Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

7 πιθανοί λόγοι που η σύντροφός σας δεν θέλει να κάνετε σεξ


o-couple-bed-apart-facebookΔιακρίνετε τελευταία μια αποξένωση στη σχέση σας; Η ερωτική σας ζωή βρίσκεται στο ναδίρ κι η σύντροφός σας αποφεύγει διαρκώς την σεξουαλική επαφή; Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με το Ινστιτούτο Σεξουαλικής Συμπεριφοράς της Πάτρας, με τους επιστήμονες να παρουσιάζουν τα αποτελέσματα μιας πολύ ενδιαφέρουσας έρευνας, η οποία κατέληξε στους 7 πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους το έτερόν σας ήμισυ αρνείται τη συνουσία.
  • Είναι νεκρή: Αποτελεί συχνό φαινόμενο η κοπέλα να μην βρίσκεται πια στη ζωή, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να ενδώσει στο ερωτικό σας κάλεσμα. Με τις σωστές κινήσεις ωστόσο, μπορείτε να κάμψετε τις αντιστάσεις και τις αρθρώσεις της.
  • Σας έχει χωρίσει κι έχει βρει άλλον: Ορισμένες φορές, η σύντροφος μπορεί να μην είναι ευχαριστημένη σε μία σχέση, προχωρώντας στη λύση του χωρισμού και της εύρεσης νέου ταιριού. Μην απογοητεύεστε, το μόνο που αλλάζει είναι πως γίνεται δυσκολότερο να την πετύχετε μόνη στο κρεβάτι.
  • Δεν υπήρξε ποτέ σύντροφός σας: Άλλη μια συνηθισμένη παρεξήγηση, λαμβάνει χώρα όταν μια γυναίκα απορρίπτει εξαρχής έναν άνδρα. Προσπαθήστε να διευκρινίσετε αν αυτή η άρνηση ισχύει με συνεχείς κι επίμονες ερωτήσεις, προτιμότερα από κοντά σε σκοτεινά μέρη με λίγο κόσμο.
  • Σας σιχαίνεται απ΄τα βάθη της ψυχής της: Σε αρκετές μακροχρόνιες σχέσεις και σχεδόν σε όλους τους γάμους, συμβαίνει τα μέλη της σχέσης να απεχθάνονται ο ένας τον άλλον. Δεν αποκλείεται η σύντροφός σας να μην θέλει καν να σας βλέπει, κάνοντας εμετό και μόνο στη σκέψη του γυμνού σας κορμιού να την ακουμπά. Ένα χάπι για τον εμετό, ενδέχεται να σας λύσει τα χέρια.
  • Δεν είναι αληθινή: Σε περίπτωση που η σύντροφός σας είναι πλαστική, χάρτινη ή ψηφιακή, ενδέχεται να μην μπορεί να σας ικανοποιήσει για τεχνικούς λόγους. Η επιστήμη εργάζεται σκληρά για να ξεπεραστούν αυτές οι δυσκολίες.
  • Είναι στειρωμένη: Αν η σύντροφός σας είναι γάτα, σκύλος ή άλλο θηλαστικό, εξετάστε αν έχει στειρωθεί. Σ' αυτή την περίπτωση, δεν αποκλείεται να μην έχει πια ερωτικές επιθυμίες για το υπόλοιπο της ζωής της.
  • Έχει όντως πονοκέφαλο: Στοιχεία της έρευνας αποκάλυψαν πως 8 στις 10 γυναίκες τείνουν να έχουν όντως πονοκέφαλο στο τέλος μιας κουραστικής ημέρας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα