Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

5 λάθη που κάνετε με το αποσμητικό σας

womandeo.jpg
Kάνετε μπάνιο πριν βγείτε από το σπίτι, βάζετε το αποσμητικό σας, αλλά καταλήγετε με ιδρωμένες και -το χειρότερο- οσμηρές μασχάλες; Μήπως κάνετε κάτι λάθος; Διαβάστε τις γραμμές που ακολουθούν, για να αποφύγετε τα συνηθέστερα λάθη με τη χρήση του αποσμητικού.
Χρησιμοποιείτε λάθος προϊόν.
Τα αποσμητικά και τα αντι-ιδρωτικά είναι δύο διαφορετικά προϊόντα. Αν ανησυχείτε για τη μυρωδιά, χρησιμοποιήστε αποσμητικό. Αν ιδρώνετε πολύ, το δεύτερο. Η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των αποσμητικών και των ανθιδρωτικών είναι ότι τα τελευταία περιέχουν χλωρίδιο του αλουμινίου, ένα συστατικό που χρησιμοποιείται για να μπλοκάρει τον ιδρώτα.
Το εφαρμόζετε λάθος στιγμή.
Τα αποσμητικά μπορούν να εφαρμοστούν κάθε στιγμή της ημέρας, η καλύτερη στιγμή ωστόσο είναι το βράδυ, που δεν ιδρώνετε τόσο πολύ. Η εφαρμογή του αποσμητικού το βράδυ, θα το βοηθήσει να ενωθεί καλά με την επιδερμίδα, προτού αρχίσετε να ιδρώνετε.

Δεν βάζετε αρκετό προϊόν.
Ένα πέρασμα δεν αρκεί. Εφαρμόστε μια γενναία ποσότητα αντι-ιδρωτικού σε όλη την μασχάλη, αν δεν θέλετε να καταλήξετε με τις αντιαισθητικές στάμπες ιδρώτα κάτω από τις μασχάλες εν μέσω ενός μίτινγκ.
Χρησιμοποιείτε αποσμητικό με άρωμα.
Αν έχετε έκζεμα ή γενικά ευαισθησίες στο δέρμα, είναι καλύτερο να αποφύγετε τα αποσμητικά που περιέχουν άρωμα, επειδή μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στο δέρμα. Το καλύτερο είναι –αν έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα- πριν χρησιμοποιήσετε ένα καινούριο προϊόν να το δοκιμάσετε στην εσωτερική πλευρά του καρπού σας. Ή απλώς, να χρησιμοποιήσετε ένα αποσμητικό χωρίς άρωμα.
Χρησιμοποιείτε το ίδιο προϊόν εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Αν δεν κάνετε κανένα από τα λάθη που αναφέραμε παραπάνω και εξακολουθείτε να ιδρώνετε, ίσως θα πρέπει να αλλάξετε αποσμητικό. Μπορεί οι ιδρωτοποιοί αδένες σας να έχουν συνηθίσει στη συγεκριμένη σύνθεση και έτσι να μην είναι πια αποτελεσματικό για εσάς.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα