Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Όχι άλλο πραξικόπημα!

tsipras3

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε -μεταξύ άλλων- πως συντελείται μιντιακό πραξικόπημα σε βάρος της κυβέρνησής του από τους ολιγάρχες που βλέπουν τα προνόμιά τους να χάνονται, με αποτέλεσμα να συκοφαντούν και να αντεπιτίθενται με κάθε τρόπο.
Θα ήθελα να θυμίσω στον Αλέξη Τσίπρα πως οι ολιγάρχες υπέστησαν μια τεράστια ήττα στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015.
Στο δημοψήφισμα, οι Έλληνες έριξαν μια φοβερή μπουνιά στους ολιγάρχες και στα σάπια κανάλια τους.
Οι Έλληνες αγνόησαν τους ολιγάρχες και το κλίμα τρόμου και εκβιασμού, και ψήφισαν ΟΧΙ με τις τράπεζες κλειστές.
Αν και οι καναλάρχες και τα βρωμόσκυλά τους στήριξαν με λύσσα το ΝΑΙ -και κατασυκοφάντησαν όλους όσοι ήταν υπέρ του ΟΧΙ-, οι Έλληνες ψήφισαν ΟΧΙ σε ποσοστό 61,3%.
Και τι έγινε μετά;
Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε το ΟΧΙ και το έκανε ΝΑΙ.
Αυτό ήταν το πραξικόπημα. Ένα νέο πραξικόπημα μετά την τοποθέτηση στην πρωθυπουργία του μη εκλεγμένου Λουκά Παπαδήμου στις 6 Νοεμβρίου του 2011.
Η αλήθεια είναι πως ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το φιλί της ζωής στους ξοφλημένους ολιγάρχες.
Και η βλακώδης και ατελείωτη διαδικασία αδειοδότησης των καναλιών, το μόνο που κατάφερε είναι να μιλάνε οι Έλληνες επί μήνες για τα κανάλια των ολιγαρχών που είχαν χάσει τεράστιο μέρος της αξιοπιστίας τους και είχαν ξεχαστεί.
Δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε ξανά τους καναλάρχες στο παιχνίδι.
Και τώρα καταγγέλλει μιντιακό πραξικόπημα σε βάρος του.
Δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας προτρέπει τους πολίτες να παρακολουθούν τα ξοφλημένα κανάλια των ολιγαρχών, για να δουν τον πόλεμο που του κάνουν.
Ο Τσίπρας διαφημίζει τα κανάλια των ολιγαρχών και υποστηρίζει πως είναι σε πόλεμο μαζί τους.
Πώς πολεμάει ο Αλέξης Τσίπρας τους ολιγάρχες;



Με τον Νίκο Παππά να κάνει το σκυλάκι της Σίας Κοσσιώνη στο κανάλι του Αλαφούζου και να την ακούει μουγκός να του λέει για τους καημένους τους εργαζόμενους στα κανάλια που θα χάσουν την δουλειά τους, αν και ο ΣΚΑΪ επιτέθηκε με λύσσα επί χρόνια σε όσους εργαζόμενους απολύονταν και αντιδρούσαν, ενώ, φυσικά, οι τηλεδημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ δεν είπαν ούτε μια λέξη για τους συναδέλφους τους στα ΜΜΕ του Αλαφούζου που απολύθηκαν.
Ωραίος είναι ο Νίκος Παππάς για κομοδίνο του Αλαφούζου και των ολιγαρχών.
Αλλά μέχρι εκεί.
Ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να πείσει πως είναι σε πόλεμο με τους ολιγάρχες.
Στην πραγματικότητα, ο Αλέξης Τσίπρας είναι το τελευταίο χαρτί των ολιγαρχών.
Μέχρι το επόμενο.
Γιατί ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να βάλει ξανά στο παιχνίδι -εκτός από τους καναλάρχες- και την τελειωμένη Νέα Δημοκρατία με το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη.
Ο Αλέξης Τσίπρας πήρε μέρος στο πραξικόπημα που έγινε σε βάρος της δημοκρατίας και της ελευθερίας μετά το δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015.
Και προσπάθησε να πείσει τους Έλληνες πως ο μόνος δρόμος για τους Έλληνες είναι να σκύψουν το κεφάλι και να προσκυνήσουν, όπως έκανε ο ίδιος για να παραμείνει στην καρέκλα του πρωθυπουργού.
Και οι Έλληνες του το επέτρεψαν.
(Πάμε σε εκλογές χωρίς κανένα νόημα για τη χώρα -για τον εξουσιολάγνο Τσίπρα έχουν νόημα-, οπότε ετοιμαστείτε να ακούτε κάθε δεύτερη μέρα για πραξικόπημα. Θα χορτάσετε πραξικόπημα. Σύντομα θα ακούτε «πραξικόπημα» και θα χασμουριέστε. Πραξικόπημα σε προτεκτοράτο, μόνο στην Ελλάδα.)


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα