Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ένα κουταλάκι από αυτό το μείγμα με άδειο στομάχι για επτά ημέρες και θα εκπλαγείτε από το πόσο βάρος θα χάσετε!


take-ένα-κουτάλι-σε-ένα-άδειο στομάχι-προς-επτά ημέρες τυπικοί-να-έκπληξη-της-πώς-πολύ-βάρος-σας-θα-χάσει-συνταγή-600x374

Το σκόρδο είναι μία από τις καλύτερες φυσικές θεραπείες για πολλά προβλήματα υγείας. Επίσης χρησιμοποιείται συχνά ως μπαχαρικό σε πολλές κουζίνες σε όλο τον κόσμο λόγω των σπουδαίων οφελών του στη γεύση και την υγεία.


Η κατανάλωση ωμού σκόρδου είναι ο καλύτερος τρόπος για να επωφεληθείτε από αυτό. Ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη, εμποδίζοντας αποτελεσματικά τις καρδιαγγειακές ασθένειες όπως η αθηροσκλήρωση. Εκτός από την προστασία της καρδιάς και των αιμοφόρων αγγείων, το σκόρδο βοηθάει, επίσης, στην εξάλειψη του κρυολογήματος, της γρίπης, της διάρροιας, των τσιμπιμάτων από έντομα και των μυκητιασικών λοιμώξεων.
Η κατανάλωση σκόρδου κάθε μέρα θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα καθαρίσει το σώμα σας από τις τοξίνες, κάτι που θα οδηγήσει σε μείωση του λίπους. Συνδυάζοντας το υγιές λαχανικό με κρεμμύδια και πιπερόριζα μπορεί να σας βοηθήσει ακόμη και να ανακάμψετε από τις βλαβερές επιδράσεις της χημειοθεραπείας.
Πώς να καταναλώνετε το σκόρδο

Όπως αναφέραμε και πριν, το σκόρδο είναι καλύτερα να τρώγεται ωμό, καθώς το δραστικό συστατικό του, η αλλισίνη, καταστρέφεται από τις υψηλές θερμοκρασίες. 
Σας συνιστούμε να συνθλίβεται μια σκελίδα σκόρδο και να την αφήνετε για 15 λεπτά πριν από την κατανάλωση, κάτι που θα κάνει την αλλισίνη βιοδιαθέσιμη. 
Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι τρώτε το σκόρδο με άδειο στομάχι για να απορροφήσετε το σύνολο των θρεπτικών συστατικών του.
Ωμό σκόρδο και μείγμα μελιού

Ψιλοκόψτε 2-3 σκελίδες σκόρδου και ανακατέψτε τες με μια κουταλιά της σούπας μέλι και καταναλώνετε το μείγμα κάθε μέρα για να ανακτήσετε την ενέργειά σας και να χάσετε βάρος.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα