Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΛΥΚΑΩΝΕΣ!!!! ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ!!!

22 
Σε αυτό το άρθρο θα δώσω κάποιές αποδείξεις όπου πιστοποιούν ότι υπάρχουν Λυκάωνες!!!! Ότι δεν είναι απόκτημα μιας αρρωστημένης φαντασίας…… Saman Lycan!!!!
Σε αντίθεση με τα βαμπίρ και τα ζόμπι, οι Λυκάωνες είναι σε μεγάλο βαθμό κοινωνικά πλάσματα!!!! Κατά τη διάρκεια της μετασχηματιστικής διαδικασίας, θα μετεγκατασταθούν ακούραστα σε μια απομακρυσμένη περιοχή της άγριας φύσης!!!! Ωστόσο, θα επικοινωνούν με άλλους Λυκάωνες και είναι ακόμη σε θέση για σεξουαλική αναπαραγωγή!!!!
Κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων της ζωής ενός Λυκάωνα, θα κινηθεί μακριά από τα ανθρώπινα πληθυσμιακά κέντρα, ταξιδεύοντας κάτω στην Μέση Γη για να μάθει πλήρες τους νόμους και τους τρόπους ζωής των Λυκάωνων!!!!  Είναι πολύ σίγουροι στις ενέργειές τους και δεν εμφανίζουν άγχος και δυσφορία.

1
   Μια είσοδο προς την Μέση Γη από την Γεωργία όπου βγάζει στην χώρα των Λυκάωνων!!!! Φωτό του 1944 


Κατοικίες & διατροφικές συνήθειες
Οι καινούριοι Λυκάωνες θα ζουν προσωρινά με το ταίρι τους μέχρι να βρουν μια θέση κατάλληλη για μόνιμη κατοικία!!!!
Μακριά από κατοικημένες περιοχές. Οι Λυκάωνες  προτιμούν δασώδης περιοχές με πλαγιές στραμμένες προς τον κόσμο του ισημερινού!!!! Συνήθως προτιμούν πετρώδης περιοχές με μικρές σπηλιές όπου είναι το πιο ιδανικό για αυτούς για να ζήσουν τον έρωτα τους μέχρι να προσαρμοστούν οι νέο αλλαγμένοι στις δυνάμεις τους!!!!! Οι κανονικοί Λυκάωνες θα εποφθαλμιούν με την ζωή τους ,το ταίρι τους που θα προσπαθεί να κατανοήσει τις δυνάμεις που διακατέχει και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να πλησιάσει για κανέναν λόγο εκτός του Σαμάνου!!!!!
Αυτά του είδους τα κρησφύγετα περιέχουν θαλπωρή-τυπικά μήκους 10 έως 12 μετρά και μερικά μέτρα υψηλό!!!! Κρατούν ένα καθαρό, απλό προσωρινό σπίτι, με κλινοσκεπάσματα από φυτικά υλικά, φτερά και πούπουλα!!!! Αν και η γούνα τους πυκνώνει ως απάντηση στον κρύο καιρό!!!!
Οι άνθρωποι που άλλαξαν και έγιναν Λυκάωνες συχνά κατέχουν σχετικά στοιχεία που σήμαινε κάτι  κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ύπαρξης τους: εικόνες, κοσμήματα, αναμνηστικά, είδη ένδυσης, βιβλία, κ.λπ. Αλλά ως επί το πλείστον, το βιοτικό τους επίπεδο είναι πιο κοντά πλέον στους Λυκάωνες από ό, τι των ανθρώπων!!!!!

2

Τα πίσω πόδια και τα μπροστινά πόδια ενός Λυκάωνα είναι  διπλάσια στο  μέγεθος από ότι του  ανθρώπου ως προεκτάσεις τους. Τείνουν επίσης να είναι μεγαλύτερα από χνάρια αρκούδας με τα ψηφία τοποθετημένα σε ένα πιο έντονο τόξο.

Οι Λυκάωνες κατέχουν μεγάλες προσπάθειες για να συγκαλύψουν την παρουσία τους στην άγρια φύση, καθώς θα καλύπτουν το άνοιγμα των κρησφύγετων τους με πέτρες και χρησιμοποιούν την τεράστια ικανότητα για σκάψιμο με το να φτιάξουν σήραγγες προς έξοδο. Έξω από το κρησφύγετο ουρούν σε θάμνους και δέντρα ώστε να οριοθετούν την περιοχή τους και θάβουν τα περιττώματά τους!!!!
Όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, οι Λυκάωνες είναι αρκετά προσεκτικοί όσον αφορά την υγιεινή τους: απολαμβάνουν συχνά λουτρά σε λίμνες και ποτάμια, και καθαρίζουν ακόμα και τα νύχια τους μέσα από τη γούνα τους, όπως κάνουν οι άνθρωποι με μια χτένα!!!!! Μπορούν επίσης να μασάνε ορισμένα φυτά για τη δημιουργία του αργού καταπλάσματος για πληγές που λαμβάνουν τη λήψη κάτω από στιγμές που έχουν λάβει μάχες!!!!
Λόγω της αξιοσημείωτης νοημοσύνης και την ικανότητα προσαρμογής τους σε σύγκριση με άλλα όντα, οι Λυκάωνες μπορούν να επιβιώσουν σχεδόν παντού, από τις πιο κρύες πολικές περιοχές αλλά και στα πιο δημοφιλή τροπικά δάση!!!! Όντας παμφάγο, ξοδεύουν πολύ χρόνο στο κυνήγι και την αναζήτηση τροφής τους, τρώει τίποτα και τα πάντα, από τα μούρα και τα φυτά, ψάρια, τρωκτικά και ακόμη  μεγάλα οπληφόρα όπως άλκες και ελάφια!!!!

Ανθρώπινες Επιθέσεις
Οι Λυκάωνες δεν έχουν όρεξη για τους ανθρώπους όπως έχουμε αναφέρει και τιμωρείται με θάνατο από τους νόμους τους και κατά δεύτερον δεν μπορείς να φας κάτι το οποίο διαιωνίζει το είδος σου!!!!!
Κάποιες επιθέσεις που συνέβησαν είναι εξαιρετικά σπάνιες, και τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν για να υπερασπίσουν άλλους ανθρώπους και δεν είχαν κίνητρο την πείνα!!!!!
3
Δυστυχώς όμως οι άνθρωποι ότι δεν μπορούν να εξηγήσουν και βάζουν ετικέτες κατά το δοκούν όπως λένε ότι το τέρας της Gévaudan ( Ζεβοντάν ) σκότωσε περισσότερους από 80 ανθρώπους το 1760 στην Γαλλία λέγοντας ότι ήταν ένας Λυκάωνας ενώ επρόκειτο για έναν γιγάντιο λύκο ( όσοι θέλετε να μάθετε για τους γιγάντιους λύκους διαβάστε αυτό –http://www.invisiblelycans.gr/proti-panellinia-apoklistiki-anafora-oi-gigantiei-gkrizi-liki-tou-gelooustooun-stin-ameriki/ αλλά και για το τέρας του Ζεβοντάν έχουμε γράψει όποιος θέλει να το διαβάσει ας διαβάσει αυτό – http://www.invisiblelycans.gr/to-teras-tis-zevontan/ !!!! Αλλά και μια σειρά από επιθέσεις και καλά Λυκάωνων στις μικρές πόλεις στο Ουισκόνσιν των Η.Π.Α. κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 όπου λένε ότι οδήγησε σε 23 θανάτους!!!! Μάλιστα λένε ότι ο τελευταίος Λυκάωνας σκοτώθηκε από μια ομάδα πρακτόρων της FVZA ( παράξενη ομάδα ψάχτε το )  αλλά η αυτοψία αποκάλυψε μια ιογενής λοίμωξη στον εγκέφαλο ενός λύκου όπου τον είχε παραμορφώσει, γεγονός που υποδηλώνει ότι δεν ήταν Λυκάωνας όμως οι άνθρωποι μέχρι και σήμερα πιστεύουν ότι ήταν Λυκάωνας διότι έτσι συμφέρει το σύστημα!!!!!
Κοινωνική δυναμική
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οι Λυκάωνες είναι ποιο σπάνιοι από τους βρικόλακες, αυτό διότι δεν μπορεί να δει κάποιος έναν το πολύ δύο σε μια δεδομένη έκταση της άγριας φύσης και αυτό αν γίνει μια φορά στην όλη του την ζωή και να πηγαίνει καθημερινά σε δάση!!!! Παρόλα αυτά, έχει συμβεί η άμεση θέα από ανθρώπους και έχουν δει αλλά και  φωτογραφήσει και βιντεοσκοπήσει Λυκάωνες!!!! Όταν αυτό γίνει οι Λυκάωνες αντιλαμβάνονται ότι τους εντόπισαν και δεν ξανά περνάνε από το ίδιο σημείο ποτέ!!!!!
4
Φωτογραφία από έναν Λυκάωνα που φωτογραφήθηκε στον Καναδά το 1979!!!!

Δημογραφικά στοιχεία, το προσδόκιμο ζωής & Πληθυσμός
Ανεξάρτητα από την πρώην ανθρώπινη ηλικία τους όσοι άλλαξαν δηλαδή όσοι ήταν άνθρωποι και έγιναν Λυκάωνες η ηλικία τους ξεκινάει ως Λυκάων από το έτος ένα!!!! Δηλαδή είναι ενός έτος!!!! Αν κάποιος είναι 50 χρονών θα παραμείνει σε αυτήν την ηλικία και θα ζήσει από 650 έως και 740 χρόνια!!!!
5
Λυκάωνας όπου  βρέθηκε νεκρός στην νότια Καλιφόρνια το 1986  πιθανότατα μετά από μάχη με Λόρια όπου το σώμα του παρασύρθηκε από τον ποταμό !!!! Κανείς δεν γνωρίζει τι απέγινε το σώμα του δύστυχου Λυκάωνα!!!! Αυτό όμως που μετράει για την φυλή είναι ότι έπεσε μαχόμενος!!!!

Ενώ στους ανθρώπους είναι άγνωστα τα όρια της φυσικής τους ζωής, η πιο τεκμηριωμένη αιτία θανάτου μεταξύ των Λυκάωνων είναι λοίμωξη, συνήθως από τραύματα που έχουν υποστεί από ένα είδος κλώνων των Δρακόντιων ονόματι Λόρια!!!! Όπου τα νύχια αλλά και τα όπλα αυτών περιέχουν δηλητηριώδη μικρόβια!!!!!
6

Η φωτογραφία αυτή δείχνει το νεκρό σώμα ενός Λυκάωνα όπου μετά από μια  μάχη που είχε στην βόρειο δυτική Αλάσκα με Δρακόντειους και Λόρια έχασε την ζωή του μαχόμενος!!!! Το συμβάν έγινε το 1983 όπου από όσο γνωρίζω όταν βγήκε από την Μέση γη ο Λυκάωνας έπεσε σε ενέδρα!!!! Εφόσον τον σκότωσαν ροκάνισαν το σώμα του αφήνοντας αυτό το μακάβριο κουφάρι που βλέπετε!!!! Δείτε την διαφορά με τον ιατροδικαστή ως άνθρωπο που κάθετε δίπλα του!!!! Αν παρατηρήσετε καλά θα δείτε και τα χνάρια των Δρακόντιων δίπλα από το πτώμα!!!! Ο Λυκάωνας αυτός έπεσε μαχόμενος και είναι παράδειγμα τιμής προς όλες τις φυλές των Λυκάωνων!!!! Για να κατάφεραν και να τον σκότωσαν πάει να πει ότι πρέπει να ήταν πάνω από 30 δρακόντειοι και Λόρια μαζί!!!! Από πλευράς του το λιγότερο που έκανε ήταν να σκοτώσει σίγουρα και να στείλει στον Άραλου πάνω από 10 άτομα!!!! Αν και το περιστατικό αυτό είχε πάρει διάσταση στην Αλάσκα σήμερα κανείς δεν ξέρει που είναι το πτώμα του άτυχου αδελφού μας όπως και αυτού από την Νότια Καλιφόρνια!!!! Τέτοιες μεμονωμένες μάχες είναι σπάνιες με δυστυχώς τραγική κατάληξη για τους Λυκάωνες λόγο περισσότερης αριθμητικής υπεροχής των Δρακόντιων!!!! Από το 1790 ως σήμερα έχουν γίνει 12 τέτοιες δολοφονικές ενέργειες!!!!

Όσο για τον πληθυσμό της επιφάνειας, ο αριθμός των Λυκάωνων ανέρχεται σε 380.000 με 420.000 οι οποίοι βρίσκονται κατά κύριο λόγο σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Ασία!!!! Ο Καναδάς και η Ελλάδα φιλοξενούν τον μεγαλύτερο αριθμό από Λυκάωνες!!!!
7
Η παγκόσμια κατανομή (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE_%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE) των οικότυπων των Λυκάωνων επισημαίνεται με πράσινο χρώμα για τους ανθρώπους που ασχολούνται με το θέμα!!!! Το οποίο για μένα δεν είναι σωστό!!!! Με τις κόκκινες κουκίδες είναι τα κράτη όπου υπάρχουν πύλες για να περάσει κάποιος στην Μέση Γη!!!!
Η μεταμόρφωση από άνθρωπο σε Λυκάωνα μπορεί να είναι τόσο αργή και μη αναστρέψιμη, λαμβάνοντας έως και αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί αλλά και πάρα πολύ γρήγορη όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο άρθρο!!!! Η Σοβιετική ένωση είχε καταφέρει και είχε αιχμαλωτίσει με δόλιο τρόπο ένα ζευγάρι Λυκάωνες και αυτό έγινε το 1969 από τον ίδιο τον πατέρα της κοπέλας όπου εκμυστηρεύτηκε στον πατέρα της το μυστικό του άνδρα της όπου ήτο Λυκάωνας και το δικό της όπου την είχε αλλάξει!!!! Ο πατέρας αυτής της κοπέλας ήταν ο Λαβρέντι Μπέρια ο οποίος ήταν και ο ιδρυτής της KGB!!!! Όπως καταλαβαίνετε στην αρχή δεν την πίστεψε όταν όμως η ίδια άλλαξε μπροστά του εκείνος τα έχασε και αποφάσισε ότι θα έπρεπε να αιχμαλωτιστούν και να εξεταστούν ώστε να δημιουργήσουν έναν ατρόμητο στρατό για το καλό του Σοβιέτ!!!! Η ιστορία αυτή είναι τραγική και η ποιο παράξενη ιστορία που υπήρξε ποτέ αλλά και η πρώτη φορά αιχμαλωσίας Λυκάωνων από τους ανθρώπους…ίσως στο μέλλον να την αναφέρω!!!! Με λίγα λόγια θα σας πω τι έγινε!!!! Εφόσον αιχμαλώτισαν το ζευγάρι, τους είχαν στην περιοχή Βλαδιβοστόκ σε μια σούπερ υπόγεια βάση φυλακισμένους σαν ζώα σε κλουβί παρόλο ότι είχαν την ανθρώπινη μορφή τους!!!! Εκεί σκότωσαν τον άνδρα της κοπέλας και η κοπέλα βασανίστηκε μέχρι θανάτου δεν κατάφεραν να αναπαράγουν Λυκάωνες!!!! Μπορείτε να βρείτε στοιχεία για αυτό το συμβάν στην εφημερίδα Πράβδα του 1970 αν και από πολλούς αμφισβητήθηκε τότε και θεωρήθηκε φανταστική ιστορία!!!! Αλλά και μόνο που αναφέρθηκαν Λυκάωνες για μένα είναι αληθινή!!!!
Ας συνεχίσουμε με την ιολογία των Λυκάωνων:
 Η ακριβής σειρά αυτών των φυσιολογικών μεταλλάξεων στους Λυκάωνες είναι μια συνεχής πηγή της συζήτησης μεταξύ των επιστημόνων, αλλά υπάρχει μια γενική συναίνεση χάρη στην προαναφερθείσα ανακάλυψη όπου είχα γράψει σε παλαιό άρθρο για το τι λένε οι επιστήμονες και ιατροί για το αν μπορεί επιστημονικά να γίνεται τέτοια μεταμόρφωση!!!! Όσοι θέλουν να διαβάσουν για αυτό ας πατήσουν ΕΔΩ .Οι λεπτομέρειες της διαδικασίας αυτής έχουν ως εξής.

Αισθητήρια όργανα
Λένε πολλοί ότι βρικόλακες και Λυκάωνες είναι νυκτόβιοι οργανισμοί, καμία σχέση βέβαια!!!!! Ως εκ τούτου, οι πρώτες γνωστές αλλαγές αυξάνουν την ικανότητά τους να μπορούν να ακούσουν από πολύ μακριά αλλά και αυξάνεται η οσμή τους πάρα πολύ!!!!!
8
Υψηλής ανάλυσης φωτογραφία ενός  βολβού ματιού από έναν Λυκάωνα!!!!

Βέβαια το πρώτο πράγμα που συμβαίνει είναι η αλλαγή των ματιών όπου στην αρχή το άτομο αυτό δεν μπορεί να ελέγξει την αλλαγή και κάποιες φορές άθελα του εμφανίζει τα κίτρινα μάτια του!!!!  Είναι ο λεγόμενος σχηματισμός << lucidum >> ( Λουτσίντουμ ) του  ιστού πίσω από τον αμφιβληστροειδή, προκαλώντας υπερευαισθησία και βελτιωμένη όραση ιδιαίτερα τη νύχτα!!!! Στη συνέχεια, καθώς η φλεγμονή του σκληρού χιτώνα σκουραίνει σε ένα πιο κίτρινο χρώμα η απώλεια της χρωστικής στην ίριδα φωτίζει την απόχρωση της είτε ασθενώς λευκοκίτρινο ή έντονο κίτρινο όπως του κόρακα!!!! Τέλος, η ίριδα και στον κερατοειδή θα επεκταθεί σταδιακά να καταλαμβάνουν περισσότερο από την επιφάνεια του βολβού του ματιού, καθιστώντας τους κόρες να φαίνονται μικρότερες!!!!

Μυρωδιά / Ακρόαση: Για ένα πρώιμο Λυκάωνα δηλαδή αυτόν που έχει υποστεί την αλλαγή των 4 χρόνων ή και δύο, το εύρος της ακοής γρήγορα τριπλασιάζεται με εκείνη ενός λύκου ή μιας αρκούδας, ενώ η μυρωδιά γίνεται τόσο έντονη, όπως μιας πολικής αρκούδας!!!! Δεδομένου ότι αυτές οι αισθήσεις οξύνουν περαιτέρω, παραγωγή χόνδρου προκαλεί την μύτη και τα αυτιά για να πρηστούν και να διευρύνουν!!!! Τελικά η αίσθηση της όσφρησης γίνεται 1.000.000 φορές μεγαλύτερη από εκείνη ενός ανθρώπου, ενώ η ακοή καταλήγει να τετραπλασιαστεί!!!!

Γενική εμφάνιση & Αδενικές Αλλαγές
Μετά οι αισθητικές αλλαγές αρχίζουν να παίρνει μέρος, μια δραστική στρέβλωση της εξωτερικής εμφάνισης  του θύματος που σύντομα ακολουθεί.
Μαλλιά / Δέρμα:
Το πρώτο πράγμα που το θύμα θα αντιμετωπίσει είναι η αύξηση του σώματος και ιδιαίτερα οι μυς!!!! Αλλά θα βιώνει την νέα αύξηση των οστών!!!! Όπως οι αρκούδες και άλλα μεγάλα θηλαστικά, η αύξηση της μελανίνης μετατρέπει το δέρμα είτε σε ένα πολύ ελαφρύ ροζ ή πολύ σκούρο ροζ ανάλογα με την εθνικότητα του θύματος αλλά και την φυλή που ο Λυκάωνας άλλαξε τον άνθρωπο!!!!! Ωστόσο, τα βλέφαρα, η μύτη, τα χείλη, τα πέλματα και οι παλάμες έχουν ποιο ελαφρύ χρώμα, ενώ το στήθος και τα γεννητικά όργανα παραμένουν κάπως ίδια στο χρώμα!!!!. Τα μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής σταδιακά πέφτουν και την θέση τους παίρνει ως ένα είδος κατσαρής χαίτης όπου αυξάνεται από το κεφάλι, το λαιμό, την πλάτη και το στήθος όταν αλλάζει!!!!

9
10
11
12
Σχηματισμός ουράς


Υδροφόροι Αδένες:
Όταν ο Λυκάωνας αρχίζει και αλλάζει περισσότερο τα μαλλιά του σώματος, χάνει το μεγαλύτερο μέρος της ικανότητάς τους να ιδρώνουν παντού, εκτός από τις παλάμες και τα πέλματα τους!!!!! Όπως λύκοι και άλλα θηλαστικά, οι Λυκάωνες δροσίζονται κυρίως από την αναπνοή και το λαχάνιασμα, η εξάτμιση του υγρού δροσίζει τα αιμοφόρα αγγεία των πνευμόνων και της γλώσσας!!!! Εφίδρωση εμφανίζεται επίσης γύρω από τη μύτη, αν και η υγρασία είναι συνήθως το αποτέλεσμα του υγρού από το ρινικό βλεννογόνο!!!! Αν και αυτές οι περιοχές είναι συνήθως ξηρές, επιπλέον περίσσεια θερμότητα απελευθερώνεται μέσω των αυτιών, το πρόσωπο, τους ώμους και στο εσωτερικό των μηρών, χάρη στις αραιές τρίχες τις περιοχής εκείνης!!!! Οι αδένες του ιδρώτα απελευθερώνουν επίσης ιδρώτα μέσα στα θυλάκια των τριχών, αλλά αυτά είναι ως επί το πλείστον εργαλείο όπου χρησιμοποιείται για να εκκρίνει τις φερομόνες!!!!

Πρωκτικοί αδένες:
Όπως πολλά θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένων των σκύλων, γάτων και ακόμη και στους ανθρώπους,  ο Λυκάωνας φέρει ένα μικρό αδένα και στις δύο πλευρές του πρωκτού του μεταξύ των εξωτερικών και εσωτερικών μυών του σφιγκτήρα!!!! Αυτοί οι αδένες εκκρίνουν ένα υγρό δυσώδη που χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό άλλων Λυκάωνων και οριοθετούν την περιοχή τους αλλά και για να επικοινωνούν αναμεταξύ τους όταν είναι εκτός ορίων τους!!!!! Επιμήκυνση του κόκκυγα σε μια πλήρες λειτουργική ουρά φαίνεται να βοηθούν σε αυτή την πρακτική, και είναι περίπου ένα μέτρο μακριά με αραιές και μικρότερες τρίχες από εκείνο ενός λύκου!!!!
13
14
15

Καρφιά:
Καθώς τα χέρια και τα πόδια αλλάζουν, τα νύχια στα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών γίνονται φονικά, τα οποία βγαίνουν σαν νυστέρια τα οποία είναι τόσο σκληρά που μπορούν να κόψουν ατσάλι αλλά και να βυθιστούν σε οποιοδήποτε βράχο σαν μαχαίρι που κόβει βούτυρο!!!! Ξεκινώντας σύντομα και μικρά, αυτά τα νύχια μπορεί να αυξηθούν σε πάνω από 12 με 14 πόντους μακριά, με απτά περίμετρο και πάχος!!!!! Τα χέρια των Λυκάωνων  περισσότερο μοιάζουν σαν πατούσες αρκούδων, περιορίζοντας τη χρήση των αντί χειρών τους, ενώ καθιστά ευκολότερο να σκάψουν και να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα στα τέσσερα!!!!! Επιμήκυνση και πάχυνση των βραχίονων, στα πόδια και στη σπονδυλική στήλη συμβαίνουν αμέσως μετά για το σκοπό αυτό!!!!
16
Ο διπλασιασμός σε μέγεθος, αυτό είναι αυτό που τελικά  γίνεται από τα χέρια!!!!!
Ωστόσο, η δίποδη κίνηση παραμένει εξίσου εφικτή κατά 90% χάρη στα πόδια ως πελματοβάμονα και  ως διεύρυνση της λεκάνης και των ώμων!!!!!
17
18

Οι Λυκάωνες γενικά είναι πελματοβάμονα κατά τη διάρκεια όπου περπατούν στα δύο τους πόδια!!!!
 19
Δόντια / Σαγόνια:
Όπως και με τα νύχια, τα ανθρώπινα δόντια του Λυκάωνων θα έρθουν χαλαρά στην θέση τους!!!! Ενώ οι άνθρωποι έχουν ένα σύνολο περίπου 32 δόντια (4 κυνόδοντες, 8 κοπτήρες, 8 προγόμφιοι και γομφίοι 12), οι Λυκάωνες  μπορεί να έχουν μέχρι 42 (4 κυνόδοντες, 12 κοπτήρες, 16 προγόμφιοι και γομφίοι 10), όπως οι λύκοι και αρκούδες!!!!!

20Μυϊκό & σκελετικό σύστημα
Πολλές από τις αλλαγές στην εμφάνιση και τις ικανότητες ενός Λυκάωνα είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα των προσαρμογών στα οστά και τους μύες του!!!!!
21
 Δύο πλάκες ανοιχτή ανάπτυξης!!!!

Φωνητικές χορδές: 
Τα γρυλίσματα, και οι κραυγές ενός Λυκάωνων ακούγεται σχεδόν ταυτόσημο με εκείνη ενός κανονικού λύκου, μόνο πιο δυνατά και πιο βαθιά λόγω του μεγαλύτερου μεγέθους του σώματός τους όπως έχω ξανά αναφέρει σε παλαιότερα άρθρα!!!!! Είναι επίσης πιο συνετός στη χρήση των ήχων από τους λύκους, αν και εξακολουθεί να είναι κύρια μορφή επικοινωνίας τους, μαζί με το κεφάλι και χειρονομίες!!!!
Εδώ ακούστε ένα ουρλιαχτό από πραγματικό Λυκάωνα μπορείτε να παρατηρήσετε την διαφορά από τους λύκους, το ηχητικό ντοκουμέντο το έχω ξανά βάλει σε παλαιότερο άρθρο:

Πλάκες ανάπτυξης: 
Ως ένα άτομο όταν μεγαλώνει, oι χόνδροι δεσμεύονται στο σκελετό και επιτρέπουν τη διεύρυνση και την επιμήκυνση των οστών!!!!! Αλλά μόλις φτάσει στην ολοκλήρωση, τα κατάγματα κατασταλάζουν σε στερεά οστά, εμποδίζοντας οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη!!!! Λοιπόν, πώς γίνεται οι Λυκάωνες να παρακάμψουν αυτό το φυσικό περιορισμό!!;!! Λόγο τριών τύπων κυττάρων που εμπλέκονται στην αντιστροφή αυτής της οστεοποίησης:
Οστεοκλάστες – http://trainer-gr.mednews.in.ua/%CF%86%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1/31804-%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B1.html  , τα οποία διασπώνται από το οστικό ιστό με διάλυση και ανοργανοποιείται την μήτρα τους ( μια διαδικασία γνωστή ως οστική επαναρρόφηση )!!!!
Χονδροκύτταρα – https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%BF%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8D%CF%84%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%BF  , τα οποία αποτελούν νέο χόνδρο για να αντικαταστήσει τα ελλείποντα των οστών!!!!
Ινοβλάστες – http://emed.med.uoa.gr/application/syllabus_i/sindetikos_istos/didaktiko/03/03_03_inobl_inokut.htm  , οι οποίες ενισχύουν το χόνδρο με την ενίσχυση επιπλέον κολλαγόνου!!!! Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, οι χόνδροι μπορούν και πάλι να ενεργούν εντός των ανοικτών πλακών ανάπτυξης και εξαπλώνονται σε όλη την εξωτερική πλευρά του σκελετού για να σχηματίσουν νέο ιστό οστού μέσω των οστεοβλαστών, οι οποίες αντικαθιστούν τους παλαιούς χόνδρους όπου εκφυλίζονται από την μετάλλαξη!!!! Αυτό συνεχίζεται μέχρι και λίγα χρόνια μετά το μετασχηματισμό, όταν σταματά η παραγωγή του χόνδρου και οι πλάκες και πάλι αναπτύσσονται σε στερεά οστά !!!!
22
Μια παλαιά, ημί-ακριβή απεικόνιση δομής του σώματος ενός Λυκάωνα!!!!

 Μύες / συνδετικού ιστού:
Ό Λυκάωνας θα γίνει γρήγορα και αρκετές φορές ισχυρότερος όσο το μυϊκό σύστημα του μετατρέπεται σε ιστό ταχείας συστολής που είναι πλούσια σε μυοσφαιρίνη –http://www.clinical.bioiatriki.gr/analysis/pdfs/b33.pdf
και τα μιτοχόνδρια – http://www.naftemporiki.gr/story/945639/ta-mitoxondria-einai-to-kleidi-tis-giransis !!!! Κατά τη διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, ωστόσο, θα υπάρξει ακραία αύξηση μυών προκαλώντας να γίνει δραστικά διευρυμένη, καθιστώντας πλήρως αναπτυγμένους Λυκάωνες περίπου 100 -150 φορές ισχυρότερους από ό, τι πριν από τη αλλαγή τους, με τελική ταχύτητα τρεξίματος μέχρι και 650 χιλιόμετρα την ώρα, και τα σαγόνια τους θα έχουν δύναμη σύνθλιψης και θα μπορούν μπορούν να ασκήσουν δάγκωμα μέχρι και 7 τόνους ανά τετραγωνικό πόντο!!!! Οι μύες και ο σκελετός θα γίνει πυκνότερος και πιο ανθεκτικός με την ηλικία, η οποία είναι πολύ ευεργετική, δεδομένης της μεγάλης μάζας σώματος και την ικανότητα πηδώντας σε ύψος περίπου 80 με 120 μέτρα και σε μήκος 250 με 320 μέτρα!!!! Μυϊκά, οι Λυκάωνες έχουν περισσότερα κοινά με τα πρωτεύοντα θηλαστικά από ό, τι έχουν με τους λύκους!!!!
Ιατρικές εφαρμογές:
Πιστεύεται ότι η διαδικασία αλλαγής στις πλάκες ανάπτυξης των Λυκάωνων εμπνεύστηκε από τον Ιταλό χειρουργό Alessandro Codivilla – ) Αλεσσάντρο Κοντιβίλα –http://www.treccani.it/enciclopedia/alessandro-codivilla_(Dizionario-Biografico)/  όπου το δοκίμασε στον εαυτό του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια χειρουργική πρακτική κατά τις αρχές του 1900 γνωστή ως διατατικής οστεογένεσης – http://www.osta.gr/251/el/  !!!! Αυτή η διαδικασία χρησιμοποιείται για την ανακατασκευή σκελετικών παραμορφώσεων και να επιμηκύνει τα μακρά οστά του σώματος με την κοπή του οστού σε δύο και επιτρέποντας νέου οστίτη ιστού για να σχηματιστεί στο διάκενο, η οποία σταδιακά απομακρύνονται έως ότου επιτευχθεί το επιθυμητό μήκος!!!! Δεν είναι μόνο να επιμηκύνει τους οστικούς ιστούς, η διατατική οστεογένεση έχει επίσης το πλεονέκτημα της ταυτόχρονης αύξησης του όγκου των γύρω μαλακών ιστών!!!!  Αυτή η χειρουργική πρακτική είναι ίσως πιο γνωστή για την αναστροφή των επιπτώσεων του νανισμόυ, και αυτό είναι η ελπίδα ότι στο μέλλον μια πιο φυσική διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει την αποστέωση πλακών ανάπτυξης πίσω στο χόνδρο!!!! Φυσικά όμως οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο είναι μόνο οι Λυκάωνες!!!!
Καρδιαγγειακό σύστημα
Το κυκλοφορικό σύστημα ενός Λυκάωνα και η θερμοκρασία του σώματος παραμένουν σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητες από όταν ήταν άνθρωπος εκτός από μια δραστική αύξηση του μεγέθους του οργάνου και του όγκου του αίματος για την παροχή μεγαλύτερης μάζας του σώματός του!!!! Και παρόλο που είναι σχετικά ταχεία καθ’όλη τη διαδικασία μετασχηματισμού, οι πλήρως ανεπτυγμένοι Λυκάωνες βιώνουν μια μείωση της καρδιακής συχνότητας περίπου 40-50 bpm (παρόμοια με εκείνη μιας μεγάλης αρκούδας)!!!! Ως εκ τούτου, η φυσιολογική εξάρτηση από αυτό το όργανο κάνει τους Λυκάωνες πολύ πιο ευάλωτους στο στήθος σε τραυματισμούς, ιδίως δεδομένου και η ικανότητά τους να πήξει το αίμα, θεραπεύει τραυματισμούς και την καταπολέμηση των λοιμώξεων!!!!
23
Ανθρώπινη καρδιά (L) σε σύγκριση με ενός Λυκάωνα του (R)!!!!

Είδη Λοιμώξεων
Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν από ιατρούς η λοίμωξη <<  παρβοϊό λούπινο – http://delgra-200-mg.blogspot.gr/2016/01/prolastin.html   >> δεν μπορεί να μολύνει οργανισμούς εκτός από σκυλιά και τα πρωτεύοντα θηλαστικά, σε αντίθεση με τα υψηλά ζωονοσογόνων –  http://medlabgr.blogspot.com/2011/11/blog-post_3.html !!!!
24
Το κουφάρι ενός λύκου που υπέκυψε από τον ιό LPV!!!

Επιπλέον, η μόλυνση LPV – https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18559302  αφήνει τις περισσότερες σωματικές δομές και λειτουργίες αμετάβλητες, αν και εξακολουθεί να προκαλεί ακραία επιθετικότητα και τελικά θάνατο!!!! Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ακόμη και πρωτεύοντα όπως οι πίθηκοι μπορούν να γίνουν λυκάνθρωποι, δεδομένου ότι πάντα πεθαίνουν μέσα σε μια εβδομάδα, πριν ακόμη να αρχίσουν μια τέτοια μεταμόρφωση!!!!
25
Μορφή του ανθρώπου που κατάφεραν και άλλαξαν οι σοβιετικοί!!!!
Ένα σοβιετικό πείραμα  κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1950 χρησιμοποίησαν μόνο αυτή τη μέθοδο σε ένα άγνωστο αριθμό των εγκληματιών και των πολιτικών κρατουμένων μέσα από σκληρή και έντονη δοκιμή!!!!! Φυσικά, οι περισσότεροι από αυτούς είτε πέθαναν ή έγιναν τέλειός φυτά εκτός ενός ανθρώπου, που μεταμορφώθηκε μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε ένα πλάσμα που έμοιαζε κάπως πιο ανθρωποειδές από ένα τυπικό Λυκάωνα με την μόνη διαφορά ήταν ανεξέλεγκτο και χωρίς επικοινωνία όπου μετά από διό βδομάδες πέθανε!!!! Οι Σοβιετικοί ονόμασαν  το υβριδικό αυτό άτομο το “Strigoi,” ( Στριγκόι ) όπου στα Ρουμάνικα σημαίνει απέθαντος και όχι βρικόλακας όπως πολλοί πιστεύουν!!!! Τι συνέβη σε αυτό το ον μετά τον θάνατο του είναι άγνωστο αλλά κάποιοι Λυκάωνες λένε ότι οι Ρώσοι έχουν καταφέρει και έχουν φτιάξει ανθρωποθηρία τα οποία και έχουν αντιμετωπίσει σε δάση της Σιβηρίας!!!!
 Ιολογία των Λυκάωνων:
Η ζωή ενός Λυκάωνα είναι ελάχιστα κατανοητή!!!! Ζουν μια απομονωμένη ζωή και έχουν τέτοια εκλεπτυσμένη αίσθηση ότι αν κάποιος προσπαθήσει να τους παρατηρήσει στην άγρια φύση είναι συνήθως αδύνατο!!!! Πολλά από αυτά που γνωρίζουμε για τη βιολογία τους προέρχεται από μεταθανάτια εξέταση ιστών και της ανατομίας!!!! Σας φαίνεται παράξενο ε!;! όπως και οι φωτογραφίες πτωμάτων ποιο πάνω!!;!! Ξέρω….έχετε διαβάσει ότι δεν έχουν βρει κόκαλα ή πτώμα από Λυκάωνες οπότε δεν υπάρχουν!!!! Να όμως που υπάρχουν αλλά γιατί να το μάθετε όταν ψάχνουν λυσσαλέος να τους βρούνε για να μπορέσουν να αποκτήσουν την βιολογία τους ως όπλο!!;;!! και μη μου πείτε ότι δεν το ξέρετε αυτό!!!! Πόσα τέτοια περιστατικά όχι με Λυκάωνες με άλλα έχουν κρύψει!!!! Δεν το πιστεύετε ε!!;;!! Π.χ. αν και θα ανοίξω σε κάποιους τα μάτια να κάνουν άρθρο και να λένε να τι βρήκα, πιστεύετε ότι η έκρηξη του πυρηνικού αντιδραστήρα στο Τσέρνομπιλ ήταν ατύχημα!!;;!! αν πιστεύετε κάτι τέτοιο είστε γελασμένοι!!!! Ψάξτε και βρείτε ότι πίσω από το και καλά ατύχημα είχε να κάνει με την υπέρτατη κεραία Ντούγκαν στην Ρωσία αλλά και το σύστημα Γούντπεκερ άντε μήπως και βγάλετε κανένα λαβράκι!!!!! Τέλος πάντων…..!!!!
ο Ιός
Οι λύκοι είναι φυσικοί ξενιστές στον παρβοϊό λούπινο (LPV) , ιού που ευθύνεται όπως λένε κάποιοι για την Λυκανθρωπία!!!! Σε αντίθεση με τους άλλους ιούς βαμπίρ ο LPV ανήκει στην Parvoviridae ( Παρβοβιριντέα ) οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει τους μικρότερους γνωστούς ιούς που υπάρχουν!!!! Επισήμως ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960, έχουν ένα γονιδίωμα όπου αποτελείται από μονόκλωνο DNA και χωρίς περίβλημα της εικοσαεδρική καψιδίου – http://opencourses.aua.gr/wp-content/uploads/cources/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A3%20%CE%A6%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%CE%A3/%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91/EFP_1280_04_b  !!!!
26
Ο ιός παρβοϊό λούπινο μεγεθύνεται 225.000 φορές
Σε αντίθεση με τα Mononegavirales ( Μονονεγαβιράλες ), δεν το κάνουν εσκεμμένα παρά μόνο μετά την εισαγωγή ενός πυρήνα, και τείνουν να σκάσουν μολυσμένα κύτταρα και όχι υγιή από αυτούς!!!! Είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικοί στα περιβαλλοντικά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων και των πεπτικών ένζυμων!!!!
Αυτό που διακρίνει το LPV από άλλους παρβοϊούς ιούς, ωστόσο, είναι ότι χρησιμοποιεί την εκβλάστηση μέθοδος αναπαραγωγής του καψιδίου του όπου είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος-αν και ακόμα μικρότερα από τους άλλους ιούς, διότι δεν διαθέτει πολυάριθμα γονίδια στην μόλυνση μεταξύ ειδών!!!!
27
κύριος αερομεταφορέας του LPV, ο γκρίζος Λύκος!!!!
Οι λύκοι μεταδίδουν τον ιό σε ανθρώπους μέσω του δαγκώματος, το οποίο είναι ο λόγος όπου οι άνθρωποι μέχρι και σήμερα πιστεύουν ότι κάποιος μπορεί να γίνει Λυκάωνας !!!!  Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κυνηγοί ήταν πάντα κοινά θύματα!!!! Υπάρχει ένας αυξανόμενος φόβος ότι τα προγράμματα αποκατάστασης λύκων στις Ηνωμένες Πολιτείες θα οδηγήσει σε αύξηση των Λυκάωνων από κάποιους << ειδικούς >> να γελάσω τώρα ή μετά!;! Ειδικά στις προαστιακές περιοχές!!!! Εξοικονομώντας ένα είδος χάριτος, ωστόσο, είναι ότι ο ιός LPV δεν μπορεί να μολύνει ή να μεταφερθεί σε οργανισμούς, εκτός από σκυλιά και τα πρωτεύοντα θηλαστικά!!!!
Ό LPV μολύνει και μετατρέπει κάθε ζωντανό κύτταρο του σώματος που έχει ένα πυρήνα, δεν μολύνει μόνο άλλα και καταστρέφει ορισμένους ιστούς!!!!  Δεδομένου ότι είναι ένας ιός εισβάλει στο DNA, σε αντίθεση με τους ιούς RNA, δεν κάνει αντίστροφη η μεταγραφή από το RNA σε DNA που είναι απαραίτητη!!!! Κατά την είσοδο στο κύτταρο, το ιικό DNA –  http://opencourses.aua.gr/wp-content/uploads/cources/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A3%20%CE%A6%CE%A5%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97%CE%A3%20%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97%CE%A3/%CE%93%CE%95%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%97%20%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%A1%CE%9F%CE%92%CE%99%CE%9F%CE%9B%CE%9F%CE%93%CE%99%CE%91/EFP_1280_04_cμπορεί να ενσωματωθεί το  ίδιο αμέσως σε χρωμοσώματα του ξενιστή!!!! Κατά ειρωνικό τρόπο, παρά την απλούστερη διαδικασία, το LPV είναι μια πολύ πιο αργή δράση του ιού (πιθανότατα επειδή ο ιός δεν διεγείρει το θυρεοειδή αδένα τόσο πολύ)!!!!!
Δυστυχώς, σήμερα δεν υπάρχει εμβόλιο για το LPV!!!! Όποιος  κατά λάθος μολυνθεί κατά τη διάρκεια της έρευνας του εργαστηρίου, είναι καταδικασμένος σε θάνατο, χωρίς γνωστές περιπτώσεις φυσικής ανοσίας!!!! Υπήρξαν προσπάθειες για τη δημιουργία ενός εμβολίου αλλά οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν δεν έφεραν αλλά και ούτε έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα!!!!
28
Προέλευση & εξέλιξη
Η εξελικτική καταγωγή του παρβοϊόυ λούπινου ιού είναι ακόμα πιο σκοτεινή ως ιός δεδομένου ότι ανήκει σε μια εντελώς διαφορετική οικογένεια, ενώ φέρει πολλά παρόμοια χαρακτηριστικά με θανατηφόρους ιούς!!!! Είτε πρόκειται για ένα θέμα κοινής καταγωγής ή συγκλίνουσας εξέλιξης είναι ένα θέμα συζήτησης!!!!! Το LPV φαίνεται να είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τον HPV – http://www.hpvsociety.gr/index.php/test/197-mythshpv  , δεδομένου ότι είναι και δύο ιοί χωρίς περίβλημα DNA που μεταβάλλουν τα κυτταρικά γονιδιώματα!!!!
Όσο για την λούπινο όψη ενός Λυκάωνα, αυτό δεν είναι σίγουρα μια σύμπτωση θεωρώντας τον ιό πιο κυνικός υποδοχής!!!!  Πλευρική μεταφορά γονιδίων μεταξύ  λύκων και ανθρώπων είναι μια αναμφισβήτητη δυνατότητα!!!!!
Στάδια της νόσου
Η μετατροπή ενός ανθρώπου σε Λυκάωνα μετά τη λήψη του υγρού, υπάρχει μια περίοδος με υψηλό πυρετό, ρίγη και άλλα συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, και οι φορείς είναι πιθανό να παρουσιάσουν υπερβολική δίψα και  κνησμό, όπως μεταβολισμό και την καρδιακή αύξηση των επιτοκίων τους!!!!
29
Ένα σοβαρό δερματικό εξάνθημα είναι ένα χαρακτηριστικό σύμπτωμα της πρόωρης λοίμωξης LPV, και θα συνεχιστεί μέσα από το μεγαλύτερο μέρος της μεταμόρφωσης με ξηροδερμίες!!!!!
Αυτά τα συμπτώματα θα διαρκέσουν περίπου 24 με 48 ώρες για να εμφανιστούν!!!!! Ποτέ δεν έχουν πέσει σε κώμα!!!!
Ένα άτομο μολυνθεί με LPV βγαίνει από τον πυρετό σε μια άκρως επικίνδυνη κατάσταση, εμφανίζοντας άγρια επιθετικότητα και η επικοινωνία τους υποβαθμίζετε σε γρυλίσματα, βρυχάται και ουρλιάζει!!!!! Το θύμα θα κάνει μεγάλες προσπάθειες για να μετατραπεί από αυτό των ανθρώπων και να ολοκληρώσουν τη μετατροπή τους σε μια πιο απομονωμένη περιοχή, όπως ένα δάσος, υπόνομο ή μια εγκαταλελειμμένη δομή διότι αν γίνει μέσα σε πόλη θα γίνει αμέσως αντιληπτός!!!!!
Η φυσιολογική μεταμόρφωση σε Λυκάωνα αρχίζει περίπου ή αμέσως μετά τις 48 ώρες ή μετά από 2 ως 4 χρόνια, καθώς η ουσία από το ιικό DNA, υιοθετεί μια διαδικασία του σώματος της κυτταρικής διαφοροποίησης-επιλεκτικά μεταβάλλοντας ορισμένα τμήματα του ανθρώπινου γονιδιώματος με βάση την τελική σχεδίαση του οργανισμού!!!! Αυτό προκαλεί μια αργή και βασανιστική αναδιαμόρφωση των οστών του θύματος και των μαλακών ιστών, και διαιρούνται σύμφωνα με πρόσφατα τροποποιημένες γενετικές οδηγίες των Λυκάωνων!!!!
30

Δεν θα γράψω άλλα, ήδη έγραψα πάρα πολλά!!!! Ίσως κάποια άλλη φορά!!!! Ελπίζω να καταλάβατε κάποια πράγματα που ίσως σας φάνηκαν παράξενα….!!!! Για αυτούς που λένε ότι δεν υπάρχουν οι Λυκάωνες τους προκαλώ να ψάξουν για αυτά τα οποία έγραψα!!!! Χε χε χε!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι πάντα καλά και να θυμάστε!!!!
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα