Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Αϊτή: Δεν έχουν τροφή και νερό, αλλά ο ΟΗΕ στέλνει εμβόλια για τη χολέρα που ίδιος έχει προκαλέσει!

haiti-2
Η Αϊτή μετράει τις πληγές της μετά τον φονικό τυφώνα Μάθιουπου άφησε πίσω του εκατοντάδες νεκρούς και μια κατεστραμμένη χώρα, που ακόμα δεν έχει συνέλθει από το άλλο φονικό “φαινόμενο”, το σεισμό του 2010
Δεν έχουμε καθαρό νερό, λένε οι κάτοικοι, γιατί τα λιμνάζοντα ύδατα από τα οποία πίνουμε, είναι γεμάτα πτώματα ανθρώπων και ζώων.
Δεν έχουμε τροφή, λένε, το 80% από τις καλλιέργειες καταστράφηκε.
Έχουν όμως εμβόλια, κιλά από εμβόλια, που τα στέλνει ο ΠΟΥ, γιατί “φοβάται” επιδημία χολέρας. ΟΚ, θα πουν κάποιοι, αν είναι αυτές οι συνθήκες που επικρατούν ας κάνουν εμβόλιο να μην πάθουν χολέρα. Κι ας πίνουν μολυσμένο νερό, κι ας πεθάνουν από την πείνα; Άσχετο. Δεν θα πάνε από χολέρα, θα πάνε από κάτι άλλο.
Η είδηση έγινε viral στα ΜΜΕ: Ο ΠΟΥ στέλνει εμβόλια για χολέρα στην Αϊτή. Τι ΔΕΝ λένε τα ΜΜΕ;
Ότι ο ΟΗΕ είναι υπεύθυνος για την επιδημία χολέρας στην Αϊτή, από το 2010!
Η επιδημία χολέρας στην εν λόγω χώρα, δεν είναι τωρινή υπόθεση. Χρονολογείται από το 2010, όπου ξέσπασμα χολέρας κόστισε τη ζωή σε 10.000 ανθρώπους. Έφταιξε ο σεισμός; Ήταν πάλι οι ίδιες συνθήκες που ευνοούσαν το ξέσπασμα;


Σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, υπεύθυνος για το ξέσπασμα χολέρας ήταν… ο ίδιος ΟΗΕ!!!
haiti-2
Σύμφωνα με το άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2016, δηλαδή ούτε δυο μήνες πριν τον τυφώνα Μάθιου,επιστημονικές μελέτες έδειξαν ότιτα στρατεύματα του ΟΗΕ από το Νεπάλ ήταν η πηγή της ασθένειας – αλλά ο ΟΗΕ αρνιόταν επανειλημμένα την ευθύνη μέχρι τώρα.
To BBC επικαλείται αρχικό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ των New York Times, το οποίο αναφέρει ότι μετά από 6 χρόνια καθυστέρησης, το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Ban Ki-Μoon έχει αναγνωρίσει ότι ταΗνωμένα Έθνη έπαιξαν ρόλο στην αρχική εστία και ότι θα χρειαστεί ένα “σημαντικό νέο σύνολο δράσεων του ΟΗΕ” για την αντιμετώπιση της κρίσης (γράφω και δείχνω αυτοσυγκράτηση να μείνω σε επίπεδο αξιοπρεπούς ανάγνωσης… Ο τυφώνας Μάθιου είναι μέσα στα πλαίσια των “δράσεων”;)
Αλλά ο ΟΗΕ, παρά την παραδοχή του, εξακολουθεί να λέει ότι προστατεύεται από διπλωματική ασυλία από αξιώσεις αποζημίωσης από τις οικογένειες των θυμάτων.
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του, Farhan Haq, δήλωσε τότε σε ένα email ότι «κατά το παρελθόν έτος, ο ΟΗΕ έχει πειστεί ότι πρέπει να κάνουμε πολύ περισσότερα σχετικά με τη δική του συμμετοχή στο αρχικό ξέσπασμα και την ταλαιπωρία των πληγέντων από τη χολέρα και πρόσθεσε ότι μια “νέα απάντηση θα παρουσιαστεί στο κοινό μέσα στους επόμενους δύο μήνες, όταν θα έχει πλήρως εκπονηθεί, όπως συμφώνησε με τις αρχές της Αϊτής, που θα συζητηθεί με τα κράτη μέλη”.
Νομίζω… επιδόθηκε η “νέα απάντηση”…
Πως έγινε το ξέσπασμα
Η επιδημία χολέρας αποδίδεται στη διαρροή των σωληνώσεων αποχέτευσης στη βάση των Ηνωμένων Εθνών.
Τα αμερικανικά δικαστήρια απέρριψαν αιτήσεις αποζημίωσης που κατατέθηκαν από τις οικογένειες των θυμάτων.
Δεν είχαν αναφερθεί περιπτώσεις της βακτηριακής λοίμωξης, που προκαλούν διάρροια, ναυτία, εμετό και μυϊκές κράμπες στην Αϊτή για έναν αιώνα, μέχρι το ξέσπασμα στο τέλος του 2010.
Η χολέρα μεταδίδεται μέσω μολυσμένων κοπράνων. Όταν το βακτήριο εισέλθει στην παροχή νερού, είναι δύσκολο να σταματήσει – ειδικά σε μια χώρα όπως η Αϊτή η οποία δεν έχει σχεδόν καθόλου αποτελεσματικά συστήματα αποχέτευσης, αναφέρει το BBC και μπορείτε στα δυο λινκ που παραθέτω να διαβάσετε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες.
Και τώρα, 6 χρόνια μετά,”φοβούνται” ξέσπασμα χολέρας και στέλνουν εμβόλια, αντί νερού και φαγητού.
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τον παραλογισμό, την υποκρισία, την εν ψυχρώ δολοφονική στάση με όλα τα χαρακτηριστικά κοινωνιοπάθειας, που χαρακτηρίζει αυτό το παγκόσμιο όργανο που κυβερνά επίσημα και ανεπίσημα τις ζωές μας!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα