Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Μόνο αν ζούμε με αγνά κίνητρα θα καταστρέψουμε το κάρμα μας

Αποτέλεσμα εικόνας για κάρμα

Μόνο αν ζούμε με αγνά κίνητρα θα καταστρέψουμε το κάρμα μας και θα διευρύνουμε τη συνειδητότητά μας. Δεν έχουμε κανένα τρόπο να γνωρίζουμε ποια είναι τα συγκεκριμένα καρμικά χρέη μας. Δεν υπάρχει υπολογιστής που θα μας δείξει τα απεχθή πράγματα που κάναμε στο παρελθόν. Μόνο στα Ακασικά Αρχεία υπάρχει αυτό, και δεν έχουμε πρόσβαση σε αυτά. Επειδή δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάναμε και δεν χρειάζεται να ξέρουμε, πρέπει να αυξήσουμε το δόσιμό μας και την υπηρεσία μας. Αν αυξηθούμε στην Ομορφιά, την Καλοσύνη, την Αλήθεια, τη Χαρά και την Ελευθερία, ξαφνικά μια μέρα θα λάβουμε μια επιστολή από την τράπεζα της ζωής που λέει ότι οι υποθήκες μας έχουν εξοφληθεί.

Αν θέλουμε να γνωρίζουμε τι είναι το κακό κάρμα σε γενικές γραμμές, δεν έχουμε παρά να επισκεφτούμε ένα άσυλο ή ένα νοσοκομείο. Μια επίσκεψη σε ένα άσυλο μπορεί να σας κάνει να γελάσετε, μπορεί να σας φέρει κατάθλιψη, ή μπορεί να σας κάνει να κλάψετε. Τι έκαναν αυτοί οι άνθρωποι στο παρελθόν, και πληρώνουν τώρα με το να είναι ψυχικά άρρωστοι; Μια επίσκεψη σε ένα άσυλο σάς λέει ότι αυτό που σπέρνετε, αυτό θα θερίσετε.



Μόνο ο τρόπος των αγνών κινήτρων θα καταστρέψει το κάρμα μας και θα πληρώσει τα χρέη μας. Μόνο αν μάθουμε να ζούμε για τους άλλους, θα μπορέσουμε να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό θεμέλιο τόσο σε αυτή τη ζωή όσο και στη ζωή που θα έρθει.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.2 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα