Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΕ ΦΑΓΗΤΟ? – ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΓΙΟΓΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΡΩΝΕ ΛΙΓΟ




Το ψωμί μόνο (δηλαδή το φαγητό) δεν στηρίζει τη ζωή. Αν ήταν έτσι, θα μπορούσε κάποιος να βάλει φαγητό στο σώμα ενός νεκρού, να τον βάλει κάτω από το φως του ήλιου και να περιμένει να επανέλθει στη ζωή. Η Δύναμη που δημιουργεί ζωή, που καθιστά το σώμα ικανό να μετατρέπει την τροφή και τον αέρα σε ενέργεια – Αυτή είναι η άμεση πηγή της ζωής.
Η λειτουργία μιας μπαταρίας ενός αυτοκινήτου δεν εξαρτάται μόνο από το αποσταγμένο νερό που παρέχεται απ’ έξω έμμεσα, αλλά από το δονούμενο ηλεκτρικό ρεύμα που ρέει μέσα σ’ αυτήν μέσω των στομίων των καλωδίων από τη μηχανή.
Αντίστοιχα, το σώμα-μπαταρία του ανθρώπου δεν ζει αποκλειστικά μέσω έμμεσων εξωτερικών πηγών –φαγητό, οξυγόνο, υγρά, ηλιακό φως– αλλά μέσω της άμεσης εσωτερικής πηγής της θέλησης, η οποία κάνει το δονούμενο ζωικό ρεύμα να ρέει από την αόρατη γεννήτρια της Συμπαντικής Ενέργειας στο σώμα μέσω του προμήκους μυελού, του «στόματος του Θεού». (Ο προμήκης μυελός βρίσκεται στη βάση του εγκεφάλου, εκεί όπου το πίσω μέρος του κρανίου ενώνεται με τον αυχένα.)
Ο ηλεκτρισμός είναι αυτός που αλλάζει το αποσταγμένο νερό και το μετατρέπει σε δύναμη που επαναφορτίζει την μπαταρία ενός αυτοκινήτου. Είναι η ζωική ενέργεια αυτή που μετατρέπει το οξυγόνο, τα στερεά και τα υγρά στη δύναμη που μας κρατά ζωντανούς. Αυτή η ίδια ζωική ενέργεια είναι που δημιούργησε τα στερεά και τα υγρά όπως αυτά είναι· όταν τα βάζουμε στο στομάχι μας πρέπει πάλι να μετατραπούν σε ενέργεια, αλλιώς δεν έχουν καμία χρησιμότητα για το σώμα. Και όταν η ενέργεια που βρίσκεται μέσα τους εξαχθεί, είναι η ζωική ενέργεια που αναγκάζει το εναπομείναν άχρηστο υλικό αυτής της μάζας να βγει από το σώμα μέσω των πόρων, των εντέρων και των νεφρών. Όπως το αποσταγμένο νερό (η εξωτερική πηγή συντήρησης) από μόνο του δεν θα διατηρήσει τη λειτουργία της μπαταρίας του αυτοκινήτου, ούτε θα την επαναφέρει σε λειτουργία όταν αυτή «νεκρωθεί», έτσι και το οξυγόνο, τα στερεά, τα υγρά και το ηλιακό φως από μόνα τους δεν θα βοηθήσουν ένα νεκρό σώμα-μπαταρία. Το σώμα πρέπει να έχει επίσης ζωική ενέργεια.

Ο ΘΕΟΣ, Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Ο προμήκης μυελός είναι το αρχικό σημείο της εισροής της ζωικής δύναμης όπως έρχεται από τον Θεό. Ο προμήκης μυελός καλείται το «στόμα του Θεού» διότι εκεί είναι το μέρος όπου ο Θεός «εμφυσά» ζωική δύναμη στον άνθρωπο.
Απ’ όλα τα τμήματα του σώματος μόνο στον προμήκη μυελό δεν μπορεί να γίνει εγχείρηση από χειρουργό. Γιατί? Διότι είναι το κέντρο όλων των κέντρων ζωής στον εγκέφαλο και τη σπονδυλική στήλη. Είναι το ένα κέντρο μέσω του οποίου η ζωική δύναμη εισέρχεται στο σώμα. Η καρδιά, ο εγκέφαλος, το αυχενικό κέντρο, το ραχιαίο κέντρο, το οσφυϊκό κέντρο, το κέντρο του ιερού οστού και το κέντρο του κόκκυγα στη σπονδυλική στήλη είναι μικρότερης σπουδαιότητας κέντρα, που λειτουργούν απλώς ως διανομείς αυτής της ζωικής δύναμης που λαμβάνουν μέσω του προμήκους μυελού.
Η επιστήμη απέδειξε ότι τα πάντα επαναφορτίζονται συνεχώς με συμπαντική ενέργεια. Το ανθρώπινο σώμα περιβάλλεται από μία άλω συνειδητής συμπαντικής ενέργειας. Ο προμήκης μυελός είναι η κεραία του σωματικού σταθμού λήψης που λαμβάνει την ακτινογραφημένη συμπαντική ενέργεια από τη Συμπαντική Συνειδητότητα μέσω του σωματικού ραδιοφωνικού χειριστή – της θέλησης. Όπως ο άνθρωπος μπορεί να χρησιμοποιεί τα αόρατα δονητικά ραδιοκύματα για να ελέγχει πολύ μακρινά πλοία στη θάλασσα, έτσι και ο Θεός, μέσω δονήσεων της νοήμονος συμπαντικής ενέργειάς Του, εφοδιάζει το σώμα μας με ζωική δύναμη χωρίς καμία ορατή σύνδεση.
Ο Θεός δημιούργησε την αρχική συμπαντική δόνηση ή ενέργεια η οποία, άπαξ και άρχισε, έγινε αιώνια. Και με ασύρματη δύναμη θέλησης μπορούμε να την έλξουμε και να τη φέρουμε στο σώμα μέσω του προμήκους μυελού. Αυτή η συμπαντική ενέργεια, η ίδια ενέργεια από την οποία εμείς και τα πάντα στο σύμπαν δημιουργήθηκαν, περιβάλλει και διαποτίζει όλη τη δημιουργία, συνεχώς. Εισέρχεται στο σώμα μέσω του «στόματος του Θεού» (του προμήκους μυελού) και είναι ο αόρατος «λόγος» που στηρίζει κάθε ζωή.
Μπορούμε να μάθουμε να ζούμε ολοένα και περισσότερο μ’ αυτό το αιώνιο απόθεμα συμπαντικής ενέργειας η οποία είναι πάντα γύρω μας κι έτσι διαθέσιμη σ’ εμάς για να επαναφορτίζουμε το σώμα με ζωτικότητα. Η γνώση που αποκτάται μέσω αυτών των οδηγιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να γίνει το σώμα τέλειο και υγιές από κάθε άποψη.
Ένα σώμα απαλλαγμένο από ασθένειες και αδυναμία προβάλλει μικρότερη αντίσταση στις διαλογιστικές μεθόδους και πρακτικές με τις οποίες επιτυγχάνεται η συνειδητοποίηση του Εαυτού και με τις οποίες η ανθρώπινη συνειδητότητα, καθώς και το σώμα, ανέρχονται στην κατάσταση στην οποία δεν κουράζονται.

 – Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα