Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακαλύφθηκε νέο σημείο G και δεν είναι εκεί που νομίζεις!

g

Τα πάνω κάτω έρχονται στην ερωτική σου ζωή, αφού σύμφωνα με έρευνες υπάρχει ένα νέοσημείο G, που είναι ικανό να σου προσφέρει πολλαπλούς οργασμούς και δεν είναι στην ευαίσθητη περιοχή σου.
Και μπορεί να είσαι λίγο σκεπτική αλλά η συγκεκριμένη θεωρία βγάζει νόημα και για την ακρίβεια έχει σχετική εφαρμογή, στην οποία μέχρι τώρα δεν είχες δώσει την απαραίτητη προσοχή.
Το επίμαχο σημείο,  ονομάζεται Θάλασσα της Ενέργειας και βρίσκεται τρία δάχτυλα κάτω από τον αφαλό. Ακριβώς όμως! 
Και πως λειτουργεί; 

Πιέζοντας ελαφρώς το συγκεκριμένο σημείο για δυο με τρία λεπτά και μένοντας συγκεντρωμένες στην αναπνοή μας μπορεί, με εξάσκηση και την πάροδο του χρόνου, να ξεκλειδώσει την περιοχή και να την απελευθερώσει από το στρες. 
Έτσι σταδιακά το αίμα θα κυλάει καλύτερα στην περιοχή των γεννητικών σου οργάνων και σταδιακά οι οργασμοί σου θα γίνονται πολύ πιο έντονοι. Και συχνοί!
Δεν μιλάμε φυσικά για άμεσα αποτελέσματα, ούτε για τρελές κραυγές απόλαυσης κάθε φορά που θα πιάνεις τον αφαλό σου, αλλά με τον καιρό και την εξάσκηση τα αποτελέσματα θα είναι δραματικά. Φαντάσου τώρα λέει, να νιώθεις κάθε οργασμό ποσοτικά και ποιοτικά δυο φορές πιο έντονο! WOW

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα