Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΛΕΞΗ "ANIMA" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΥΧΗ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ANIMALS

pig murder meat 269life

Ο πλανήτης είναι ένα τεράστιο σφαγείο ζώων και ανθρώπων, ούτως ώστε με την εκπομπή τεραστίων ποσοτήτων αρνητικής ενέργειας να συντηρούνται οι χαμηλών συχνοτήτων οντότητες που τον ελέγχουν!
ΤΑ ΖΩΑ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ! Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΛΕΞΗ "ANIMA" ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΨΥΧΗ, ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ANIMALS
- Όλα τα ζώα είναι όντα που αισθάνονται σε όλο το φάσμα των συναισθημάτων όπως και οι άνθρωποι και πρέπει να τυγχάνουν συμπεριφοράς και μεταχείρισης όπως τα ανθρώπινα όντα.
- Κάποια από αυτά είναι εγγενή σ' αυτόν τον πλανήτη που ακολούθησαν την διαδικασία της εξέλιξης και κάποια άλλα μεταφέρθηκαν εδώ από άλλους πλανήτες.
- Τα δελφίνια και οι φάλαινες για παράδειγμα, προέρχονται από το αστρικό σύστημα του Σειρίου, με σκοπό να εδραιωθεί εδώ κάποιο συγκεκριμένο ενεργειακό δίκτυο αναγκαίο για τον πλανητικό μετασχηματισμό.
- Όλα τα αισθανόμενα όντα προέρχονται από την ίδια και μοναδική Πηγή, ακολουθούν διαφορετική πορεία εξέλιξης και βιώνουν αυτά που βιώνουν σ' αυτόν τον πλανήτη με τον δικό τους τρόπο, ενώ επιδίωξη τους είναι η επανασύνδεση με την Πηγή.
- Η ανάγκη των ανθρώπων να τρώνε κρέας χειραγωγείται με τρόπο που επιτρέπει σε ορισμένες αρνητικές δυνάμεις να συνεχίζουν την πρακτική της θυσίας(!) με κοινωνικά αποδεκτό τρόπο.
- Είναι αλήθεια ότι οι παλιοί μαύροι μάγοι προέβαιναν σε τελετές θυσιών, τόσο των ζώων όσο και των ανθρώπων, αναγκάζοντας τις ψυχές να βγαίνουν έξω από το φυσικό τους σώμα, ως μέρος πρακτικών αρνητικών δυνάμεων για δικούς τους πνευματικούς σκοπούς.
- Όλες οι μορφές κατάχρησης και καταπίεσης της ζωής των γυναικών και των θηλυκών ζώων για τα αυγά, το γάλα και το κρέας τους, είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την καταστολή της Θηλυκής Ενέργειας.

- Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν χιλιάδες σφαγεία. Αυτά τα σημεία χρησιμοποιούνται από τις σκοτεινές και τις αρνητικές αιθερικές οντότητες, απορροφώντας την αρνητική ενέργεια που εκπέμπεται για να συντηρούνται.
- Η μαζική δολοφονία 200.000 ζώων ανά λεπτό στα σφαγεία ανά τον κόσμο, γίνεται αισθητή τόσον δραματικά, που επηρεάζει τις συνθήκες του ενεργειακού σώματος του πλανήτη!
- Αυτοί οι κολοσσιαίοι αριθμοί ψυχών σε σώματα ζώων προέρχονται από διαφορετικές ομάδες ζωικών ειδών στο αστρικό και στο αιθερικό επίπεδο και πολλές από αυτές εκπορεύονται από την Ομαδική Ψυχή, εντεταλμένες να ενσαρκωθούν στο φυσικό πεδίο και γνωρίζοντας σε κάποιο βαθμό τι τις περιμένει εδώ.
- Οι ψυχές των ζώων εγκαταλείπουν το σώμα λίγες στιγμές πριν το τραύμα (από την σφαγή) γίνει πολύ μεγάλο και στη συνέχεια, επιστρέφουν στην ομαδική τους ψυχή στο αιθερικό και στο αστρικό επίπεδο.
- Το ίδιο συμβαίνει και με την ψυχή του ανθρώπου, η οποία προωθείται έξω από το φυσικό του σώμα σε περιπτώσεις ενός ατυχήματος για παράδειγμα, πριν ο πόνος γίνει πάρα πολύ μεγάλος από τα τραύματα(!)
- Τα άτομα που ζουν σε εξαιρετικά ψυχρά κλίματα και έχουν προσαρμοστεί στο να επιβιώνουν με τη σάρκα των ζώων, έχουν κάνει μια σταδιακή επιστροφή στην αρχική μας κρυσταλλική μορφή και απαιτούν όλο και λιγότερο στερεά τροφή και όλο και περισσότερα φρέσκα τρόφιμα με υψηλότερη δονητική. Αυτό ισχύει και για τους πιο αναπτυγμένους πνευματικά ανθρώπους, αλλά η πλειοψηφία της ανθρωπότητας εξακολουθεί να τρώει κρέας και αυτό συμβαίνει κάτω από μια διαφορετική οπτική γωνία και διαφορετική συνείδηση.
- Σε κάποιους από τους αναληφθέντες πλανήτες υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλομορφία ζώων και σε άλλους λιγότερη, όμως όλα τα όντα συνυπάρχουν σε αυτούς ειρηνικά.
Επιτέλους πρέπει να δούμε σοβαρά το θέμα της ακρεοφαγίας:
- Το κρέας μεταφέρει μέσα του την δόνηση του θανάτου. Όταν το εισάγετε στον οργανισμό σας, η δόνηση αυτή ενσωματώνεται στις βιοχημικές διαδικασίες και στην ψυχική σας εμπειρία. Το σώμα των ζώων είναι πολύ εναρμονισμένο συναισθηματικά και όταν αρχίζει η σφαγή εκπέμπουν ένα ψυχικό μήνυμα που αιωρείται σε όλο τον χώρο του σφαγείου. Έτσι και τα υπόλοιπα γνωρίζουν πως πρόκειται να σφαγιασθούν. Τότε αρχίζουν να παράγουν τοξίνες, οι οποίες τελικά καταλήγουν στο τραπέζι σας. Με τον τρόπο αυτό γίνεται πιο έντονη η παρόρμηση του θανάτου στα κύτταρα σας.
- Αν έχετε δεχτεί και αντιληφθεί πως τα ζώα έχουν ψυχή και συμμετέχετε - έστω και έμμεσα - στον σφαγιασμό τους, τότε συμμετέχετε κατά κάποιο τρόπο και στην δολοφονία τους. Είτε το συνειδητοποιείτε είτε όχι, τίθεται σε ισχύ ο συμπαντικός νόμος της ανταπόδοσης.
Τοιουτοτρόπως σε επίπεδο "ειμαρμένης" (ή κάρμα), η βρώση κρέατος παγιώνει τον κωδικό του θανάτου στα κύτταρα και στο βιοενεργειακό σας πεδίο!
Πηγές: http://gph.is/1U6aaL8
http://agnvegglobal.blogspot.si/…/agn-veg-cobra-interview.h…


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα