Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ – ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΕΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ) – Η ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΕΣ ΨΥΧΕΣ – ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΕΝΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ) – Η ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ

Υπάρχει ένας άλλος κόσμος, ο αστρικός, που είναι κρυμμένος πίσω απ’ αυτό το σύμπαν. Οι κάτοικοί του έχουν αστρική μορφή φτιαγμένη από φως. Καθώς δεν έχουν υλικό σώμα, είναι «φαντάσματα», αόρατοι σ’ εμάς. Συνήθως είναι περιορισμένοι στη δική τους σφαίρα, ακριβώς όπως εμείς είμαστε περιορισμένοι στον δικό μας υλικό κόσμο. Αν ήταν εύκολη υπόθεση για κάποιο αστρικό ον με κακούς σκοπούς να διεισδύσει στο γήινο επίπεδο και να μας βλάψει, θα ζούσαμε υπό καθεστώς τρόμου όλη την ώρα. Υπάρχει αρκετή φρίκη ήδη στη γη μας. Δεν υπάρχουν γύρω μας εκατομμύρια θανατηφόρα μικρόβια; Σίγουρα ο Θεός δεν θα προσέθετε και την ανάμειξη στοιχειών στα βάσανά μας!
Ωστόσο υπάρχουν κάποια αστρικά όντα που λέγονται «περιπλανώμενες ψυχές». Είναι δεμένες με τη γη εξαιτίας της ισχυρής τους προσκόλλησης στον κόσμο και επιθυμούν να μπουν σε φυσική μορφή για αισθητήριες απολαύσεις. Τέτοια όντα συνήθως δεν φαίνονται. Και δεν έχουν καμία δύναμη για να επηρεάσουν ένα συνηθισμένο άτομο. Οι περιπλανώμενες ψυχές εντούτοις μερικές φορές καταφέρνουν να μπουν και να θέσουν υπό την κατοχή τους το σώμα και τον νου κάποιου, μόνο όμως όταν αυτό το άτομο είναι νοητικά ασταθές ή έχει αποδυναμώσει τον νου του ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΕΝΟ Ή ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Είναι σαν να αφήνεις ένα αυτοκίνητο ξεκλείδωτο με το κλειδί στη μηχανή. Κάποιος πλανόδιος μπορεί να μπει μέσα και να το πάρει και να φύγει. Οι περιπλανώμενες ψυχές θέλουν να εισβάλουν στο υλικό όχημα κάποιου άλλου –οποιουδήποτε– διότι έχασαν το δικό τους στο οποίο ήταν τόσο προσκολλημένες. Ήταν σε τέτοιες περιπτώσεις δαιμονισμού που ο Ιησούς εξόρκισε τις πλανόδιες ψυχές. Οι περιπλανώμενες ψυχές δεν μπορούν να αντέξουν την υψηλή δόνηση των πνευματικών σκέψεων και συνειδητότητας. Οι ειλικρινείς αναζητητές του Θεού που εξασκούνται σε επιστημονικές μεθόδους προσευχής και διαλογισμού δεν χρειάζεται ποτέ να φοβούνται τέτοια όντα. Ο Θεός είναι το Πνεύμα όλων των πνευμάτων. Τα αρνητικά πνεύματα δεν μπορούν να βλάψουν κατά κανένα τρόπο κάποιον του οποίου οι σκέψεις είναι στον Θεό.

Λόγω της νοητικής τους κενότητας και της καρμικής έλξης, προσκαλούν χωρίς να το υποψιάζονται πλανόδια πνεύματα μέσα στο σώμα τους. Αν κάποιος αφήσει το αυτοκίνητό του ξεκλείδωτο με το κλειδί στη μηχανή, οποιοσδήποτε κλέφτης μπορεί να μπει μέσα και να το πάρει. Οι περιπλανώμενες ψυχές, έχοντας χάσει το υλικό σωματικό όχημά τους στο οποίο ήταν υπερβολικά προσκολλημένες, επαγρυπνούν για να βρουν τέτοια αφύλακτα μεταφορικά μέσα.
Οι ακάθαρτοι δαίμονες, που αναφέρονται στις περιπτώσεις που είχαν κυριεύσει ανθρώπους και τους οποίους ο Ιησούς εξόρκισε, είναι εκείνα τα αστρικά όντα ανάμεσα στις περιπλανώμενες ψυχές που στη γη ήταν δολοφόνοι, ληστές και άλλοι εγκληματίες, μέθυσοι και έκλυτα πρόσωπα, και κυρίως αχρεία και προδοτικά όντα που δεν είχαν καθαριστεί από τις φαύλες ροπές τους πριν τον θάνατό τους. Ακόμα και ο μεγαλύτερος αμαρτωλός, αν καθαρίσει τον υποσυνείδητο νου του και τη μνήμη του ερχόμενος σε επαφή με το υπερσυνείδητο κατά τον διαλογισμό πριν τον θάνατο, δεν μεταφέρει την ακάθαρτη αχρειότητά του σε κάποια σφαίρα πέρα από τον θάνατο. Οι άνθρωποι όμως που αφήνουν το υλικό σώμα τους σε μια αμαρτωλή κατάσταση, όπως επίσης κι εκείνοι που άσπλαχνα και ανόητα αυτοκτονούν, θεωρούνται ακάθαρτες ψυχές στον αστρικό κόσμο. Περιφέρονται στις κατώτερες αστρικές σφαίρες, φυλακισμένοι μέσα στο αστρικό και το ιδεατό σώμα τους, μη βρίσκοντας ησυχία, και είτε μισούν την ιδέα να γεννηθούν ξανά στη γη είτε θρηνούν για την απώλεια της υλικής τους ενσάρκωσης. Αυτές οι εγκαταλελειμμένες ψυχές πρέπει να περιπλανώνται στον αιθέρα μέχρι κάποιες από τις καρμικές συνέπειες των κακών τους πράξεων να εξαλειφθούν μέσω της λειτουργίας του θεϊκού νόμου. Τα διαβολικά πνεύματα ανάμεσά τους είναι πολύ αδίστακτα, όπως ήταν κι όταν βρίσκονταν στη γήινη ζωή.
Οι περιπλανώμενες ψυχές, τα ακάθαρτα πνεύματα, πρέπει να παραμένουν σε αστρικούς πλανήτες χονδροειδούς δόνησης, ενώ οι πιο εκλεπτυσμένες ψυχές διαμένουν στους λεπτοφυώς δονούμενους φωτεινούς πλανήτες.
Αν οι περιπλανώμενες ψυχές τολμούσαν να πλησιάσουν αυτές τις εκλεπτυσμένες περιοχές, θα συνταράσσονταν ή θα πάθαιναν «αστρική ηλεκτροπληξία» από την υψηλή τάση της αστρικής ενέργειας.
Ο νους των εξελιγμένων πνευματικά ανθρώπων δεν μπορεί να καταληφθεί από δαιμονικές ψυχές. Μια δυνατή προσωπικότητα όμως απασχολεί πλήρως τον εγκέφαλό της κι έτσι αποκλείει την εισβολή περιπλανώμενων ψυχών. Οι πιστοί που αναζητούν ειλικρινά τον Θεό και που εξασκούνται σε επιστημονικές μεθόδους προσευχής και διαλογισμού, δεν χρειάζεται να φοβούνται ποτέ τέτοια όντα, διότι καμιά ζημιά από αρνητικά πνεύματα δεν μπορεί να γίνει σε κάποιον του οποίου οι σκέψεις είναι στραμμένες στον Θεό.
Σε σπάνιες περιπτώσεις, η παραφροσύνη δεν οφείλεται σε κάποια διαταραχή του εγκεφάλου, αλλά στην κυρίευση του ανθρώπου από περιπλανώμενες ψυχές, μερικές των οποίων είναι δαιμονικά αχρεία πνεύματα, που μπορούν να εξορκιστούν ή να βγουν από τον άνθρωπο από θεραπευτές όμοιους με τον Χριστό.
Ο Σατανάς, δηλαδή η Συμπαντική Φαύλη Νοημοσύνη, έχει υποχείριά του τα επαίσχυντα άτομα τα οποία έχουν νικηθεί στην ηθική και πνευματική μάχη. Τα αστρικά όντα τα οποία έχει κυριεύσει ο Σατανάς συνεχίζουν τις κακίες τους στον αστρικό κόσμο, καθώς και στον υλικό κόσμο ως περιπλανώμενες ψυχές. Ψάχνουν να βρουν ανθρώπους με παρόμοιες καρμικές ιδιότητες, ελκυόμενα από τις αρνητικές δονήσεις τους. Με επιτήδειο τρόπο κυριεύουν και τιμωρούν τέτοια γήινα ανθρώπινα όντα για όσο διαρκεί η δική τους αστρική τιμωρία, που καθορίστηκε από τις παραβάσεις τους στην εγκόσμια ζωή.
Όπως οι άνθρωποι περπατούν στον ύπνο τους ή φωνάζουν βλέποντας ένα κακό όνειρο, έτσι και κατά τη διάρκεια του ύπνου μετά τον θάνατο, τα ακάθαρτα πνεύματα περιφέρονται στον αιθέρα φωνάζοντας για ανακούφιση. Συχνά προσπαθούν να κυριεύσουν κάποιο παθητικό σωματικό όχημα μέσω του οποίου να εκφράσουν την αγωνία τους και την εγκλωβισμένη αχρειότητά τους. Όπως ένας υπνοβάτης κάνει πολλά παράξενα πράγματα, έτσι κι αυτοί οι υπνοβάτες-φαντάσματα προβαίνουν σε πολλούς περίεργους θεατρινισμούς. Δεν μπορούν όμως ποτέ να κυριεύσουν εγκεφάλους που είναι κατειλημμένοι από νοήμονες σκέψεις, ή ανθρώπους με ισχυρή δύναμη θέλησης ή με δονήσεις πνευματικής αντίληψης. Γι’ αυτό δεν πρέπει ποτέ κάποιος να επιτρέψει να γίνει ο νους του αρνητικός ή να τον αφήνει κενό για να ανοίγεται σε μηνύματα μη ενσαρκωμένων πνευμάτων. Αυτό παρέχει μια ιδανική ευκαιρία για να κυριευθεί από χαμηλής ποιότητας περιπλανώμενες ψυχές που αναζητούν ανθρώπινα οχήματα για έκφραση και εμπειρίες.
Μια περιπλανώμενη ψυχή δαιμονικής φύσης είναι συνήθως ένα ασώματο πνεύμα ενός δολοφόνου ή κάποιου παρόμοιου μοχθηρού εγκληματικού ή έκλυτου ατόμου, ένας «διάβολος». Εξαιτίας μιας βέβηλης ασέβειας ως προς την ιερότητα της ζωής, το κάρμα του καταδικάζει το πνεύμα του σε μια εφιαλτική ύπαρξη στις χαμηλότερες σφαίρες του αστρικού κόσμου, όπου παραμένει «δέσμιος με τη γη», περιφερόμενος απαρηγόρητα στις σκοτεινές περιοχές του αστρικού αιθερικού χώρου. Τέτοια πνεύματα, μη βρίσκοντας μια γρήγορη εκ νέου γέννηση που τόσο πολύ ποθούν, αναζητούν, βρίσκουν και κυριεύουν παράφρονα μυαλά ανθρώπων των οποίων το κακό κάρμα προσελκύει αυτή τη συγκεκριμένη μοίρα.
Έτσι λοιπόν, η ιδέα ότι κάποιοι δαίμονες κυριεύουν ανθρώπους με αδύναμο εγκέφαλο, που δεν σκέφτονται, δεν μπορεί να απορριφθεί ως δεισιδαιμονία. Αλλά γιατί να ανησυχείτε από παρενόχληση από περιπλανώμενες χυχές?; Μια τέτοια απειλή είναι αμελητέα. Οι φυσιολογικοί, νοητικά υγιείς άνθρωποι είναι απρόσβλητοι από το κακό τους. 

– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα