Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Οι γιατροί δεν μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση: Βράστε κανέλα και μέλι και θεραπεύστε την Αρθρίτιδα, τον Καρκίνο, την Χοληδόχο Κύστη, την Χοληστερόλη και 10 ακόμη ασθένειες!

οι γιατροί-έχουν-δεν-εξήγηση-βρασμού-κανέλα-και-μέλι-και-θεραπεία της αρθρίτιδας-καρκίνου-gallbaladder-χοληστερόλη-και-10-άλλος-ασθένειες

Το μείγμα μελιού και κανέλας χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική για αιώνες, αλλά μόλις πρόσφατα κέρδισε την προσοχή της Δύσης. 
Η κανέλα είναι ένα από τα παλαιότερα μπαχαρικά στη Γη. Περιέχει αιθέρια έλαια και ένζυμα και έχει ισχυρές αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, οι οποίες λειτουργούν ενάντια σε πολλές ασθένειες όταν συνδυάζεται με τις αντιμικροβιακές ιδιότητες του μελιού.
Αυτό το ισχυρό φάρμακο μπορεί να σας βοηθήσει να θεραπεύσετε την αρθρίτιδα, να μειώσετε την χοληστερόλη σας, να προστατεύσετε την καρδιά σας και να θεραπεύσετε ακόμη και τον καρκίνο!
Να τι Αλλο ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕΙ:
Κρυολογήματα και γρίπη
Την επόμενη φορά που ένα κρυολόγημα ή η γρίπη σας ρίξει κάτω, καταναλώστε μια κουταλιά της σούπας μέλι και  ¼  κουταλάκι του γλυκού κανέλα για 3 ημέρες και θα αισθανθείται πολύ καλύτερα.
Απώλεια βάρους
Βράζουμε σκόνη κανέλας και μέλι σε μια κατσαρόλα με νερό, στη συνέχεια πίνουμε το ρόφημα κάθε πρωί μια ώρα πριν από το πρωινό για να χάσουμε βάρος.
Καρδιακή ασθένεια
Κάντε μια πάστα από μέλι και κανέλα σε σκόνη και φάτε την με ένα κομμάτι ψωμί για πρωινό. Θα μειώσει τη χοληστερόλη στις αρτηρίες σας και θα αποτρέψει τις καρδιακές παθήσεις.

Αρθρίτιδα
Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και 2 κουταλιές της σούπας μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και στη συνέχεια πίνετε το μείγμα κάθε μέρα για να θεραπεύσετε την χρόνια αρθρίτιδα και να μειώσετε τον πόνο που προκαλείται από αυτήν.
Λοιμώξεις της χοληδόχου κύστης 
Για την εξάλειψη των βακτηρίων στην χοληδόχο κύστη και την πρόληψη των λοιμώξεων, πίνετε ένα μείγμα από 2 κουταλιές της σούπας κανέλα και 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι σε ένα ποτήρι ζεστό νερό.
Στομαχόπονος
Καταναλώνετε ένα μείγμα από μέλι και κανέλα σε τακτική βάση για την πρόληψη των πόνων στο στομάχι.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
Η κατανάλωση του μείγματος σε καθημερινή βάση θα ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και θα βοηθήσει στην καταπολέμηση των ασθενειών.
Ακμή
Εφαρμόστε μια πάστα από κανέλα και μέλι σε περιοχές που έχουν πληγεί από την ακμή και αφήστε την να λειτουργήσει κατά την διάρκεια της νύχτας. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό το πρωί και επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να δείτε αποτελέσματα.
Απώλεια μαλλιών
Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και μέλι, με ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα και εφαρμόστε το μείγμα στο τριχωτό της κεφαλής για 15 λεπτά για τη θεραπεία της τριχόπτωσης. Ξεπλένετε τα μαλλιά σας με νερό μετά.
Καρκίνος
Σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες, ένα μείγμα κανέλας και μελιού μπορεί να θεραπεύσει τον καρκίνο του στομάχου. Οι ασθενείς που πάσχουν από την ασθένεια αυτή πρέπει να τρώνε ένα μείγμα από μια κουταλιά της σούπας μέλι και ένα κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη για 3 μήνες.
Ο καλύτερος τρόπος για να παρασκευαστεί το μείγμα είναι να βράσετε λίγο μέλι σε μια κατσαρόλα, στη συνέχεια, προσθέτετε την κανέλα και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να καραμελοποιηθεί το μείγμα. Παίρνετε μια κουταλιά του φαρμάκου κάθε μέρα, ως προληπτικό μέτρο κατά πολλών ασθενειών και παθήσεων.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα