Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Αναφορές για την παρουσία νεραιδών κατά τον 15ο και 18ο αιώνα!!!


Αναφορές για την παρουσία νεραιδών κατά τον 15ο και 18ο αιώνα κυρίως στην Βόρεια Ευρώπη έγιναν πολλές.
  Υπερφυσικές αναφορές για την ύπαρξη νεραιδών που όμως δεν έδωσαν καμμια σαφή πληροφορία για την αίσθηση καταγωγής τους. 

 Ann Arbor fairy 
  Πολλοί κάτοικοι του Michigan είχαν δοκιμάσει να βρεθούν στο κόσμο των νεραιδών απο τις μικρές τους πόρτες. 
  Πάνω απο 20 ανθρωποι δοκίμασαν απο την ημέρα του 1993 που πρώτος ο Jonathan Wright ανακάλυψε την 6 ιντζών πόρτα τους. Μια αλλη πόρτα ανακαλύφθηκε μέσα απο το μικροσκοπικό τζάκι τους. 
  Το θέμα πήρε τόσες διαστάσεις με την "αποκάλυψη των νεραιδών" και η πίστη στην ύπαρξη τους εγινε τόσο δυνατή που το θέμα κάλυψε μέχρι και η Washington Post η μεγαλύτερη και παλιότερη εφημερίδα της Washington. 

Bethel High School 
Η Bethel είναι μια παλιά αποικιακή πόλη, στην δυτική Connecticut που είχε αναφερθεί ότι πολλά "ανεξήγητα" είχαν συμβεί εκεί. 
 Το Παρατσούκλι του σχολείου Bethel high School ήταν Suiside High (σχολείο της αυτοκτονίας) επειδή πολλοί εργαζομένοι και μαθητές είχαν αυτοκτονήσει και σκοτώσει πολλές φορές μέσα στην πόλη , απο την στιγμή που είχε εθεαθεί ένας λευκός άντρας ή κυρία( κανείς δεν μπορούσε και δεν πρόλαβε να προσδιορίσει ) σε δύο ορόφους του σχολείου αλλά και στο προαύλιο. 
  Το γεγονός το "χρεώθηκαν" νεράιδες και υποστήριξαν οι αρχές πως προσπαθούσαν να τρελάνουν τους πολίτες. 

Southern Water’s wastewater 
 Το προσωπικό έκανε αναφορές για περίεργες παρουσίες, σε εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων νότια του Eastborne(Wymark 2008).
  Ο Μark Wallen παραφυσικός ανακριτής όπως τον ονόμασαν είπε χαρακτηριστικά: 

" φοβάμαι πως θα δουν τις παρουσίες αυτές όταν θα μπουν στο κτήριο , και εχουν γίνει ήδη αναφορές για υπερφυσικά φαινόμενα, οι αντιδράσεις θα ειναι συγκλονιστικές". 
   Water fairies in Oregon Aaron, 35, USA ! Ο άνθρωπος αυτός πήρε μερικές φωτογραφίες απο ένα κολπίσκο στα ταξίδια του στην Νότια Oregon. 
  Οι φωτοφραφίες τραβήχθηκαν πριν μερικά χρόνια όταν ο Aaron και οι φίλοι του, οδηγούσαν Atv μεσα στο δάσος. Παρατήρησαν αργότερα στις φωτό ένα ζευγάρι νεραιδών που πετάνε. Αυτη ειναι η πιο πρόσφατη προσθήκη για την αναφορά νεραιδών στην περιοχή. San Juan Capistrano, California Los Rios Street είναι ένας απο τους παλαιότερους και πυκνοκατοικημένους δρόμους της Καλιφόρνια. 
  Η επι 90 χρόνια εμφάνιση μις κυρίας που εμφανίζονταν μεσα απο ενα πυκνό σύννεφο ομίχλης, και είχε μαυρα - άσπρα μαλλιά κι ένα μαύρο σκύλο έκανε τον δρόμο αυτό διάσημο. Εμφανίζονταν κυρίως κάτω απο ένα μεγάλο δέντρο πιπεριού. 

 Alcatraz 
  Η φυλακή του Αλκατράζ στο Σαν Φρανσίσκο Bay άνοιξε το 1933. 
 Δημιουργήθηκε ως εγκατάσταση μέγιστης ασφάλειας για τους πιο επικίνδυνους εγκληματίες στις ΗΠΑ.Ήταν ο δυσκολότερος αγώνας για τις ομοσπονδιακές φυλακές υψίστης ασφαλείας αλλά και το πιο στοιχειωμένο σημείο του έθνους. 
  Επισκέπτες και προσωπικό ακουγαν κάθε λίγο και λιγάκι τους ήχους των ανδρών, κραυγές, ουρλιαχτά, αλλά και σφυρίγματα και κρότους μεταλλικών θυρών. Εμπειρίες που περιλαμβάνουν τρομερές μυρωδιές, λυγμούς και στεναγμούς και βλέποντας αυτό που αποκαλείται ως «το πράγμα» με τα λαμπερά μάτια έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό. 
  Ο Αρχιφύλακας Johnston ακούσε κάποτε γυναίκειους λυγμούς, ενώ ήταν επικεφαλής της περιοδείας. 
 Ο αριθμός των επισκεπτών που ήταν μαζί του και άκουσε τις κραυγές , είπαν πως οι κραυγές φαίνεται να προέρχονταν από το εσωτερικό των τειχών στο μπουντρούμι. 
  Ένα παγωμένο άνεμος φύσηξε μέσα από την ομάδα όταν σταμάτησε. 
  Όλες αυτές οι υπερφυσικές αναφορές , αφορούν νεράιδες καθώς αυτές "χρεώθηκαν" την παραφυσική δραστηριότητα,κατηγορήθηκαν αλλά παράλληλα "επεισαν" για την ύπαρξη τους. 


Πηγή: ilovefairies.com και πρόσθετες πληροφορίες απο βιβλία 


neraidokiklos  + seliniartemisekati

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα