Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Πόση ώρα διαρκεί αυτό το καλό σεξ, τέλος πάντων;

Μία δημοσιογράφος λύνει το γρίφο και σου δίνει την απάντηση που στοιχηματίζουμε ότι δεν περιμένεις ότι θα διαβάσεις.
Βουτιά από ψηλά σε μολυβένια θάλασσα. Με το κεφάλι.
Η ειλικρινής συζήτηση ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα για το σεξ, θα μπορούσε άνετα να απεικονιστεί-συγκριθεί με μία πτώση από τα Ιμαλάια χωρίς αλεξίπτωτο, με soundtrack αυτόν ακριβώς το στοίχο. Σε loop. Δεν θέλω να είμαι πεσιμίστρια, αλήθεια, δεν το θέλω. Αλλά αν καταφέρεις να μου βρεις έναν τέτοιο διάλογο που να κινείται στα πλαίσια της ειλικρίνειας και μόνο, εγώ θα καθίσω να παρακολουθήσω 10 ώρες Λιακόπουλο, back to back με τελεμάρκετινγκ.
Ειδικά στο θέμα της διάρκειας, είμαι πραγματικά, κάθετη. Τέτοια πράγματα, δυστυχώς ή ευτυχώς δεν λέγονται, ας είμαστε ρεαλιστές. Με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση του κακού και ξεκατινίστικου χωρισμού που σε παίρνει να πεις και ένα "έφαγα τα καλύτερά μου χρόνια περιμένοντάς σε να τελειώσεις" και να κλείσεις την πόρτα βαρύγδουπα. Με soundtrack το 'Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμια'. Ε λοιπόν σήμερα, jukebox έχω γίνει με τα τραγούδια (όχι).
Είναι θέμα ταμπού και όχι κάτι προσωπικό. Ίσως να μην γίνεται και από ευγένεια τώρα που το ξανασκέφτομαι. Δεν είναι και το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο να λες στον άλλο 'είσαι γρήγορος' ή 'βαρετά αργός'*. Δεν λέγεται αυτό το πράγμα. Δεν.
*Παρεμπιπτόντως, και επειδή το έχω ακούσει πολλές φορές από φίλους: Ναι, υπάρχει και ο βαρετά αργός. Και όχι, το να συγκρίνεσαι σε χρόνους με το Μετέωρο Βήμα του Πελαργού, δεν είναι ένας θετικός χαρακτηρισμός. Όσο σινεφίλ και αν είσαι.
Trivia: Ποιος πιστεύεις ότι ήταν ο μέσος όρος της διάρκειας μίας καλής συνουσίας σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό New York το 2015; Τα τα τα τααααν: 5,4 λεπτά. Ναι, λεπτά.
Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτώ ότι έχεις και εσύ τα δίκια σου. Στο θέμα 'χρόνος και σεξ' υπάρχει μία τεράστια θολούρα που με τους αιώνες έγινε ομίχλη. Μία σκοτεινή, ειδυλλιακή θα λέγαμε ομίχλη, που θα ζήλευε κάθε επίδοξος Lynch να έχει στην πρώτη του ταινία. Ναι, η αλήθεια είναι ότι μαντάρα τα έχουμε κάνει με την παραπληροφόρηση σε αυτό το θέμα.
Προσοχή, ακολουθεί υποθετική και άκρως γυναικεία επεξήγηση του τι (πρέπει να) έχει συμβεί: Κάποιος, κάπου, κάποτε, είχε τη φαεινή ιδέα να υπερβάλλει στο φίλο του ως προς τη διάρκεια του σεξ με την κοπέλα του. Αν φέρε ειπείν, διήρκεσε το όλο πράγμα πέντε λεπτά, αυτός είπε 25. Την αμέσως επομένη λοιπόν, ο φίλος του και επίδοξος επιβήτορας όπως και όλοι οι άντρες που σέβονται το φύλο τους και τον Γκουσγκούνη, προσπάθησε να φτάσει και στη δική του συνουσία το 'ρεκόρ'. Με την ενδόμυχη επιθυμία, στην επόμενη βία μεθεπόμενη προσπάθεια να το ξεπεράσει. Να πιάσει τα 26' ας πούμε.


Στο πνεύμα αυτό, άντρες, φίλοι και γνωστοί πρέπει να σκέφτηκαν να αφήσουν για λίγο κατά μέρος τον ανταγωνισμό για το μέγεθος, για το οποίο αργότερα, πολλοί από αυτούς θα έρθουν να υποστηρίξουν ότι δεν παίζει δα και κανένα σημαντικό ρόλο και να πέσουν με τα μούτρα στην διαμάχη της διάρκειας. Έτσι ξαφνικά λοιπόν που λέει και ο Αντώνης ο Ρέμος (τρίτο τραγούδι σερί και i m on fire) όσο περνούσαν και περνούν τα χρόνια, οι άντρες έχουν ριχτεί σε ασκήσεις ηρεμίας και αυτοσυγκέντρωσης, σε tantra και mantra, ώστε να μπορούν να προσφέρουν στις κοπέλες τους την απόλυτη ηδονή και στους φίλους τους τη μεγαλύτερη διάρκεια.
Εντάξει, τώρα γίνομαι άδικη. Μπορεί αυτό με την προσπάθεια στη διάρκεια να γίνεται και για την κοπέλα. Τέλος πάντων. Δεν θα εξετάσουμε τώρα τους λόγους για τους οποίους γίνεται, δεν είναι της παρούσης. Το θέμα είναι ότι γίνεται. Και το θέμα είναι ότι με ελάχιστες εξαιρέσεις, η όλη προσπάθεια πάει στράφει. Ειδικά, αν το κάνεις για την κοπέλα δηλαδή. Γιατί όπως θα είδες και παραπάνω, και ίσως έχεις διαβάσει και σε άλλες έρευνες που γίνονται κατά καιρούς, το καλό σεξ δεν ξεπερνάει τα 7* λεπτά.
*Για να μην υπάρξουν παρανοήσεις, όπου 7 εννοούμε τα λεπτά της συνουσίας. Όχι προκαταρκτικά, αγκαλίτσες, φιλάκια.
Γιατί καλό σεξ, σημαίνει πάθος και ένταση. Άμα είναι το σεξ σας να κρατάει 40 λεπτά και ο ένας να σκέφτεται την πεθερά του για να ξενερώνει και να κρατήσει και άλλο και η άλλη να αναπαράγει ατάκες από τους Απαράδεκτους στο μυαλό της για να μην την πάρει ο ύπνος, ε βράσε ρύζι.
Άσε που, άλλο κρεβάτι άλλο γυμναστήριο. Δεν κάνετε αερόβιο, σεξ κάνετε.

Κάπου εδώ, είναι το σημείο που πρέπει να και εγώ, να δώσω έναν αριθμό λεπτών για να τιμήσω τον τίτλο του κειμένου μου. Και κάπου εδώ, είναι που πρέπει να γράψω ένα εξαρτάται. Με κεφαλαία γράμματα. Γιατί πραγματικά, δεν υπάρχει καλό σεξ των 20' και κακό των 5' ή τούμπαλιν. Το καλό σεξ δεν έχει διάρκεια αλλά ένταση. Έχει αυτό το υπέρτατο συναίσθημα που από τη μία δεν θέλεις με τίποτα να τελειώσει αλλά ταυτόχρονα, δεν σε νοιάζει γιατί το έφτασες. Γιατί κατάφερες να το αγγίξεις, και αν το παρατραβήξεις, μπορεί και να το χάσεις. Να κουραστείς ή να βαρεθείς.
Εξαιτίας ακριβώς αυτής της πιθανότητας είναι που οι έρευνες δίνουν χαμηλά νούμερα στα λεπτά. Και καλά κάνουν. Γιατί μία αρπαχτή των 5 λεπτών, μπορεί να τη θυμάσαι και να παθαίνεις ταχυπαλμία από την λίμπιντο, ενώ και μόνο στη σκέψη μίας αντίστοιχης των 45' μπορεί να λαχανιάζεις όντας καθιστός.
Δεν είναι διαγωνισμός αντοχής, το σεξ. Δεν είναι. Όσο και αν έχει προωθηθεί ως τέτοιο. Το σεξ είναι χημεία. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε, τόσο θα το εξελίσσουμε. Αυτό, είναι το μόνο βέβαιο. Γι αυτό, σε περίπτωση που είσαι από εκείνους που τους απασχολεί η ώρα, ξεκόλλα. Αλήθεια, δεν είναι τόσο σημαντική όσο νομίζεις. Δεν είναι καθόλου για την ακρίβεια. Το θέμα είναι τι κάνεις και πώς το κάνεις, το πόσο είναι κομπαρσικός ρόλος σε ταινία χολιγουντιανού βεληνεκούς. Και δεν ακούω κουβέντα πάνω σε αυτό.
Και έχω και δύο υστερόγραφα.
1ον: Προφανώς και οι περιπτώσεις της πρόωρης εκσπερμάτωσης δεν έχουν θέση στην παραπάνω κουβέντα μας.
2ον: Δεν είναι και το πιο κολακευτικό πράγμα στον κόσμο να ξέρουμε ότι την επίμαχη στιγμή, εσύ σκέφτεσαι κάτι για να ξενερώσεις. Ακόμη και αν το κάνεις για καλό σκοπό. ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.
Α! Έχω και τρίτο υστερόγραφο: Κάνε το τεστ και ρώτησε ένα φίλο ή μία φίλη σου 'πόση διάρκεια πιστεύεις ότι έχει κατά μέσο όρο, το καλό σεξ. Και πες μου τι σου είπαν. Εμένα, όλοι έπαιξαν στο 7 λεπτά, πέρα από μία φίλη που είπε 20' και πέσαν τα τσιμέντα από τα γέλια.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα