Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ποιες γυναίκες έχουν καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις; Έρευνα

ομορφιά

Οι σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας δεν είναι μόνο θέμα ηλικίας!


Και αυτό γιατί όπως είναι γνωστό και έχει τεκμηριωθεί και από πρόσφατες επιστημονικές έρευνες ότι το «ασθενές φύλο» κάνει καλύτερο σεξ στη δεκαετία των 40 ετών!
Όπως εξηγούν οι ερευνητές: «Η έρευνά μας δείχνει ξεκάθαρα πως οι παντρεμένες γυναίκες στα 40 έχουν την καλύτερη σεξουαλική ζωή».
Ωστόσο άλλες έρευνες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι σεξουαλικές επιδόσεις μιας γυναίκας εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.
Αναλυτικότερα Βρετανοί επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμδιαπίστωσαν πως οι πληθωρικές γυναίκες, που έχουν καμπύλες
μπορούν να ικανοποιήσουν απόλυτα τους ερωτικούς τους συντρόφους σε σχέση με τις πιο αδύνατες γυναίκες.

Από την ίδια έρευνα προέκυψε και ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο ότι οι πληθωρικές γυναίκες έχουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για το σώμα τους και έτσι απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ.
Μάλιστα, το 80% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα, υποστήριξαν πως είναι ανοιχτές σε κάθε είδους πρόκληση στο κρεβάτι.
οργασμος






Δεν προσποιούνται
Οι γυναίκες που δεν προσποιούνται οργασμό φαίνεται ότι απολαμβάνουν το σεξ γεγονός που ικανοποιεί τον σύντροφό τους. Μάλιστα οι σεξολόγοι αναφέρουν ότι το να προσποιείται κανείς οργασμό, κάνει κακό στον ίδιο του τον εαυτό ενώ δεν θα μάθει ποτέ τι του αρέσει και τι όχι!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα