Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΠΗΔΑΝΕ ΠΟΛΥΟ κόσμος δεν ερωτεύεται σήμερα. Να, η τεράστια αλήθεια που χαρακτηρίζει ανησυχητικά τον αιώνα μας. Τι συμβαίνει; Οι άνθρωποι δεν κάνουν σεξ, δεν καίγονται όπως παλιά. Κάτι φταίει. Κάτι έχει στραβώσει. Να, γιατί το μπουρδέλο δεν θα πεθάνει ποτέ. Το πληρωτικό είναι πάντα μια λύση.
Φταίει η γυναίκα, αναρωτιέται ο αποδυτηριάκιας. Μήπως εκείνος που πρέπει να καταδικάσουμε είναι ο άντρας. Δεν νομίζω. Δεν είναι το πρόβλημα ο άντρας που δεν πέφτει γαμήσι, τουλάχιστον 50 χρόνια μετά την περιβόητη σεξουαλική απελευθέρωση, κι όταν σήμερα όλα λέγονται, όλα... φαίνονται και τα ταμπού τα έχουμε στείλει στο διάολο. Κι όμως! Κυκλοφορούν πολλά κορίτσια αχάλαστα. Πολλές γυναίκες είναι στην πείνα, επειδή δεν έχουν στο μυαλό τους το σεξ. Και γιατί σήμερα ο τρόπος που η γυναίκα ντύνεται, μιλάει κομπλάρει τον άντρα.
Ο άντρας ήταν πάντα ο μαλάκας. Ήθελε το ερέθισμα από την άλλη. Να του στείλει το ''μήνυμα'' η γυναίκα και μετά να φλερτάρει. Να μπουκάρει.
Κάποτε το μάτι της γυναίκας ήταν φωλιά ερωτισμού. Σε έκαιγε. Εποχές που η θηλυκιά ήταν σεμνή, δειλή, όμως κάργα σε ερωτική επιθυμία, που διαχεόταν γύρω γύρω με τον αιθέρα της. Μιλάω για εκείνο το ''άρωμα'' της γυναίκας που δεν έχει σχέση με κολώνιες και καλλυντικά. Εκείνο το άρωμα που σε βαράει στο κεφάλι η καύλα και θες να ορμήξεις, όπως ο σκύλος που μυρίζει το κάτουρο της σκύλας στις μέρες της.

Σήμερα η γυναίκα, άσε στην άκρη τις πουτανίτσες τις μοντέλες, μοιάζει με τον άνδρα. Ίδια συμπεριφορά, ίδιο λεξιλόγιο, και μια επιθετικότητα, μία αναίδεια που σχεδόν τρομοκρατεί τον άλλον. Άντε να χαθείς, κυρά μου.
Πώς θα γίνει, δηλαδή. Η γυναίκα πρέπει να σε προκαλέσει, να το πω πιο σωστά να προκαλεί, και χωρίς να παίρνει ''πρωτοβουλίες'' εκείνη. Να τραβάει την αρσενική προσοχή με το κορμί της, την περπατησιά της, την τσαχπινιά της. Όταν η άλλη φοράει κοστούμι αντρικό, αλλά και με τα γυναικεία ρούχα συμπεριφέρεται λες ότι είναι... συνάδελφος, τότε πάει περίπατο η ερωτική πρόκληση.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα