Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Η ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΑΠΑΓΩΓΗ ΠΑΙΔΙΟΥ


Μισοπεθαμένος απ’ την πείνα, ο Κέρμιτ Κρολλ μπήκε τρεκλίζοντας στο λίβινγκ ρουμ του σπιτιού των γονιών του, όπου εκείνοι τον περίμεναν μ’ αγωνία, μαζί με τον επιθεωρητή Φορντ.
Ευχαριστώ που πληρώσατε τα λύτρα γέροι μου, είπε ο Κέρμιτ. Είχα χάσει κάθε ελπίδα ότι θα ’βγαινα από κει μέσα ζωντανός.
Πες μας για την απαγωγή, είπε ο επιθεωρητής.
Κατέβηκα στην πόλη να δώσω το καπέλο μου για σιδέρωμα, όταν μια λιμουζίνα σταμάτησε δίπλα μου και δυο άντρες με ρωτήσανε αν θα ’θελα να δω ένα άλογο που ’ναι σε θέση ν’ απαγγείλει ομιλίες του Λίνκολν. Τους είπα ναι και μπήκα μέσα. Αμέσως μετά, με χλωροφορμίζουν και ξυπνάω δεμένος σε μια καρέκλα, με δεμένα και τα μάτια.

Ο επιθεωρητής Φορντ εξέτασε το σημείωμα για τα λύτρα. Αγαπημένοι μαμά και μπαμπά, αφήστε 50.000 δολλάρια σε μια τσάντα κάτω από τη γέφυρα στην οδό Ντέκατουρ. Αν δεν υπάρχει γέφυρα στην οδό Ντέκατουρ, χτίστε παρακαλώ μία. Μου φέρονται εντάξει, μου παρέχουν στέγη και καλό φαΐ, αν και χτες το βράδυ τα στρείδια αλά καζίνο τους είχαν καεί λίγο. Στείλτε τα λεφτά γρήγορα, γιατί αν δεν έχουν νέα σας σύντομα, ο άνθρωπος που μου στρώνει τώρα το κρεβάτι, θα με στραγγαλίσει. Δικό σας, Κέρμιτ. Υ.Γ. Δεν πρόκειται για καλαμπούρι. Σας εσωκλείω ένα καλαμπούρι για να καταλάβετε τη διαφορά.
Έχεις καμιά ιδέα για το που σε κρατούσαν;
Όχι, μόνο που άκουγα έναν παράξενο θόρυβο έξω απ’ το παράθυρο.
Παράξενο;
Ναι. Ξέρεις πως κάνει μια ρέγγα όταν της λες ψέματα;
Χμμ, σκέφτηκε ο επιθεωρητής Φορντ. Και πως απέδρασες τελικά;
Τους είπα πως ήθελα να πάω στο ποδόσφαιρο, αλλά είχα μόνο ένα εισιτήριο. Είπαν εντάξει, αν κρατούσα δεμένα τα μάτια μου κι υποσχόμουνα ότι θα γύριζα γύρω στα μεσάνυχτα. Συμμορφώθηκα, αλλά στο δεύτερο τέταρτο οι Βαζελίνες μας είχαν πετάξει τρία, γι’ αυτό έφυγα και κατάφερα να γυρίσω σπίτι.
Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, είπε ο επιθεωρητής Φορντ. Τώρα ξέρω ότι η απαγωγή ήταν στημένο κόλπο. Πιστεύω ότι είσαι ανακατεμένος κι εσύ και μοιραστήκατε τα λεφτά!

Πως το ήξερε ο επιθεωρητής Φορντ;

Παρόλο που ο Κέρμιτ Κρολλ ζούσε ακόμα με τους γονείς του, εκείνοι ήταν ογδόντα κι αυτός εξήντα. Ουδέποτε πραγματικοί απαγωγείς παιδιών θ’ απαγάγανε ένα εξηντάχρονο παιδί, μια και πρόκειται για ηλιθιότητα.
  
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΓΟΥΝΤΥ ΑΛΛΕΝ «ΧΩΡΙΣ ΦΤΕΡΑ», ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΟΔΥΣΣΕΑΣ», 1980

ΓΟΥΝΤΥ ΑΛΛΕΝ
O Άλεν Στούαρτ Κόνιγκσμπεργκ (αγγλικά: Allen Stewart Konigsberg), περισσότερο γνωστός ως Γούντι Άλεν (Woody Allen) (1 Δεκεμβρίου 1935) είναι Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος, κωμικός, συγγραφέας και μουσικός του οποίου ο μεγάλος όγκος των έργων και το εκφραστικό ύφος του τον κατέστησαν έναν από τους πιο διάσημους και δημιουργικούς παραγωγούς ταινιών της σύγχρονης εποχής
Γέννηση: 1 Δεκεμβρίου 1935 (ηλικία 80), Μπρονξ, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ
Ύψος: 1,65 μ.
Σύζυγος: Σουν-Γι Πρεβίν (νύμφ. 1997), Λουίζ Λάσερ (νύμφ. 1966–1970)
Παιδιά: Ρόναν Φάροου, Ντίλαν Ο' Σάλιβαν Φάροου, Μόουζες Φάροου,Μπεσέ Άλεν, Μάνζι Τίο Άλεν

slamachalas

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα