Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΧΕΔΙΟ ΚΥΑΝΟ ΒΙΒΛΙΟ / PROJECT BLUE BOOK - 9 ΙΟΥΝΙΟΥ 1964

Αποτέλεσμα εικόνας για PROJECT BLUE BOOK


Το παρόν βίντεο παρουσιάζει μια ανάκριση/συνέντευξη ενός Γκρίζου «εξωγήινου» που έλαβε χώρα στις 9 Ιουνίου του 1964 το πιθανότερο στην Αμερική από πράκτορες της Αεροπορίας Η.Π.Α. Από διάφορους ειδικούς σε θέματα επεξεργασίας βίντεο που εξέτασαν το εν λόγω αρχείο έχει αναφερθεί πως δεν παρουσιάζει δείγματα ψηφιακής επεξεργασίας ή κατασκευής. Εικάζεται πως έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο από τον πληροφοριοδότη Edward Snowden που πριν μερικά χρόνια υπέκλεψε πάρα πολλά διαβαθμισμένα αρχεία της NSA και κατά καιρούς τα βγάζει στη δημοσιότητα.

Το βίντεο παρουσιάζει έναν ανθρώπινο απόγονο ενός πιθανού εφιαλτικού χρονοδιαγράμματος -δηλαδή εναλλακτικής πραγματικότητας- που στους περισσότερους είναι γνωστός ως Γκρίζος «εξωγήινος».

Αυτά τα όντα έχοντας βιώσει ένα σενάριο πυρηνικού πολέμου στον Πλανήτη τους/μας σε ένα διαφορετικό χρονοδιάγραμμα με το δικό μας, έχασαν κάθε απόδειξη ή στοιχείο για τους προγόνους τους –δηλαδή εμάς- και επέστρεψαν στο παρελθόν τους, δηλαδή αυτό που θεωρούμε εμείς παρόν μας, για να μπορέσουν να συλλέξουν στοιχεία και ίσως να αποτρέψουν αυτό το χρονοδιάγραμμα.
Είναι γνωστό πως αυτά τα πρώην ανθρώπινα όντα έχουν διεξάγει πάρα πολλά πειράματα γενετικής σε συνανθρώπους μας που απήγαγαν υπό την ανοχή και συνεργασία των κυβερνήσεων των Η.Π.Α. 

Ο λόγος για τον οποίο έκαναν αυτές τις διασταυρώσεις του γενετικού τους υλικού με το δικό μας και άλλα είδη, είναι γιατί έχοντας μεταλλαχτεί τόσο βαθιά ως είδος έφτασαν στο σημείο να μην μπορούν να αναπαραχθούν. Είναι ένα είδος που όχι μόνο μεταλλάχτηκε βαθιά αλλά γερνά και πεθαίνει χωρίς απογόνους. Οδεύει σε εξαφάνιση με μαθηματική ακρίβεια.

Επέστρεψαν σε αυτή τη χρονική περίοδο διότι είναι μια κρίσιμη καμπή για την ανθρωπότητα όπου αλλάζουν τα πάντα.



Τα χρονοδιαγράμματα όπως αναφέρεται στον Νόμο του Ενός είναι σχεδόν άπειρα και συγχωνεύονται καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές.

Στο τέλος θα υπερισχύσει μόνο ένα για κάθε έναν από εμάς. Όπως και για κάθε εναλλακτικό ή παράλληλο εαυτό μας.
Όλα είναι ακόμα ρευστά και το μυστικό για να βιώσουμε συλλογικά ένα θετικό χρονοδιάγραμμα ειρήνης, αγάπης, ευημερίας, εξελίξεως και τελικά Αναλήψεως βρίσκεται σε κάθε έναν από εμάς που συν-δημιουργούμε την πραγματικότητά μας.

Όταν παγιδεύετε τη συνειδητότητά σας μόνο σε αρνητικές προβολές δημιουργείτε ένα αρνητικό χρονοδιάγραμμα για τον εαυτό σας.

Το ανταγωνιστικό σκότος «κάνει τη δουλειά του»...Εσείς, κάντε τη δική σας.
Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά. Όπου εστιάζετε εκεί οδεύετε.
Ίσως είσαι εσύ αυτός ο Γκρίζος που με την αρνητική απάθεια και φοβία του δημιούργησε αυτό το χρονοδιάγραμμα για τον εαυτό του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΕ ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ (ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ)

Αρίστανδρος Ανδρομέδειος

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα