Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016

Προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν

0009876668

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα πράγματα απλά συμβαίνουν σε αυτούς, αλλά καθώς συνδεόμαστε πιο στενά με τη διαίσθησή μας, μας γίνεται ορατό ότι οτιδήποτε μας συμβαίνει είναι δημιούργημά μας. Ίσως να μην έχουμε πλήρη γνώση του τι δημιουργούμε κάθε στιγμή, αλλά ευτυχώς το σύμπαν μας παρέχει πολλά σημάδια ώστε να γνωρίζουμε πότε είμαστε στον σωστό δρόμο και (το πιο σημαντικό) πότε είμαστε στον λάθος δρόμο.  Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στα προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν.
Γενικά, τα προειδοποιητικά σημάδια από το σύμπαν έρχονται με τη μορφή ανεπιθύμητων καταστάσεων και γεγονότων. Αυτά τα σημάδια είναι μια ένδειξη ότι η ενέργειά σας κατευθύνεται (ή κολλάει) προς μία χαμηλή δονητική συχνότητα. Οι σκέψεις σας, τα αισθήματά σας και οι πράξεις σας εστιάζονται αρνητικά και αυτό δημιουργεί ανεπιθύμητες καταστάσεις.
Αντίθετα, όταν οι σκέψεις σας, τα αισθήματά σας και οι πράξεις σας κινούνται προς μια υψηλή δονητική συχνότητα, η ζωή θα ευθυγραμμιστεί τέλεια. Θα έχετε εξαιρετικό συγχρονισμό και καλή τύχη όλη την ημέρα. Γι’ αυτό είναι τόσο σημαντικό να ανεβάσετε τη δόνησή σας με το να επιλέγετε συνειδητά τις θετικές σκέψεις.

Παρόλο που έχουμε την ικανότητα να αντηχούμε σε μία υψηλή δονητική συχνότητα, είναι δύσκολο για εμάς να μένουμε ανυψωμένοι όλη την ώρα. Αυτό γίνεται επειδή οι ψυχές μας είναι κολλημένες εδώ στην Γη σε μια υλική διάσταση που είναι πολύ πιο πυκνή και αργή από τις υψηλότερες αιθερικές διαστάσεις. Η απλή σύσταση του πλανήτη μας και των σωμάτων μας αποτελείται από πολύ χαμηλότερη δονητική ενέργεια από αυτή των ψυχών μας.
Ως αποτέλεσμα, πιθανόν να ανεβαίνουμε κόντρα σε ανεπιθύμητες περιστάσεις περιστασιακά, αλλά αυτό είναι εντάξει. Όσο δίνουμε βάση σε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια ( χωρίς να επιτρέπουμε στο Εγώ μας να έχει εμμονή με αυτά) μπορούμε να επιστρέψουμε στο σωστό μονοπάτι γρήγορα.
Όσο βιώνετε τη μέρα σας, είναι καλή ιδέα να προσέξετε τα προειδοποιητικά σημάδια από το Σύμπαν. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα σημαδιών που πρέπει να προσέχετε:
  1. Χτυπάτε το δάκτυλο του ποδιού σας
  2. Κολλάτε στην κίνηση
  3. Δέχεστε βρώμικα βλέμματα ή χλευαστικές παρατηρήσεις από άλλους
  4. Τραυματίζεστε
  5. Απρόσμενα έξοδα ή λογαριασμοί στο ταχυδρομείο
  6. Αμήχανα αισθήματα από το ένστικτό σας
  7. Διαφωνίες με τους αγαπημένους σας
  8. Αρρωσταίνετε
  9. Πονοκέφαλοι
  10. Χάνονται ή χαλάνε τα υπάρχοντά σας
  11. Δυσάρεστες μυρωδιές, ήχοι ή γεύσεις
Κάθε ένα από αυτά τα σημάδια είναι μια ένδειξη ότι πρέπει να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και να ρυθμίσετε την συχνότητά σας. Όταν συναντάτε ένα από αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια, παρακαλώ να σταματήσετε! Μην συνεχίσετε να δουλεύετε με αυτή την εργασία που έχετε αναλάβει, να έχετε αυτή τη συζήτηση ή να έχετε μανία με εκείνη τη σκέψη που είχατε μόλις, επειδή δεν σας πάει εκεί που θέλατε να είστε.
Αντιθέτως, πάρτε μια βαθιά ανάσα, απομακρυνθείτε από την κατάσταση ή ακόμα δώστε στον εαυτό σας ένα λεπτό για να διαλογιστείτε αν μπορείτε. Αν συλλάβετε αυτά τα προειδοποιητικά σημάδια γρήγορα και ανταποκριθείτε αμέσως, η απλή πράξη της ευθυγράμμισης του εαυτού σας θα σταματήσει την αρνητική δυναμική της στιγμής.
Μια τελευταία συμβουλή είναι να προσπαθήσετε να μην σας πιάσει μανία με κάποιο προειδοποιητικό σημάδι. Το να μιλάτε για αυτό, να το σκέφτεστε και να το αναπαράγετε στο μυαλό σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να μειώσετε τη δονητική σας συχνότητα. Να το εκλαμβάνετε έτσι όπως ακριβώς είναι, ένα απλό σημάδι και να προχωράτε παρακάτω. Να προσέχετε τη δόνησή σας. Να δίνετε μόνο προσοχή στις σκέψεις, στα συναισθήματα και τις πράξεις που αντηχούν στην φυσική συχνότητα της ψυχής σας.
By Andrea Schulman , Μετάφραση: awakengr.com
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα