Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗΒιώνουμε μια αντιπαράθεση μεταξύ δύο ισχυρών δυνάμεων - αυτής της ελεύθερης βούλησης και του συμπαντικού χρονοδιαγράμματος για αλλαγή. Αυτό το βιώνουμε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμιο, και τα δύο είναι αλληλένδετα, καθώς το άτομο επηρεάζει τη συλλογική συνειδητότητα και η συλλογική συνειδητότητα δεν μπορεί παρά να επηρεάζεται από την κατάσταση του κάθε ατόμου της συνειδητότητας.
Ως κυρίαρχα όντα του φωτός που έχουν επιλέξει να ενσαρκωθούν στη σάρκα της τρίτης διάστασης, έχουμε ελεύθερη βούληση. Ενώ οι ενέργειες που προκαλούν την αφύπνιση της ανθρωπότητας συνεχίζουν να επιταχύνουν, θα διαπιστώνουμε ότι οι επιλογές γίνονται πιο ξεκάθαρες. Με αυτό δεν εννοούμε ότι η επιλογή γίνεται πιο επιτακτική, γιατί αυτό θα περιόριζε την σκέψη μας στον γραμμικό χρόνο. Όχι, η επιλογή γίνεται περισσότερο μαύρο και άσπρο, είτε αυτό μεταφράζεται σαν υπηρεσία προς τον εαυτό ή υπηρεσία προς τους άλλους. Το φως και το σκοτάδι, ή την αγάπη και την απουσία της αγάπης. Υπάρχουν πάντα δυνατά χρονοδιαγράμματα, γιατί υπάρχει πάντα ελεύθερη βούληση. Ωστόσο, καθώς τα λιγότερο πιθανά χρονοδιαγράμματα καταρρέουν, καταλήγουμε σε λιγότερα, αντίθετα χρονοδιαγράμματα. Η αντίληψη είναι αυτή της πόλωσης.
Είναι σε αυτό το σημείο που είναι σημαντικό να στραφούμε προς τα μέσα. Τα γεγονότα του κόσμου και της κοινωνίας, και ότι συμβαίνει ακόμα πιο κοντά με τους φίλους και την οικογένειά, μπορεί να εκληφθούν ως αποδεικτικά στοιχεία των εκκρεμών αλλαγών στον κόσμο μας, και φυσικά το εξωτερικό είναι μια αντανάκλαση αυτού που συμβαίνει στο εσωτερικό.

Σας προτρέπω όλους να περνάτε χρόνο σε περισυλλογή και διαλογισμό. Να οραματίζεστε το μελλοντικό χρονοδιάγραμμα που θέλετε να υλοποιηθεί. Να γειωθείτε και να ακούσετε τη Γαία, η οποία υφίσταται τις δικές της αλλαγές και ψάχνει για την υποστήριξη και την αγάπη των κατοίκων της. Η αλήθεια και η καθοδήγηση μπορούν πάντα να βρεθούν μέσα. Να θυμάστε ότι αυτό στο οποίο αντιστεκόμαστε επιμένει, έτσι είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε σε αυτό που θέλουμε να δούμε στη Νέα Γαία. Όταν επικεντρωνόμαστε στο αρνητικό, του δίνουμε ενέργεια και παρατείνουμε τη ζωή του.
Πράγματι ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς. Να είστε ευλογημένοι, και να επιλέγετε με σύνεση.
(Μετάφραση άρθρου από το blog: http://motherearthfathersun.wordpress.com


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα