέπει να νιώθουμε όλα τα αισθήματά μας. 
Όσο πιο γρήγορα νιώθετε και επεξεργάζεστε τα αισθήματά σας, τόσο γρηγορότερα μπορείτε να τα απελευθερώσετε. Το να είμαστε ανθρώπινοι και το να ψάχνουμε όλα μας τα αισθήματα είναι ένα βήμα για το δρόμο προς τη θειότητα.

. Χρησιμοποιήστε ένα μάντρα (προσευχή)

Πιστεύω ότι τα μάντρα βοηθάνε πολύ στο να κρατάνε το μυαλό μας μακριά από κάθε εδραιωμένη πεποίθηση. Μας βοηθάνε να επιστρέφουμε στο αληθινό Είναι μας. Τα μάντρα κουβαλάνε μια δονητική συχνότητα που εξαπλώνεται μέσα στο σώμα.

. Νιώστε και αναπτύξτε μέσα σας κατανόηση και τρυφερότητα 

Το συμπαντικό αποτύπωμά μας,  η συχνότητα της ενέργειάς μας θα επηρεάσει το περιβάλλον, είτε το θέλουμε είτε όχι, τη φύση, τον κόσμο. 
Αυτή η επιρροή όμως μπορεί να είναι θετική ή αρνητική. 
Μπορεί είτε να ανεβάσει τους άλλους, να τους ζεστάνει... είτε να τους στεγνώσει, να τους αποστραγγίξει. 

Αρχίζουμε λοιπόν να παρατηρούμε σιγά σιγά αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις που θα δημιουργούμε με τους άλλους. 
Θ' αρχίσουμε να γινόμαστε περισσότερο υπεύθυνοι σχετικά με την ενέργεια που εκπέμπουμε προς τα έξω.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα