Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΤΟ 1994 (Βίντεο)


Την 12η Ιουλίου αγνωστοι είχαν τοποθετήσει μέσα σε κάδο απορριμμάτων σε κεντρικό σημείο της Λίνδου εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη χωρίς ευτυχώς θύματα. Από την πρώτη στιγμή η εφημερίδα υποστήριξε την εκδοχή της δράσης Τούρκων πρακτόρων με σκοπό να βλάψουν τον τουρισμό της Ελλάδας ως αντίποινα στα χτυπήματα που είχαν εξαπολύσει Κούρδοι εναντίον τουριστικών θερέτρων της Τουρκίας.

ΝΕΟ ΔΙΠΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ!

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Την επόμενη μέρα η Ρόδος συγκλονίζεται στην κυριολεξία από νέο περιστατικό αυτή τη φορά στην καρδιά της πόλης. Οι βομβιστές επέλεξαν μάλιστα να κάνουν αισθητή την παρουσία τους με διπλό χτύπημα, που και πάλι δεν είχε θύματα εκτός από τραυματισμούς τουριστών και πολιτών.

Η δράση τους ίδια με αυτή στο περιστατικό της Λίνδου. Μέσα σε κάδο απορριμμάτων που βρισκόταν έξω από το «Έλλη» σημειώνεται έκρηξη και ενώ στο σημείο βρίσκεται συγκεντρωμένη μεγάλη αστυνομική δύναμη μία δεύτερη έκρηξη αναστατώνει την πόλη λίγα μέτρα πιο πέρα: έξω από το ξενοδοχείο Grand Hotel. Είχαν περάσει μόλις 20 λεπτά και τότε όλοι διαπιστώνουν ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο.






ΠΗΓΗ: IQrodos + parapona-rodou

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα