Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Μεταξύ μας τώρα: Αυτές οι 8 τροφές θα σε κρατήσουν σε «μάχιμη κατάσταση»

Θέλαμε να γράψουμε «στύση», αλλά αυτά καλό είναι να μη γράφονται.
Παιδιά, το σεξ έχει τους δικούς του κανόνες. Το ξέρουμε όλοι αυτό. Ένας από τους σημαντικότερους, είναι η διατροφή. Που σημαίνει σε απλούστερα ελληνικά, ότι μπορεί να την βρίσκεις τρώγοντας σουβλάκια, burger και ό,τι άλλο κυκλοφορεί σε delivery, αλλά με αυτόν τον τρόπο «σκοτώνεις» την σεξουαλική σου ζωή.
Αν λοιπόν θες κάθε φορά να παίζεις σε επίπεδο τσάμπιολί, άσε το burger στην άκρη και ρίξε μία ματιά στις παρακάτω τροφές. Είναι φίλοι σου και δεν το ξέρεις.

 

1. Σπαράγγια

asparagus
Μπορεί να μην είναι τ’ αγαπημένα σου, αλλά περιέχουν βιταμίνη Β6 και φυλλικό οξύ, συστατικά που συνδέονται άμεσα με την ομαλή λειτουργία της στύσης. Δοκίμασε τα με βούτυρο, τους πάει.

2. Αβοκάντο

avocado
Ναι, το ξέρουμε πως το βλέπεις ως κύριο συστατικό στις περισσότερες σαλάτες που συναντάς στα εστιατόρια, αλλά εκτός από βιταμίνες σου δίνει και όλη την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεται ο οργανισμός στο κρεβάτι. Έτσι ώστε να μην βγαίνεις εκτός  από τον πρώτο γύρο.

3. Σοκολάτα (μαύρη ε;)

ch
Αν δεν μπορείς να χαλιναγωγήσεις την πείνα σου για σοκολάτα, φρόντισε τουλάχιστον να επιλέξεις την μαύρη (ή υγείας όπως την λέμε). Μπορεί να μην σου αφήνει την γλύκα μίας σοκολάτας γάλακτος, αλλά περιέχει το αμινοξύ L-αργινίνη που λειτουργεί σαν φυσικό διεγερτικό και αυξάνει την ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Με απλούστερα λόγια, αφήνει καλύτερη αίσθηση κάθε φορά που την βάζεις κάτω.

4. Μέλι

honey
Έχεις θέμα με την λίμπιντο σου; Ξεκινάς με όρεξη και καταλήγεις να κλαις στο κρεβάτι σαν 5χρονο που του πήραν το γλειφιτζούρι; Η σωτηρία βρίσκεται στο μέλι. Αφροδισιακό με την υπογραφή της φύσης, που θα φροντίσει να εκτοξεύσει την τεστοστερόνη σου. Και όχι μόνο την τεστοστερόνη σου.

5. Στρείδια

oysters
Όχι δεν είναι υπερβολές  ούτε ψέματα.  Πριν σου φανούν αηδιαστικά και υπερεκτιμημένα, κάνε μία μικρή έρευνα: τα στρείδια περιέχουν ψευδάργυρο, το πρωταρχικό στοιχείο που συνθέτει την τεστοστερόνη και που θα φροντίσει να κυλήσει «δυνατά» η νύχτα. Αν λοιπόν έχεις κανονισμένο το δείπνο πριν το κρεβάτι, πόνταρε στα στρείδια. Δεν θα σε απογοητεύσουν.

6. Κολοκυθάκια

kolokythia
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το μπριάμ και τα γεμιστά. Τα κολοκυθάκια , όπως και τα στρείδια, υπόσχονται να δώσουν ένα γερό boost από ψευδάργυρο στον οργανισμό. Όχι τίποτε άλλο, είναι και υγιεινή τροφή που δεν πρόκειται να σου δώσει κιλά.

7. Φράουλες

fraoules
Φταίει το ρημάδι το Χόλιγουντ που μας έμαθε ότι οι γυναίκες θέλουν σαμπάνιες με φράουλες για να φτιαχτούν. Αηδίες. Φαίνεται πως, τελικά, εσύ τις  χρειάζεσαι περισσότερο. Τα αντιοξειδωτικά που περιέχουν, βοηθούν στην κυκλοφορία του αίματος στα γεννητικά όργανα και μεγαλώνουν  την ερωτική επιθυμία. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις και την βγάλεις κλειδωμένος στην τουαλέτα.

8. Σπανάκι

raw spinach
Μπορεί ένα σπανακόρυζο να είναι ο φόβος και ο τρόμος για ένα μεσημεριανό γεύμα, αλλά όπου χάνει το σπανάκι σε παρουσιαστικό και γεύση, κερδίζει στα οφέλη. Περιέχει μαγνήσιο το οποίο μειώνει τις φλεγμονές στα αιμοφόρα αγγεία, αυξάνοντας την ροή του. Στο κομμάτι του σεξ -που σε ενδιαφέρει- το σπανάκι θα σε βοηθήσει να έχεις πιο συχνά στύσεις. Ό,τι ήθελες δηλαδή.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα