Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Δε χάνω, μαθαίνω.

EMPNEYSH-MARKOULIDAKH-DEN-XANO-MATHAINO

Το να χάνεις είναι κάτι που κάθε άνθρωπος μισεί περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μία ήττα είναι επώδυνη όμως, το να χάσεις είναι, μερικές φορές, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι. Είτε πρόκειται για τη δουλειά σου, είτε για διαπροσωπικές σχέσεις, είναι το ίδιο. Η απώλεια δεν είναι εύκολη και δεν πρέπει να είναι.
Όμως, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πάρεις σημαντικά μαθήματα για μία ζωή.
Χάνοντας, μαθαίνεις ότι τα μικρά πράγματα έχουν σημασία αλλά και πως κάποια άλλα δεν αξίζουν τόση προσοχή όση τους δίνεις. Μαθαίνεις από τα λάθη σου και γίνεσαι πιο δυνατός.
Είναι τόσο σημαντικό να πάρεις κάτι από αυτές τις απώλειες, ώστε την επόμενη φορά, θα θυμάσαι, ακριβώς, πώς αισθάνθηκες, τί έπρεπε να κάνεις αλλιώς και να μην κάνεις πάλι τα ίδια λάθη.
Όλοι κάνουν λάθη και χάνουν, όμως, μαθαίνουν όλοι από αυτά;
Για πολλούς το να παραδεχτούν ότι έχασαν είναι δύσκολο. Για να καταφέρεις να μάθεις από μία αποτυχία απαιτούνται 3 πράγματα.

  1. Να μη φοβάσαι να χάσεις.
  2. Να έχεις το θάρρος να αποδεχτείς ότι έχασες.
  3. Να δεχτείς να μάθεις από τα λάθη σου.
Είναι φυσικό να αμφισβητήσεις τις ικανότητές σου, αλλά θα πρέπει να πάρεις από το παρελθόν μόνο γνώση για το μέλλον. Οι έξυπνοι άνθρωποι, έχουν μετατρέψει τις αποτυχίες του παρελθόντος σε επιτυχίες του μέλλοντος.
Είναι εύκολο να κάνεις νέα λάθη ξοδεύοντας πάρα πολύ την ενέργειά σου από τις προηγούμενες αποτυχίες σου. Το  πιο σημαντικό μάθημα είναι να πιστέψεις ότι, ενώ η ήττα στη ζωή είναι αναπόφευκτη, τα μαθήματα που παίρνεις από αυτήν είναι μαθήματα ζωής.
Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει κανείς που να μην χάνει, όμως, αν αρνηθείς να μάθεις από τις αποτυχίες σου, τότε διώχνεις την επιτυχία μακριά από σένα.
Φωτό από: www.oteoremadaleitura.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα