Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Και ο Έλον Μασκ θέλει να τυλίξει τη Γη με 4.425 δορυφόρους...Η ελίτ προετοιμάζει τη διαφυγή της στον Άρη

maxresdefault
“Ζητά άδεια” για την εκτόξευση ενός «αστερισμού» που θα προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οπουδήποτε στον πλανήτη
Όλως τυχαίως και τελείως συμπτωματικά, την ίδια στιγμή που ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ κάνει έκκληση προς τους ηγέτες του κόσμου να βοηθήσουν ώστε να συνδεθούν περισσότεροι χρήστες στο internet, ένας άλλος βαθύπλουτος επιχειρηματίας θέλει να “τυλίξει” τη Γη με δορυφόρους.
Η SpaceX, η διαστημική εταιρεία του μεγιστάνα Έλον Μασκ, ζητά άδεια από τις αμερικανικές αρχές για την εκτόξευση ενός αστερισμού από 4.425 δορυφόρους, ο οποίος θα προσφέρει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη. Δικός τους ο πλανήτης, δικό τους και το διάστημα!

Έγγραφα που συνοδεύουν την αίτησηπρος την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) προβλέπουν σε πρώτη φάση την εκτόξευση 800 δορυφόρων, οι οποίοι θα καλύπτουν την επικράτεια των ΗΠΑ, το Πουέρτο Ρίκο και τις αμερικανικές Παρθένες Νήσους.
Όταν ο αριθμός των δορυφόρων αυξηθεί τους 4.425, «το σύστημα της SpaceX θα περνά πάνω από όλα τα σημεία της επιφάνειας της Γης και θα μπορεί, επί της αρχής, να προσφέρει παγκόσμια κάλυψη» λέει η εταιρεία.
Ωστόσο η SpaceX δεν είναι η μόνη εταιρεία που οραματίζεται έναν τέτοιο αστερισμό: ένας άλλος υποψήφιος παίκτης είναι η OneWeb, μια κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν η Airbus και η Virgin, ενώ ένας τρίτος ενδιαφερόμενος είναι η Boeing, με σχέδια για περισσότερους από 1.000 δορυφόρους.
Η Facebook του Μαρκ Ζούκερμπεργκ, από την άλλη, υπέστη σημαντικό πλήγμα όταν ο πρώτος της δορυφόρος, κόστους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, καταστράφηκε από την έκρηξη του πυραύλου Falcon 9 της SpaceX που θα τον μετέφερε σε τροχιά.

Ο Έλον Μασκ, ιδρυτής του PayPal και της εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla (που χαλάνε συνέχεια), είχε δηλώσει τότε ότι ο αστερισμός μπορεί να φτάσει την τελική του μορφή σε δέκα χρόνια με κόστος 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Λίγες μέρες μετά την παρουσίαση, η άλλη μονοπωλιακή απατεώνισσα, η Google ανακοίνωσε ότι επενδύει 1 δισ. δολάρια στο σχέδιο.
Οι δορυφόροι, με βάρος 390 κιλά και διαστάσεις μικρού αυτοκινήτου, θα κινούνται σε ύψος 1.150 έως 1.325 χιλιομέτρων -πάνω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό αλλά πολύ πιο χαμηλά από τους γεωστατικούς δορυφόρους επικοινωνιών, προσφέροντας ίντερνετ και… μεγαλύτερη ηλεκτρομαγνητική επέμβαση στα ήδη διαταραγμένα γήινα πεδία!

Η ελίτ προετοιμάζει τη διαφυγή της στον Άρη

Σε μια άλλη εξέλιξη, η SpaceX ανακοίνωσε ότι δοκίμασε με επιτυχία την αντοχή μιας γιγάντιας δεξαμενής για πυραύλους, η οποία έχει διάμετρο γύρω στα 12 μέτρα και είναι η πρώτη δεξαμενή καυσίμων κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ανθρακόνημα.
Η δεξαμενή είναι το πιο βασικό εξάρτημα του «Συστήματος Διαπλανητικής Μεταφοράς» που αναπτύσσει η εταιρεία. Ουσιαστικά πρόκειται για έναν γιγάντιο πύραυλο, ύψους άνω των 120 μέτρων, που θα μπορεί να μεταφέρει στον Άρη τουλάχιστον 100 ανθρώπους κάθε φορά.
Στόχος είναι ο αποικισμός του γειτονικού πλανήτη εντός του 21ου αιώνα και έχουν επενδυθεί δισεκατομμύρια για αυτό το “σχέδιο”.
elon-musk
Ο CEO ΤΗΣ GOOGLE, LARRY PAGE, ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ TED ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΦΕΤΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ, ΠΑΡΑ ΣΕ  ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ
Ο σκοπός του αποικισμού είναι να σωθεί η Ανθρωπότητα, αλλά… όχι οι άνθρωποι! Γιατί όπως είναι λογικό και εφικτό, μόνο μια επίλεκτη μερίδα κατοίκων θα μπορέσει να διαφύγει εκεί και όχι όλος ο γήινος πληθυσμός και μάλιστα, θα πρέπει να το έχει προγραμματίσει καλά “πριν μας βρει το κακό”.
Ποιο θα μπορούσε να είναι αυτό; Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου του μεγιστάνα:
Ένας αστεροειδής ή ένα σούπερ ηφαίστειο θα μπορούσε να μας καταστρέψει, και να αντιμετωπίσουμε κινδύνους οι δεινόσαυροι δεν είδαν ποτέ: ένας τεχνητά κατασκευασμένος ιός, η ακούσιαδημιουργία ενός μικρής μαύρης τρύπας, η καταστροφική υπερθέρμανση του πλανήτη ή κάποια ακόμα άγνωστη τεχνολογίαθα μπορούσε να σημάνει το τέλος μας. Η Ανθρωπότητα εξελίχθηκε με την πάροδο εκατομμυρίων ετών, αλλά τα τελευταία εξήντα χρόνια ο πυρηνικός οπλισμός δημιούργησε τη δυνατότητα να σβήσει τον εαυτό της. Αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να επεκτείνει τη ζωή πέρα από αυτή την πράσινο-μπλε μπάλα, ή να εξαφανιστεί.
Οπότε πήρατε μια ιδέα τι θα συμβεί στα δισεκατομμύρια ανθρώπων και στην “πρασινο-μπλε μπάλα”, που κατηγορούνται καθημερινά ότι την βαραίνουν, μόλις η παγκόσμια και πολιτική ελίτ εξασφαλίσει την εγκατάστασή τους στον Άρη. Ένα… ατύχημα! Και το πιο πιθανό και λιγότερο βλαβερό για το οικοσύστημα, είναι αυτό της παγκόσμιας επιδημίας.
Επιστρέφοντας, θα δώσουν και στους εαυτούς τους ένα βραβείο Νόμπελ Ειρήνης και διάσωσης “της Ανθρωπότητας”, που κινδυνεύει ακριβώς εξ αιτίας τους.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα