Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΟΙ 10.000 ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΔΡΑ



Πήγε, λένε, αδιάβαστος. Άψαλτος. Άκλαφτος. Πέθανε, δηλαδή, ο φουκαράς χωρίς να υπάρχει ένας άνθρωπος να πει δύο καλές κουβέντες για δαύτον. Χωρίς παπά. Χωρίς να τον 
λυπηθεί κάποιος.
Εγώ λέω το άλλο. Άμα πεθάνεις, πέθανες. Κι αμα πεθάνεις τι να νοιώσει η ψυχούλα σου και η καρδούλα σου, όταν θα 'ρθει η ώρα να σε νεκρολογήσουν. Πέθανες, καμία αξία δεν έχει είτε σε καταραστούν, είτε αναγνωρίσουν πόσο καλό ανθρωπάκι ήσουνα.
Στη ζωή τι κάνεις. Όσο ζεις να τα περνάς καλά. Αυτό έχει σημασία. Όταν κυκλοφορείς ζωντανός, όχι όταν σ’ έχουν πακετάρει μέσα στο χώμα.
Πόσα χρόνια θα ζήσεις; Αυτό είναι το ένα. Το άλλο είναι πόσα χρόνια στο κρεβάτι, όχι στον τάφο, είσαι ικανός για βαρβάτο σεξ. Για γαμήσι που και θα σου σηκώνεται με τη μία και θα ευχαριστιέται η άλλη με πέος πύρινο και πολύ μωβ.
Να το πούμε κι’ αυτό. Μετά από κάποια ηλικία, όσο μεγαλώνει ο άντρας το «κεφάλι» χάνει τη μωβάδα του, το φυσικό του χρώμα. Επειδή στον άντρα της τρίτης ηλικίας, όλο και λιγώτερο αιματώνεται το πέος του και μικραίνει, βέβαια.

Αν π.χ. την έχεις 15 πόντους στα 45 χρόνια, τότε θα σου πάει 14 στα 60, και στα 70 θα σου έχει μείνει 13,5 πόντους σε στύση. Όπως και οι όρχεις «μαζεύονται», μικραίνουν στα γεράματα.
Στο θέμα μας. Δεν χρειάζεται να μας το πουν οι ειδικοί. Ο άντρας έχει γύρω στα 30 χρόνια δυνατότητες φυσιολογικές για πλήρη σεξουαλική δράση. Μετά τα 60 χρόνια η πτώση. Ρετάρεις. Είσαι ικανός για συνουσία και μετά τα 70, όμως όχι με την ίδια ζωτικότητα όπως στα 40 και τα 50.
Σύμφωνα με τον δικό μου υπολογισμό, τοποθετώ τη χρυσή περίοδο των 10.000 ημερών, αυτά τα 30 περίπου χρόνια, από τα 25 μέχρι τα 55. Από τα 25 διότι απ’ αυτή την ηλικία 
έχεις και μυαλό, έχεις μία δουλειά, αρχίζεις να είσαι ανεξάρτητος. Καμία σχέση με τον πιτσιρικά των 18 και 20 χρόνων, που ναι μεν είναι ικανότατος σεξουαλικά, όμως δεν γνωρίζει ακόμα να διαχειριστεί μία σχέση με γυναίκα, αλλά και να εισπράξει την ηδονή που προσφέρει το σαρκικό σμίξιμο.
Έτσι που λες. Η ζωή προσφέρει στον άνδρα 10.000 περίπου ημέρες. Τόσες είναι οι χρυσές σεξουαλικές ημέρες σου. Τόση είναι στη σούμα η μεγάλη, η μικρή περίοδος, όπως το πάρεις, που θα κάνεις ταμείο για ονειρεμένα γαμήσια.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα