Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει ανασχηματισμό και βάζει στην κυβέρνηση στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ

Tsipras
Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η αποκάλυψη πως ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να επιχειρήσει ανασχηματισμό της κυβέρνησης, βάζοντας σε υπουργεία-κλειδιά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να προτείνει το υπουργείο Ναυτιλίας στον Άδωνι Γεωργιάδη και το υπουργείο Υγείας στον Μάκη Βορίδη.
Το σκεπτικό του Αλέξη Τσίπρα είναι πως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης πάνε σε όποιο κόμμα τους δίνει καρέκλα, οπότε θα πετάξουν την σκούφια τους από τη χαρά τους που θα γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να αναθέσει το υπουργείο Εξωτερικών στην Ντόρα Μπακογιάννη, για να αποκαταστήσει την μελγάλη αδικία που έγινε στην Νέα Δημοκρατία, αφού οι νεοδημοκράτες δεν έκαναν πρόεδρο την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά τον αδελφό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος είναι πιο χαζός κι από αυτήν.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα τοποθετήσει στο υπουργείο Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του να μην πάει φυλακή για εγκλήματα κατά της χώρας.
Θέσεις κλειδί στην νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα έχουν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς, με αποτέλεσμα όλοι να κάνουν λόγο για μια κυβέρνηση All Star, που θα μπορούσε να χτυπήσει και τον τίτλο του NBA.


Τοποθετώντας στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Αλέξης Τσίπρας καταφέρνει να πλαγιοκοπήσει την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, που δεν θα μπορούν να βρουν καλούς νέους παίκτες, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει.
Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, ο Αλέξης Τσίπρας θα αποδείξει πως δεν έχει καμία σημασία ποιο κόμμα και ποιοι πολιτικοί είναι στην κυβέρνηση –αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο-, οπότε θα πρέπει να μείνει αυτός πρωθυπουργός για πάντα γιατί έχει πιο συμπαθητική φάτσα από τη βλακόφατσα του Μητσοτάκη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να απαντήσει στην κίνηση του Αλέξη Τσίπρα, παίρνοντας στην Νέα Δημοκρατία τον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Σταθάκη -που μένουν ελεύθεροι από τον ΣΥΡΙΖΑ-, ενώ σκοπεύει να χτυπήσει ακόμα τον Νίκο Καρανίκα και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ετοιμάζεται να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό γιατί οι νέοι Αμερικανοί παίκτες του Θρύλου αρνούνται να του δένουν τα κορδόνια.


pitsirikos


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα