Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟ MATRIX





Ο Προϋπάρχων Αγέννητος κόσμος του Πανάγαθου  Νου Θεού, είναι μόνος του, χωρίς τον Λόγο, διότι ο Λόγος Γεννά την Ζωή ως Υπάρχων, ενώ ο Νους (Θεός) είναι οι Αγέννητες και Προϋπάρχων Εικόνες μέσα στο Νου.
Αλλά ο Θεός ακόμη και τον Πανάγαθο Νου Θεό αυτός τον δημιούργησε.

Ο Τριαδικός Θεός είναι η ζωή Υπάρχων στον Αρχέτυπο κόσμο.

Είναι ο Πανάγαθος Νους, ενωμένος με τον Λόγο του, Αδιαίρετοι.

Η δε ένωση τους είναι η Ζωή Υπάρχων. (Τριαδικότητα του Θεού).

Ο Λόγος κοσμοποίησε τον Αγέννητο και Προϋπάρχων κόσμο του Νου (Θεού) μαζί με τα γεννήματα του τις ψυχές που είναι η Ζωή Υπάρχων. 

Ψυχή είναι η Ζωή Υπάρχων, είναι ο Λόγος.

Ψυχή είναι η νοητική ουσία (Λόγος) που κινεί τις Αγέννητες και Προϋπάρχων εικόνες του Πανάγαθου Νου.
Η Κίνηση αυτών των εικόνων με τον Λόγο-λογική του Αγαθού Νου είναι η Ζωή.




Ο Πατέρας όλων των δημιουργημάτων Νους Θεός Φως και Ζωή Υπάρχων γέννησε με τον Λόγο του έναν δεύτερο θεό όμοιο του, τον Άνθρωπο δεύτερο θεό.
Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι Νους και Λόγος αδιαίρετοι.
Φως και Ζωή Υπάρχων.
Ο Αγαθός Άνθρωπος δεύτερος θεός Φως και Ζωή Υπάρχων.
Φωτεινός Νους - Φωτεινός Λόγος 

Ο Πατέρας όλων Πανάγαθος Νους Θεός Φως και Ζωή Υπάρχων, ταυτόχρονα γέννησε έναν άλλο δεύτερο Νου δημιουργό, τον δεύτερο Νου δημιουργό από πυρ και πνεύμα, Ομοούσιο στον Νου, που ενώθηκε με το Αγέννητο και Προϋπάρχων δοχείο από πυρ και πνεύμα, και έγινε ο Νους από πυρ και πνεύμα.

Άρα ο Νους της Αρμονίας ο δεύτερος Νους δημιουργός από πυρ και πνεύμα,  είναι ο Αγέννητος και Προϋπάρχων κόσμος του Νου της Αρμονίας από πυρ και πνεύμα.

Η δε ένωση του δεύτερου Νου δημιουργού με τον Πνευματικό Λόγο είναι η Ζωή από πυρ και πνεύμα.



Ταυτόχρονα ο Πανάγαθος Νους Θεός  Φως και Ζωή Υπάρχων γέννησε έναν άλλο δεύτερο Νου δημιουργό  χωρίς τον Λόγο, από πυρ και πνεύμα, το Προϋπάρχων και Αγέννητο δοχείοαπό πυρ και πνεύμα.

Άρα ο δεύτερος Νους δημιουργός, είναι ο Αγέννητος και Προϋπάρχων κόσμος του από πυρ και πνεύμα, η δε ένωση του με τον Πνευματικό Λόγο είναι η Ζωή από πυρ και πνεύμα.

Ο δεύτερος Νους δημιουργός είναι ο Νους της Αρμονίας η δε ένωση του με τον Πνευματικό Λόγο είναι η ζωή υπάρχων από πυρ και πνεύμα.


Ο Νους της Αρμονίας δεύτερος Νους δημιουργός, δημιούργησε με τον πνευματικό του Λόγο έναν άλλο κόσμο από πυρ και πνεύμα.

................

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός είναι ο Αγαθός Νους και Λόγος, Φως και Ζωή, Υπάρχων.
Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός, αφού πρώτα έγινε και αυτός δημιουργός σαν τον Πατέρα του, και εισήλθε στην σφαίρα της δημιουργίας, θέλησε στην συνέχεια να ζήσει και κατανοήσει όλα όσα εξουσιάζει, θέλησε να εισέλθει στην δημιουργία του "αδερφού" του δεύτερου Νου δημιουργού που καθόταν πάνω στο πυρ (πυρ και πνεύμα).

Και η θέληση του έγινε αμέσως πράξη.


Ο άνθρωπος της εικόνας, ο μιμητής της Πρόνοιας (Φωτεινού Νου), και του Λόγου (Φωτεινού Λόγου), είναι η ανθρώπινη ψυχή, η νοητική ουσία, δηλαδή ο Νους και Λόγος, αφού είναι αδιαίρετοι.

Ο Άνθρωπος δεύτερος θεός γέννησε τον δικό του άνθρωπο σύμφωνα με την δική του όμοια ουσία, και γέννησε την ανθρώπινη ψυχή- νοητική ουσία, έναν άνθρωπο-εικόνα-ψυχή για κάθε κύκλο από τους επτά.

Ο δε πνευματικός Λόγος-δεύτερος Νους δημιουργός, (πνεύμα της φύσης από πυρ και πνεύμα), γέννησε επτά δικούς του ανθρώπους για να υποδεχτούν την εικόνα του Ανθρώπου δεύτερου θεού.
Γέννησε τις ψυχές από την δική του ουσία από πυρ και πνεύμα.

Και δημιουργήθηκε η μια συμπαντική ψυχή, όπου ενώθηκαν οι θεϊκές ανθρώπινες ψυχές με τις ανθρώπινες ψυχές από πυρ και πνεύμα.
Και όλες οι θεϊκές ανθρώπινες ψυχές ενωμένες με το πυρ και πνεύμα, ενώθηκαν με τις υπόλοιπες άλογες ψυχές  που δεν φέρουν τον Φωτεινό Λόγο, και δημιουργήθηκε το γένος και τα είδη των ανθρώπων, μαζί με όλα τα υπόλοιπα γένη και είδη.
Και όλα μαζί τα γένη και τα είδη ενώνονται και περιπλέκονται μεταξύ τους.

Ό άνθρωπος με σώμα και αισθήσεις (όπως ο άνθρωπος της Γης), γεννήθηκε από τον πνευματικό λόγο, από πυρ και πνεύμα.
Δεν έχει καμιά σχέση με τον δεύτερο άνθρωπο θεό, διότι η εικόνα του βρίσκεται κλεισμένη μέσα στον πυρήνα της ανθρώπινης ψυχής κλεισμένη στον εαυτό της, που έλκεται μόνον από την Αρμονία.
Όταν πεθαίνει ο άνθρωπος αφήνει πίσω την σάρκα του, το πνεύμα όμως όχι, διότι πρέπει για να ανέλθει τους κύκλους να αφαιρέσει τις μορφές του πνεύματος-δαίμονες  που ενδύθηκε μία μία.
Οι μορφές του πνεύματος-δαιμόνων είναι δώδεκα, μαζί με πολλά παρακλάδια τους.
Η Αναγέννηση είναι η συνειδητότητα του Νου της Αρμονίας που φέρει την άνοδο στους κύκλους και είναι δέκα στον αριθμό.
Διαβάστε εδώ:
Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - OI NOMOI TOY ΣYMΠANTOΣ - ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΝΙΕΡΗ ΔΩΔΕΚΑΔΑ

Και αν δεν γνωρίζει ο άνθρωπος ποια είναι η αληθινή του ουσία τότε δεν θα γνωρίζει άλλο κόσμο ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ, οπότε θα επιστρέψει σε ένα άλλο σώμα και με τις ανάλογες μορφές του πνεύματος-δαιμόνων που του αξίζει σύμφωνα με τον νόμο της ΕΙΜΑΡΜΕΝΗΣ.

Με τον Νου της Αρμονίας ανεβαίνουν οι ανθρώπινες ψυχές τους κύκλους.
Αλλά για να βγουν από τους επτά κύκλους πρέπει πρώτα να ξέρουν και που θα πάνε, την αληθινή τους ουσία, που είναι Φως και Ζωή Υπάρχων.
...........
..........................

morfeas sky



Ο Μάνος Δανέζης Επίκουρος καθηγητής Αστροφυσικής, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει δηλώσει ότι πέραν της Τέταρτης διάστασης σταματά η Γεωμετρία και μένουν μόνο οι αριθμοί.
Τα αισθητά σώματα πλέον παύουν να υπάρχουν όπως τα γνωρίζουμε και ονειρευόμαστε.


Στον Αρχέτυπο κόσμο του Φωτός αυτό που ονομάζουμε εμείς εδώ ως ζωή με σώματα που οδηγούνται και κινούνται από την λογική, όλα είναι ιδέες, νοητά, δίχως σώματα, η Ζωή στο Φως είναι ο Αγαθός Νους που δημιουργεί τις εικόνες και ο Λόγος-λογική κινεί αστραπιαία τις εικόνες-ιδέες και ζει νοερά την Ζωή από Φως με ασύλληπτες ταχύτητες χωρίς να κουράζεται ποτέ, διότι μόνον τα σώματα φθείρονται κουράζονται και πεθαίνουν, δεν υπάρχει κλειστό πεπερασμένο σύμπαν οπότε δεν υπάρχει ούτε χώρος ούτε νόμοι ούτε όρια ούτε σώματα.
Ζούμε ασύλληπτα νοερά στον Νου με την λογική του Αγαθού Λόγου, τις ασύλληπτες ταχύτητες της Ζωής στον κόσμο των ιδεών.

Όπως πάνω έτσι και κάτω Ανεστραμένα.

morfeas sky

oneirosky

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα