Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

unroll.me - Διαγράψου από ανεπιθύμητα emails στο άψε-σβήσε!



Οι περισσότεροι που χρησιμοποιούμε email θα έχουμε παρατηρήσει ότι πολλά από τα μηνύματα που λαμβάνουμε, έπαψαν να μας ενδιαφέρουν είτε ακόμα δεν αναγνωρίζουμε τον αποστολέα.

Σε πολλά sites, υπηρεσίες και καταστήματα που κάνουμε εγγραφή, συνήθως σε ψιλά γράμματα αναφέρουν ότι αυτόματα θα μας στέλνουν ενημερωτικά emails. Το αποδεχόμαστε χωρίς να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία τουλάχιστον για εκείνη την στιγμή.

Όταν όμως έχει περάσει ο καιρός, τα sites στα οποία έχουμε κάνει εγγραφή πληθαίνουν ανεξέλεγκτα, και τα emails που μας έρχονται γίνονται ανυπόφορα, τότε πρέπει να δράσουμε άμεσα.

Συνήθως, τα σοβαρά sites, όταν μας στέλνουν newsletter, δίνουν και στο τέλος του μηνύματος ένα λινκ για να διαγραφτούμε από τα newsletters. Πολλοί δεν το γνωρίζουν αυτό αλλά ακόμα και να το ξέρετε, είναι βαρετό κάθε τρεις και λίγο να κάνουμε unsubscribe από κάθε email.

Εδώ, έρχεται να μας βγάλει από το αδιέξοδο μια online υπηρεσία/εφαρμογή, η unroll.me, όπου με μια απλή εγγραφή και με λίγα κλικ θα διαγραφτουμε από όλα τα ανεπιθύμητα emails.

Αφού μπούμε στο unroll.me, θα μας υποδεχτούν παροτρύνοντάς μας να ξεκινήσουμε. Πατάμε λοιπόν το μεγάλο μπλε κουμπί που γράφει «Get started now».


Αφού δώσουμε το email, η υπηρεσία θα μας γνωστοποιήσει που ακριβώς θα έχει πρόσβαση. Αν είστε από αυτούς που δεν θέλετε να έχουν πρόσβαση στην διαχείριση της αλληλογραφίας σας, τότε σταματήστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο.

Αφού αποδεχτούμε και τις άδειες, αμέσως και χωρίς να χρονοτριβούμε, η υπηρεσία θα σκανάρει γρήγορα τον λογαριασμό μας και θα μας υποδείξει σε πόσες και ποιες υπηρεσίες έχουμε κάνει εγγραφή στα newsletter.

Ώπα, εδώ είμαστε! 49 υπηρεσίες ανιχνεύτηκαν στο email μου, πάμε να αρχίσουμε την διαγραφή.

Εδώ να σας πω, ότι μας εμφανίζει αναλυτικά τις υπηρεσίες αυτές ώστε να μην έχουμε κάποιον ενδοιασμό και ξεγραφτούμε από υπηρεσία που δεν θέλουμε. Αλλά και πάλι, έχουμε την επιλογή να γραφτούμε σε δεύτερο χρόνο σε κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες που κάναμε unsubscribe, επειδή το unroll.me κρατάει το ιστορικό μας.

Στις πρώτες 3 διαγραφές/unsubscribe, μας πετάει στη μούρη ένα παράθυρο όπου μας παροτρύνει να κάνουμε share σε κοινωνικά δίκτυα, για να μπορούμε να συνεχίσουμε την ανελέητη διαγραφή.  Έχε χάρη που είναι 49 υπηρεσίες, αλλιώς θα σου έλεγα εγώ... Συνεχίζουμε λοιπόν την διαγραφή όλων των υπολοίπων, χωρίς να μας ζητήσει να χωρίσουμε την γυναίκα μας.

Αφού κάνουμε την εκκαθάριση, μας ενημερώνει από πόσες υπηρεσίες κάναμε διαγραφή και πόσες απέμειναν.


Ας ελπίσουμε, ότι από εδώ και στο εξής, τα email που θα λαμβάνω, θα είναι πολύ λιγότερα.

Έκδοση: -
Μέγεθος: -
Λειτουργικό σύστημα: Όλα
Κατασκευαστής: Unroll.Me Inc.
Πηγή: https://unroll.me
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα