Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

ΣΕΞ ΜΕΤΑΞΥ ΙΣΩΝ

Δεν έχει να κάνει με τη στάση στο κρεβάτι, αλλά με αυτήν που έχεις απέναντί σου.
Οι φεμινίστριες είναι δυναμικές, έξυπνες και σεξουαλικά απελευθερωμένες. Ξέχνα τη μάχη των φύλων και διάβασε πώς θα ρίξεις την επόμενη που θα συναντήσεις. 
Η ομιλία της Emma Watson στα Ηνωμένα Εθνη, για την ισότητα των φύλων έχει κάνει το φεμινισμό και πάλι της μόδας, άλλη μια επιστροφή από τα θρυλικά 80s είναι γεγονός. Οι «φεμινιστικές απόψεις» μπορεί να θεωρηθούν πλέον προσόν και για έναν άντρα. Αυτό είναι καλό, αρκεί να βρεις το κοινό σου. Σε πρόσφατη δημοσκόπηση του YouGov για τη Huffington Post, μόνο το 23% των γυναικών αυτοπροσδιορίζονται ως φεμινίστριες. Ωστόσο, αξίζει τον κόπο να τις αναζητήσεις. Θα κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου. Μάθε το γιατί.
Συνάντηση Επί Ισοις Οροις
Οταν ακούς τη λέξη «φεμινίστρια», η εικόνα που έρχεται στο μυαλό σου μάλλον δεν περιλαμβάνει ζαρτιέρες και γόβες-στιλέτο. Κάτι στο φεμινισμό βάζει τους άντρες σε επιφυλακή και τη λίμπιντό τους στον πάγο. «Υπάρχει η αντίληψη ότι οι φεμινίστριες είναι αντισεξουαλικές» λέει η Jude Roberts, καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο Birkbeck του Λονδίνου. Στην πραγματικότητα, όμως, οι φεμινίστριες είναι από τις πιο σεξουαλικά απελευθερωμένες γυναίκες που υπάρχουν. Ξέρουν τι θέλουν στο σεξ και δεν φοβούνται να σου το πουν. Με λίγα λόγια, αν δεν έχεις βγει με μια φεμινίστρια στο παρελθόν, έχεις χάσει πολύ και καυτό σεξ.
Αρχικά, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να αρχίσεις να πηγαίνεις σε event, που διοργανώνονται από φεμινίστριες για την ισότητα των φύλων. Ακόμα κι αν είσαι αδιάφορος για το φεμινισμό, τσέκαρε τους αριθμούς: η αναλογία αντρών-γυναικών θα είναι υπέρ σου, λέει η Martha Veil της Shoreditch Sisterhood WI collective. «Είναι ευκαιρία να πας εκεί που λίγοι άντρες τολμούν να πάνε». Σκέψου ότι σε ένα χώρο γεμάτο γυναίκες θα τραβήξεις τα βλέμματα κάνοντας την εμφάνισή σου.

Αν για κάποιον περίεργο λόγο δεν σου αρέσει να βρίσκεσαι σε ένα χώρο γεμάτο γυναίκες, μάλλον δεν είσαι και τόσο φεμινιστής και πρέπει να επανεξετάσεις τις απόψεις σου. Οι γυναίκες που βλέπεις στα καταστήματα ποδηλάτων, στα comic stores και τα γυμναστήρια μπορεί να σε φοβίσουν. Αν όμως νιώσουν ότι είσαι ειλικρινής, είναι πιθανό να σε ακολουθήσουν στην κρεβατοκάμαρα, το ίδιο εύκολα όπως στο γυμναστήριο. 
Ψάξε online και είναι ακόμα ευκολότερο να γνωρίσεις κάποια με τις ίδιες απόψεις. «Σε ένα site γνωριμιών, όπως το OK Cupid, ψάξε τη λέξη “φεμινίστρια”» λέει η Charlie Nox, σύμβουλος ραντεβού. «Επίσης, τσέκαρε αν έχει κάνει το τεστ φεμινισμού του site ή, ακόμα καλύτερα, κάνε το κι εσύ κι άσε τα αποτελέσματα να εμφανίζονται στο προφίλ σου».
Επίσης, ψάξε κι αλλού για στοιχεία. Δες τους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, για να δεις αν έχει αγαπημένες φεμινίστριες συγγραφείς, όπως η Caitlin Moran ή η Margaret Atwood. 
Δικαίωμα στην Αποπλάνηση
Μόλις τραβήξεις την προσοχή της, θυμήσου αυτό: οι σύγχρονες σουφραζέτες δεν τα πάνε καλά με αυτούς που παίζουν με τις γυναίκες. «Μπορώ να εντοπίσω έναν τέτοιο τύπο στα δύο μέτρα» λέει η Veil. «Δεν θα καταφέρεις να μου κάνεις εντύπωση με πράγματα που βγάζεις από το μυαλό σου. Καλύτερα να με ρωτήσεις για την εκδήλωση που με συνάντησες». Ασε λοιπόν την υποκρισία και δείξε ότι θέλεις να μάθεις τα ενδιαφέροντά της, τα νέα ή ό,τι άλλο μπορεί να ενεργοποιήσει την παθιασμένη πλευρά της. Η εξαίρεση είναι τα θέματα των δικαιωμάτων των δύο φύλων, τα οποία -σχεδόν εξ ορισμού- δεν είναι καθόλου ερωτικό θέμα συζήτησης.
Επίσης, μη διστάσεις να την προκαλέσεις. «Το τελευταίο πράγμα που ψάχνω είναι ένας άντρας που συμφωνεί μαζί μου σε όλα» λέει η Veil. Ολοι όσοι από εμάς είχαμε σχέση στο παρελθόν ξέρουμε τις αφροδισιακές ιδιότητες ενός ωραίου τσακωμού. Αξίζει να παλέψεις για το καλό σεξ.
Μια έρευνα στο Journal of Social and Personal Relationships πιστεύει ότι γι’ αυτό φταίει το σύστημα δεσμών. Οταν ένας τσακωμός απειλεί φαινομενικά μια σχέση (ακόμη κι αν έχετε γνωριστεί μόλις πριν από 30 λεπτά), οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το σεξ για να αποκαταστήσουν τις σχέσεις. Ευτυχώς, είναι εύκολο να ξεκινήσεις μια έντονη συζήτηση με μια φεμινίστρια.
Φυσικά, υπάρχουν μερικοί καβγάδες, που πρέπει να αποφύγεις. Για παράδειγμα, θα την τσαντίσεις αν κάνεις τον ιππότη. Ομως, ενώ δεν είναι ανάγκη να της τραβήξεις την καρέκλα για να καθίσει, δεν χρειάζεται και να απολέσεις κάθε ρομαντισμό, λέει η Veil. «Βρίσκω τρομερά ενοχλητικό και ντροπιαστικό να χωρίζουμε το λογαριασμό στα δύο. Γι’ αυτό αν κεράσεις το φαγητό, θα κεράσω τα ποτά» λέει η Nox.
Οι φεμινίστριες εκτιμούν πολύ την έννοια της συναίνεσης και την άμεση επικοινωνία, οπότε όταν είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα χαρτιά σου και να της ζητήσεις να κάνετε σεξ, να είσαι τολμηρός: «Είσαι απίστευτα ελκυστική και θα ήθελα πολύ να κάνουμε σεξ, αν θέλεις κι εσύ». Ετσι θα μιλήσεις τη γλώσσα της.
Πάθος χωρίς όρια 
Απ’ όλες τις γυναίκες που ξέρω, οι φεμινίστριες έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή. Γιατί; Πρώτον, δεν τους ενδιαφέρει να παίζουν το καλό κορίτσι στο σεξ. Αυτό που θέλουν είναι να το απολαύσουν και δεν αισθάνονται ενοχές. Δεύτερον, έχουν δεξιότητα στη σεξουαλική επικοινωνία και το γεγονός ότι πιστεύουν στην ισότητα κάνει το σεξ ακόμα καλύτερο. «Συζητήστε για τις φαντασιώσεις σας και το τι θέλετε να κάνετε στο σεξ» λέει η Lauren-Jane Tomlin του Shoreditch Sisterhood.
Καλό θα ήταν να βάλετε κανόνες και να δώστε έμφαση στα όρια του καθενός. Ρώτα την αν της αρέσει το spanking και περίμενε την αντίδρασή της. Αν είναι θετική, ξεκίνα να ασχολείσαι με τις βρώμικες λεπτομέρειες. 
Δεν θα καταφέρεις ποτέ να πείσεις με γλυκόλογα μια φεμινίστρια να κάνει κάτι αν δεν το θέλει και η ίδια. Γι’ αυτό, μόλις μπείτε στο ψητό, αν σου πει ότι της αρέσει το πρωκτικό, το τρίο ή το spanking, σημαίνει ότι της αρέσει όντως. Ετσι, είσαι κι εσύ ελεύθερος να της πεις τι σε ανάβει στο σεξ και είναι εξίσου πιθανό να δώσει προσοχή στις ανάγκες σου όσο εσύ στις δικές της, λέει η Cindy Gallop, δημιουργός του makelovenotporn.com. «“Ξάπλωσε κι άσε με να σε περιποιηθώ” λέω στους άντρες που κάνουμε σεξ. Μένουν όλοι έκπληκτοι».
Οι φεμινίστριες είναι πιο πιθανό να βρεθούν σε εκδηλώσεις σχετικά με το kinky sex, ακριβώς επειδή το BDSM έχει σαφείς κανόνες. «Είναι σέξι όταν ένας άντρας μπορεί να ανταποκριθεί στη σεξουαλική μου επιθετικότητα και μπορούμε να παίξουμε» λέει η Tomlin. 
Εάν θες να της τραβήξεις τα μαλλιά, όμως, κάν’ το απαλά, έτσι ώστε να παραμείνει παιχνίδι κι όχι επώδυνη απειλή. Το υπόλοιπο βράδυ, για να νιώσει ότι εκτιμάς την ισότητα μεταξύ σας, κάνε της κι εσύ τα χατίρια. Οσο περισσότερα της προσφέρεις τόσο περισσότερα θα λάβεις από αυτή σε αντάλλαγμα.
Μην Κολλάς
Η αγάπη της μέσης φεμινίστριας για την ειλικρίνεια και την ισότητα εκτείνεται και πέρα από το σεξ. Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να κάνουν σεξ χωρίς δεσμεύσεις. «Σέβομαι πραγματικά έναν άντρα, που συμφωνεί ότι το μόνο που θέλει είναι σεξ» λέει η Joanna Angel, φεμινίστρια, ηθοποιός πορνό. «Τον προτιμώ πολύ περισσότερο από έναν που θα μου πουλήσει ένα μάτσο φούμαρα». Εμείς σε προειδοποιήσαμε.
Η επόμενη κίνησή σου εξαρτάται από το πού θα ξυπνήσεις την επόμενη μέρα: αν είσαι στο δικό της σπίτι και θέλει να φύγεις, θα σου το πει. Αν χρειαστεί όμως να φύγεις γρήγορα πριν ξυπνήσει, τουλάχιστον άσε ένα σημείωμα με τον αριθμό σου. Στο δικό σου σπίτι, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα. «Το λιγότερο που πρέπει να κάνει ένας άντρας είναι να ετοιμάσει πρωινό και να βεβαιωθεί ότι θα φτάσεις σώα σπίτι σου» λέει η Paris Lees, αρθρογράφος στο vice.com. Δεν είναι θέμα κυριαρχίας, αλλά καλών τρόπων. Εάν αισθάνεσαι ότι ήταν μόνο για ένα βράδυ, καλύτερα να κρατάς αποστάσεις από το να υποσχεθείς ότι θα της στείλεις μήνυμα αργότερα. Πες της ότι πέρασες ωραία, αλλά ότι δεν νομίζεις ότι θα συμβεί ξανά. «Θα σου πω ευχαριστώ, ακόμα κι αν δεν πέρασα καλά» λέει η Gallop. «Περιμένω το ίδιο κι από σένα».
Αν είχατε χημεία και θες να την ξαναδείς, ρώτα την ευθέως την ώρα που θα τρώτε πρωινό. Η αποφασιστικότητα που εκφράζεται με σεβασμό είναι αφροδισιακή. Αν αρνηθεί, δεν τρέχει κάτι, μπορείς να την ξεπεράσεις. Εάν θέλει κι εκείνη, μην αρχίσεις τα «θα την αφήσω να περιμένει δύο μέρες, για να της στείλω» και στείλ’ της κάτι την ίδια μέρα. Οπως λέει η Angel: «Οταν έχεις χημεία με τον άλλο, δεν τον ενοχλούν τα μηνύματά σου». Μπορεί να σταθείς τυχερός και να έρθει ξανά σύντομα σπίτι σου. Δεν είναι θαυμάσια η ισότητα;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα