Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Νερό, Ο αλλόκοτος εξωγήινος, Η μνήμη του σύμπαντος, Υλοποίηση επιθυμιών με Chi, Reiki, Theta Healing, Θεραπείες, Μπλε νερό

Ότι ξέρουμε είναι μια σταγόνα

Από τον Ζάχο Σκαφίδα

Νερό, Ο αλλόκοτος εξωγήινος, Πορεία προς την ζωή

Γη στην αρχή της δημιουργίας της. Τα πάντα βράζουν, λειωμένα υλικά αναβλύζουν από παντού, αναθυμιάσεις, σύννεφα υδρατμών καλύπτουν την ατμόσφαιρα, υγροποιούνται πέφτουν και ξαναεξατμίζονται είναι μια κόλαση. Και όμως μια περίεργη τύχη ρυθμίζει την απόσταση της γης από τον ήλιο για την σωστή θερμοκρασία, τον χρόνο περιστροφής για την νύχτα μέρα και το σωστό διαμοιρασμό της ηλιακής ενέργειας σ΄ όλη την επιφάνεια, την κλίση του άξονα της ελλειπτικής για τις εποχές, χειμώνα και καλοκαίρι. Το στρώμα όζοντος, την ιονόσφαιρα για την κράτηση της βλαβερής ακτινοβολίας του ήλιου, την ιδανική μάζα για μια σωστή βαρύτητα που θα μπορούσε να συγκρατήσει το νερό, την ατμόσφαιρα της και να αναπτύξει μορφές ζωής.

Και πάλι η περίεργη τύχη, στέλνει ένα υδάτινο εξωπλανήτη που ήταν σε μεγάλη απόσταση από τον ήλιο και μπορούσε να κρατήσει το νερό του, να έλθει να συγκρουσθεί με την Γή, να σβήσει την φωτιά της και να την γεμίσει με το θαυμάσιο, μοναδικό, περίεργο υγρό, το Νερό.

Αφού εκατομμύρια χρόνια έγινε η μάχη της φωτιάς με το νερό, επικράτησε το μοναδικό υγρό που μπορεί να επιβληθεί σε όλα τα σκληρά υλικά του πλανήτη και δεν έχει τις ιδιότητες των άλλων, είναι ξεχωριστό. Όταν έπεσαν τα σύννεφα τις δημιουργίας αποκαλύφτηκε ο όμορφός μπλε πλανήτης, ο μοναδικός;;; 

Το νερό, το αίμα της γης άρχισε να κυλά στις φλέβες της. Μέσα στις ομάδες των μορίων του είχε την μνήμη της ζωής. Οι αυξημένες ηλεκτρομαγνητικές καταστάσεις μέσα στη σούπα των υλικών που είχε δημιουργήσει λόγω της υψηλής διαλυτότητας του “παγκόσμιος διαλύτης”, βόηθησαν να θυμηθεί την σπίθα που του είχε εμφυτευτεί από την αρχή της εμφάνισης του και να δημιουργήσει το πρώτο βακτήριο.

Το βασικό στοιχείο των βακτηρίων, το νερό το 90% τους, κατέγραφε τις ανάγκες τους, όταν ο πληθυσμός τους έφτασε τον κρίσιμο αριθμό, οι σκεπτομορφές που είχε καταγράψει το νερό υλοποιήθηκαν, ή εξέλιξη πείρε τον δρόμο της. Το οξυγόνο, βασικό συστατικό του νερού, προερχόμενο από την διάσπαση του μέσω των βακτηριδίων, άρχισε να κατακλύζει τον πλανήτη. Όταν έφτασε στη σωστή αναλογία για να χρησιμοποιηθεί από ανώτερα ενεργειακά όντα, ή ζωή βγήκε στην ξηρά.

Ο ανταγωνισμός της ύπαρξης συνέχισε να καταγράφεται στις μοριακές συγκεντρώσεις του νερού, να μεταδίδεται από τα διάφορα είδη στα όμοια τους, ακόμα και στην άλλη άκρη της Γής. Όταν πάντα ο αριθμός των απαιτήσεων έφτανε το κρίσιμο πλήθος, έκανε την εμφάνιση ένα ποιο εξελιγμένο είδος. Απόλυτη δημοκρατία, καμία επέμβαση, μόνο οι μοναδικές ιδιότητες του νερού.

Το νερό συνέχισε να διαμορφώνει τον πλανήτη, ο πάγος έσπαγε τα πετρώματα, η ροή του τα κατέτρωγε δημιουργώντας πίνακες ομορφιάς. Η διάχυση του φωτός που προκαλούσαν η συγκεντρώσεις των μορίων του στην ατμόσφαιρα και στη επιφάνεια της γης, οι καθρεπτισμοί του, δημιουργούσαν ποικιλία χρωμάτων, ουράνια τόξα και σχηματισμούς ανείπωτης ομορφιάς.


Ανέβαινε κόντρα στη βαρύτητα μέσα στους ηθμοειδείς σωλήνες των δέντρων σε ύψος πάνω από 100 μέτρα, κανένα μηχάνημα δεν μπόρεσε να το κάνει. Ήταν το μόνο που ενώ ψύχετο μετά τους τέσσερεις βαθμούς άρχιζε να διαστέλλεται, έτσι πάγωνε στους μηδέν στερεοποιούνταν και δεν βούλιαζε στον εαυτό του να καλύψει τους πυθμένες των λιμνών και των ωκεανών και να καταστρέψει την ζωή, διατηρούσε έτσι την ποιο ιδανική θερμοκρασία στο μεγαλύτερο μέρος του, από μηδέν και πάνω.

 Ήταν το μόνο που με το μικρό μοριακό βάρος 18gr/mol είναι υγρό ( λόγω των ασθενών δυνάμεων Vander Waals) και μπορεί να εμφανιστεί στις γήινες συνθήκες και στις τρεις μορφές, στερεό, υγρό και αέριο. Όλες οι φυσικές μορφές ζωής σχηματίστηκαν από αυτό σε ποσοστό πάνω από 50%. Η διάσπαση του δημιούργησε τις πρωτεΐνες το βασικό θεμέλιο της ζωής και το DNA. Με την βοήθεια του ένας σπόρος που φυτρώνει ασκεί έως 400 ατμόσφαιρες πίεση, την ώρα της βλάστησης.

Συνέχισε την πορεία του πάνω στη γη καταγράφοντας και βοηθώντας την δημιουργία. Η φύση ήταν απροσδιόριστη όσο η συνείδηση και η αίσθηση δεν υπήρχαν. Όταν δημιουργήθηκε το θαύμα του ματιού, από την γενική απαίτηση των όντων, η φύση άρχισε να προσδιορίζεται και να αποκτά την μορφή που ξέρουμε. Αν υπήρχε μόνο η αίσθηση της όσφρησης όπως έχει ένας τυφλός σκύλος και δεν υπήρχε πουθενά οφθαλμός, η φύση δεν θα είχε αυτήν την μορφή. Όταν το σύμπαν είδε τον εαυτό του μέσα από τα μάτια των όντων του, έγινε αυτό που βλέπουμε.

Μέσα στα υδάτινα όντα δημιουργήθηκε το πρώτο συναίσθημα, το μητρικό. Αποθηκεύτηκε στο υδρογέννητο DNA και μετεδίδετο από γενιά σε γενιά. Στα θηλαστικά άρχισε το συναίσθημα να αποκτά ποικιλομορφία, χαρά, πληρότητα, αγάπη, μίσος, απελπισία κλ.

Σχήματα ευχαριστώ, ψυχής, διαφόρων ανθρώπων

Στον άνθρωπο οι επίδραση της θογέννητης ψυχής του έκανε την ποικιλομορφία των συναισθημάτων άπειρη στα είδη και της αποχρώσεις της. Το νερό κατέγραφε αυτά τα συναισθήματα στις μοριακές συγκεντρώσεις του και οι επιστήμονες βρήκαν τρόπο να τις δουν, είτε ψύχοντας, είτε αποξηραίνοντας μια σταγόνα του.


Το κάθε ανθρώπινο άτομο άφηνε το αποτύπωμα του στο νερό που ήταν το ίδιο για κάθε άτομο. Η επίδραση διαφόρων καταστάσεων στους ανθρώπους δημιουργούσαν και ένα διαφορετικό γράφημα στις μοριακές συγκεντρώσεις του. Οι μοριακές συγκεντρώσεις αν και σταθερές για λίγο χρόνο αποκαθίσταντο από άλλα μόρια αμέσως μετά την αποσύνθεση, έτσι η δομή ήταν σχετικά σταθερή.



Το πείραμα του ρυζιού, σχήματα ονομάτων, μουσικής, μίσους

Οι όμορφες σκέψεις και συναισθήματα είχαν όμορφα σχήματα, ανάλογα με την ομορφιά τους. Οι άσχημες σκέψεις και συναισθήματα είχαν δύσμορφα σχήματα. Ο Δρ Masaru Emoto έβαλλε ρύζι με νερό σε τρία δοχεία στο ένα έλεγε ευχαριστώ για ένα μήνα, στο άλλο είσαι ηλίθιο και για το τρίτο αδιαφορούσε. Μετά το μήνα το πρώτο έκανε μια υγιή ζύμωση και μύριζε εξαίσια, το δεύτερο έγινε απαίσιο μούρο και το τρίτο μούχλιασε. Μήπως το ίδιο συμβαίνει στα παιδιά μας και τους συνανθρώπους μας όταν τους συμπεριφερόμαστε ανάλογα;


Τα ονόματα δημιουργούν συναισθήματα που καταγράφονται από το νερό.


Ομοίως οι μουσική μας επηρεάζει και εν συνεχεία ημείς επηρεάζουμε των σχηματισμό των μοριακών συγκεντρώσεων που παίρνουν διάφορα ανάλογα σχήματα.


Τα άσχημα συναισθήματα οι σκέψεις μίσους εκδίκησης δηλητηριάζουν το νερό του περιβάλλοντος και στην συνέχεια το νερό του σώματος μας. Όμως το νερό εξατμιζόμενο διασπά αυτές τις δομές και πέφτοντας σαν καθαρή βροχή κυλώντας σε ποτάμια, ρυάκια, σταθεροποιείται, ζωογονοποιείται. Το ίδιο συμβαίνει όταν παγώνει και μετά λειώνει. Το αλάτι του νερού της θάλασσας έχει παρόμοια ιδιότητα κάθαρσης. Μη ξεχνάτε το “περασέτο από 40 κύματα” Παρακάτω βλέπουμε τις διάφορες επιδράσεις στο νερό.



Το νερό είναι εύπλαστο, ακούει και καταγράφει τις επιθυμίες μας

Το 1881 το πλοίο Λάρα ταξίδευε από το Λίβερπουλ στο Σαν Φραγκίσκο όπου και ναυάγησε. Ο καπετάνιος του Νηλ Κάρυ ένα αξιόπιστο και ικανό άτομο αφού σώθηκε έπειτα από τρεις βδομάδες στο πέλαγος είπε: “ Μετά λίγες μέρες το νερό τελείωσε, βασανιζόμαστε από τη δίψα, ξέραμε ότι αν δεν μας έβρισκαν σύντομα θα πεθαίναμε. Τότε στην απελπισία μου φαντάστηκα ότι το νερό δίπλα στην βάρκα ήταν καθαρό πράσινο νερό πηγής, έσκυψα πήρα με την φούχτα μου και ήπια, ήταν πράγματι νερό πηγής “

Όλοι γνωρίζουμε το θαύμα του Ιησού στην Κανά της Γαλιλαίας.

“λέγει αὐτοῖς ὁ ᾿Ιησοῦς· γεμίσατε τὰς ὑδρίας ὕδατος. καὶ ἐγέμισαν αὐτὰς ἕως ἄνω.
καὶ λέγει αὐτοῖς· ἀντλήσατε νῦν καὶ φέρετε τῷ ἀρχιτρικλίνῳ. καὶ ἤνεγκαν.
ὡς δὲ ἐγεύσατο ὁ ἀρχιτρίκλινος τὸ ὕδωρ οἶνον γεγενημένον –καὶ οὐκ ᾔδει πόθεν ἐστίν· οἱ δὲ διάκονοι ᾔδεισαν οἱ ἠντληκότες τὸ ὕδωρ– φωνεῖ τὸν νυμφίον ὁ ἀρχιτρίκλινος
καὶ λέγει αὐτῷ· πᾶς ἄνθρωπος πρῶτον τὸν καλὸν οἶνον τίθησι, καὶ ὅταν μεθυσθῶσι, τότε τὸν ἐλάσσω· σὺ τετήρηκας τὸν καλὸν οἶνον ἕως ἄρτι.”

Μια σύγχρονη περίπτωση είναι η Άμμα η οποία μετατρέπει το νερό σε γάλα.  (on top of a six-foot banyan plant, and the time she transformed water into milk and ...)

Σε πειράματα που έγιναν επανειλημμένα από το καθηγητή Κορότκωφ με τον Χρίστο Δροσινάνη από το Κιότο στην Αγία Πετρούπολη ώστε να αυξηθεί η θερμοκρασία του νερού εντός συγκεκριμένου δοκιμαστικού σωλήνα, ανάμεσα σε πολλούς άλλους στην Πετρούπολη, πράγματι η θερμοκρασία του νερού σε αυτό τον σωλήνα ανέβηκε. Η σκέψη μπορεί να επιδράσει στο νερό από απόσταση 15000χλμ, γιατί να μη μπορεί να επηρεάσει τα κύτταρα του σώματος μας που είναι 85% νερό και συνεπώς την υγεία μας;

Τεχνική υλοποίησης των επιθυμιών σας με ChiReikiTheta Healing

Οι σκέψεις σας είναι ισχυρές. Δεν είναι μόνο νευροχημικές διαδικασίες που περιέχονται στο κρανίο σας. Έχουν άμεση, μετρήσιμη επιρροή στον έξω κόσμο.
Οι προσευχή επιδρά στις μοριακές συσσωρεύσεις του νερού. Το γνωρίζουμε από τον αγιασμό της ορθοδοξίας. Πολλοί έβαζαν τον αγιασμό σε βάζα ή μπουκαλάκια που έμεναν για μεγάλο διάστημα χωρίς να πάθουν το παραμικρό. Σε πείραμα πήραν καθαρό νερό και νερό καθαγιασμένο. Το ένα είχε μια χαοτική μορφή, ενώ το άλλο ένα το άλλο ένα συμμετρικό όμορφο εξάγωνο.


Η προσευχή από οποιαδήποτε θρησκεία κι αν προέρχεται έχει όμορφα γαλήνια σχήματα.


Είναι απλό κανείς να σκεφτεί πως θα πραγματοποιήσει όμορφες και ωφέλιμες επιθυμίες.
Γράφουμε την επιθυμία μας σ΄ ένα χαρτί για να είναι συγκεκριμένη.
Παίρνουμε ένα ποτήρι νερό το τοποθετούμε πάνω στο χαρτί. Σκεφτόμαστε την επιθυμία μας την οραματιζόμαστε σαν να έχει ήδη γίνει, λέμε στο νερό ευχαριστώ. Το νερό όπως είδατε, ενεργοποιείται καταγράφει την επιθυμία σαν να έχει γίνει. Πίνουμε το νερό, έτσι περνάει στον οργανισμό μας η πληροφορία. Όλα τα κύτταρα είναι ενήμερα για το ότι έχει γίνει και ανάλογα την δύναμη της πίστης σας έρχεται η επιτυχία.

Σημειωτέον η παραμικρή αμφισβήτηση προάγει την αποτυχία. Κάντε αυτό ως ότου να πειστείτε ότι έχει γίνει. Θυμηθείτε ότι ο Masaru Emoto είδε αποτελέσματα στο πείραμα με το ρύζι περίπου σε ένα μήνα. Στη ιδιότητα αυτή στηρίχτηκε η ζωική εξέλιξη.

Για όσους γνωρίζουν ή όχι, φτιάξτε μια psi μπάλα (Πώς να αναπτύξετε και να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Τσι ) οραματιστείτε την πρόθεση σας, διοχετεύστε την ενέργεια στο νερό και πιέτε αυτό.

Κρατήστε τα χέρια σας γύρω από το ποτήρι νερό που πρόκειται να πιείτε και αφήστε τη ροή Reiki. Αν έχετε Reiki II (Μύηση και Αυτομύηση στο δεύτερο βαθμό του Ρέικι) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σύμβολα για να βοηθήσει περαιτέρω τη διαδικασία. Κρατήστε την πρόθεσή σας για το γεγονός ότι θέλετε το νερό να είναι τόσο καθαρό και υγιές όσο το δυνατόν για σας αυτή τη στιγμή.

Μέθοδος Θέτα. Χαλαρώστε. Πηγαίνετε στην πηγή στων πάντων, κάντε διεύρυνση συνείδησης, νοιώστε ότι είστε το παν. Δώστε εντολή πχ “έχω τον καλλίτερο σύντροφο”, δείτε την ενέργεια να λούζει το ποτήρι. Αποσυνδεθείτε, πιείτε το νερό, η πληροφορία πραγματοποίησης έχει περάσει με το νερό σε όλες τις κυτταρικές δομές σας.

Θεράπευσε τον εαυτό σου και τους άλλους. Στείλε αγάπη και συμπάθεια

Ένας Ιερέας στη Ρωσία, μετά τον Αγιασμό των Θεοφανείων, γέμιζε τα μπουκαλάκια των ενοριτών. Κάποια μεσόκοπη κυρία τον πλησίασε και του έδωσε ένα όμορφο μπουκάλι. Μόλις, όμως εκείνος έβαλε μέσα Αγιασμό, το μπουκάλι έγινε θρύψαλα!
-Κυρία μου, τί είχε μέσα το μπουκάλι; ρώτησε σαστισμένος ό ιερέας.
Εκείνη κατέβασε με ντροπή το κεφάλι και ομολόγησε:
-Πάτερ, να... συμπαθούσα ένα παλικάρι και ήθελα να τον παντρέψω με την κόρη μου. Για να το πετύχω, λοιπόν, πήγα σε μια γριά μάγισσα, κι αυτή μού ’δωσε το “νερό της αγάπης”, όπως το είπε. Φοβόμουν, όμως, να το δώσω στην κόρη μου να πιει. Και για να είμαι σίγουρη πώς δεν θα πάθει κακό, σκέφτηκα να το ανακατέψω με Αγιασμό!

Το 1976 είχε κυκλοφορήσει το λεγόμενο νερό του Καματερού. Φημιζόταν  “διά πάσαν νόσο”. Κυκλοφόρησαν φήμες για διάφορες θεραπείες. Κάποιοι σταμάτησαν την παραδοσιακή θεραπεία τους και υπέστησαν βλάβη. Ο Καματερός δικάσθηκε για το σκάνδαλο που προκάλεσε και καταδικάσθηκε σε φυλάκιση. Το δίδαγμα είναι δεν διακόπτομε καμία θεραπεία που έχει δοθεί από τον γιατρό μας, οι ολιστικές θεραπείες είναι συμπληρωματικές.

Η γνώμη μου, γιατί είχα ζήσει το γεγονός είναι, θεραπείες είχαν πράγματι γίνει. Οι θεραπείες οφείλονταν στο φαινόμενο Placebo με θεραπευτική επίδραση έως και 30%. Αν βάλουμε και την επίδραση του σταθεροποιημένου νερού, οι πραγματικές θεραπείες πρέπει να ξεπερνούσαν το 50%. Βέβαια το επιστημονικό κατεστημένο “τίποτα δεν υπάρχει αν δεν το αποδείξω” φρέναρε με ανακοινώσεις το φαινόμενο. Οι τότε αναλύσεις δεν έδειξαν καμία ουσία στο νερό, εκτός από κάπως αυξημένη ραδιενέργεια και ο Καματερός καταδικάστηκε.

Ο γνωστός Βραζιλιάνος θεραπευτής joao de deus (Ιωάννης του Θεού) είναι ένας από τους ισχυρότερους θεραπευτές στον κόσμο σήμερα. Έχει βοηθήσει ασθενείς να θεραπευθούν από AIDS, καρκίνο, και κάθε είδους σωματικά και συναισθηματικά προβλήματα. Χρησιμοποιεί το μαγνητισμένο νερό από τις οντότητες το όποιο συνιστά να χρησιμοποιούν οι ασθενείς του καθημερινώς. Συνιστά πριν τελειώσει το ενεργοποιημένο νερό να αφήνουν λίγο στο μπουκάλι και συμπληρώνουν με νέο. Σύμφωνα με αυτά που είδαμε το νέο νερό επαναενεργοποιείται.

Την μέθοδο που ακολουθήσαμε παραπάνω για την υλοποίηση των επιθυμιών μας θα ακολουθήσουμε και εδώ για θεραπεία αγάπη και συμπάθεια. Νερό, γράψιμο στο χαρτί, οραματισμό ότι έχει πραγματοποιηθεί. Το νερό πίνουμε εμείς ή το άτομο που θέλουμε να έχει την θεραπευτική επίδραση, φυσικά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Όσοι είναι πιστοί χριστιανοί αν χρησιμοποιήσουν στη μέθοδο αυτή αγιασμό, θα έχουν πολύ καλλίτερα αποτελέσματα.

Ηλιακό νερό με φιάλες χρώματος μπλε κοβαλτίου 

Το μπλε νερό, ο μπλε θερμοσίφωνας είναι πολύ γνωστά στο εξωτερικό. Στηρίζεται στο μπλε χρώμα της θάλασσας και του απέραντου ουρανού. Είδαν ότι το μπλε χρώμα σταθεροποιεί το νερό και του δίνει χαρακτηριστικές ιδιότητες.


·         Μας γεμίζει αγάπη
·         Αφαιρεί υποσυνείδητα προβλήματα και προγράμματα που τρέχουν επαναλαμβανόμενα
·         Κάνει τα φυτά να αναπτύσσονται καλλίτερα
·         Ο Δρ Hew Len λέει ότι το σώμα αγαπά το μπλε νερό όπως αγαπά την γαλάζια θάλασσα
·         Λένε ότι βοηθάει στην αντιμετώπιση του καρκίνου
·         Δώστε ένα ποτήρι μπλε νερό στα παιδιά σας ώστε να νοιώσουν και να καλλιεργήσουν την αγάπη

Γνωρίζουμε ότι το χρώμα που βλέπουμε είναι μια φωτεινή συχνότητα που ανακλά το σώμα που πέφτει το φως. Αυτό συμβαίνει με την μπλε φιάλη. Βάζουμε σε μια μπλε φιάλη το νερό, δεν την σκεπάζουμε ή την σκεπάζουμε με φελλό και όχι μεταλλικό πώμα. Την αφήνουμε στον ήλιο το λιγότερο μια ώρα. Το νερό έχει ενεργοποιηθεί και έχει τις παραπάνω ιδιότητες.
Εδώ στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε μπλε μπουκάλια των 250 γρ στα σουπερμάρκετ με μεταλλικό νερό, της Σουρωτή ή του Ζαγόρι.

Όσοι επιθυμούν κάτι καλλίτερο, μπορούν να απευθυνθούν στο ebay ή  Amazon

Μη ξεχνάτε ότι οι αρχαίοι έβαζαν τα νερό σε ασημένια δοχεία. Ένα τέτοιο νερό έχει αποδειχτεί ότι είναι βακτηριοκτόνο.

Φτιάξε σταθερό ζωογόνο νερό στο σπίτι σου

Έτυχε να έχω κήπο σε ένα εξοχικό. Κατά τύχη μία σωλήνα νερού περνάει από ένα παρτέρι περίπου τρία μέτρα μέσα από αναρριχητικά φυτά και καταλήγει σε μια βρύση. Εκείνο το νερό της βρύσης είναι κάτι διαφορετικό. Όταν το πίνεις νοιώθεις ότι είναι ανάλαφρο, νοιώθεις ανακούφιση και ευεξία στο σώμα σου.

Έτυχε να το προσφέρω σε προσκεκλημένους μου και με ρώτησαν “είναι νερό της ΕΥΔΑΠ”. Τους ρώτησα γιατί, μου είπαν, “είναι διαφορετικό”.

Έκανα το πείραμα του σκύλου. Έβαλα σε ένα δοχείο νερό από την βρύση του παρτεριού και στο άλλο από μια άλλη βρύση, ο σκύλος προτίμησε το νερό της βρύσης του παρτεριού.

Το οικιακό νερό είναι μολυσμένο από την επεξεργασία, το μίσος, το άγχος, την κακία. Κυκλοφορεί σε σωλήνες με απότομες στροφές και η φυσική δομή του σπάει. Οι κρύσταλλοι του νερού στα σπίτια μας είναι παραμορφωμένοι.

Μπορείτε να μετατρέψετε την βρύση του μπαλκονιού σας σε βρύση με σταθεροποιημένο νερό. Αρκεί να την καλλωπίσετε να βάλετε φυτά γύρω της και από πάνω της. Όσο ασχολείστε να γίνει το μέρος της βρύσης ποιο φυσικό και όμορφό, τόσο το νερό γίνεται καλλίτερο.

Μια όμορφη ιδέα σας δίνει η εικόνα δίπλα.

Και μη ξεχνάτε όποτε πίνετε νερό, ένα ευχαριστώ το κάνει φρέσκο και υγιεινό. Το PH του νερού αλλάζει, μεταφέροντας οξυγόνο σε αερόβιες συνθήκες αντί για αναερόβιες.


Ώρα για κάθαρση ενδυνάμωση ξεκούραση

Αφού κουραστήκαμε με όλα τα παραπάνω είναι η ώρα να ξεκουραστούμε και να καθαριστούμε εξωτερικά και εσωτερικά.

Γνωρίζουμε  από την παλιά ότι το βάπτισμα καθάριζε από το προπατορικό αμάρτημα και άλλες αμαρτίες

Οι εβραίοι συνηθίζουν ένα τελετουργικό λουτρό, που ονομάζεται Mikvah, το οποίο συμβολίζει την πνευματική κάθαρση.

Οι Μωαμεθανοί πριν από κάθε προσευχή, πλένουν τα χέρια, τα πόδια, τα αυτιά και το στόμα τους και βγάζουν τα παπούτσια τους πριν μπουν στο τζαμί για προσευχή διότι θεωρούν το νερό ένα από τα σημαντικότερα αγαθά

Στον Ινδουισμό: Οι ινδουιστές θεωρούν τα νερά του Γάγγη ιερά και μπαίνουν σε αυτά για να θεραπευτούν.

Αν μπει ένα λουλούδι στο νερό το νερό παίρνει το σχήμα του. Χιλιάδες νανοφυσαλίδες σχηματίζονται 1000 φορές περισσότερες από τους νευρώνες του εγκεφάλου.


Γεμίστε μπάνιο σας με νερό στην επιθυμητή θερμοκρασία, Ρίξτε μερικά λουλούδια της αρεσκείας σας, βάλτε για κάθαρση μια ή δύο κουταλιές της σούπας αλάτι Ιμαλάιων ή χοντρό ανεπεξέργαστο, ανακατέψτε για λίγο. Πείτε ένα ευχαριστώ που έχετε αυτήν την τύχη. 

Γνωρίζετε ότι όταν μια κανάτα σταθερού νερού βρίσκετε δίπλα σε μια άλλη, σε λίγο χρόνο προσδίδει τις ζωογόνες ιδιότητες στην γειτονική κανάτα. Οι εκατομμύρια  μοριακές συγκεντρώσεις του νερού, με τις εκατομμύρια νανοφυσαλίδες θα επιδράσουν στο σώμα σας και θα μετατρέψουν το νερό του σε παρόμοιο ζωογόνο.

Όσοι δεν έχετε μπανιέρα μη στεναχωριέστε, στηρίξτε το τηλέφωνο στην ντουζιέρα, φανταστείτε ότι είστε σ΄ ένα εξωτικό καταρράκτη που το κρυστάλλινο θεραπευτικό νερό του πέφτει πάνω σας. Φανταστείτε ότι σας παίρνει όλες τις στεναχώριες, τα προβλήματα, ότι σας θεραπεύει και σας δίνει ζωή και ξεκούραση. Μη ξεχνάτε ζείτε στη σκέψη του δημιουργού, τα πάντα είναι μια υπερφυσική ακατάληπτη, υπέρλαμπρη σκέψη!

Συντάχτηκε από τον Ζάχο Σκαφίδα

Τα εκπληκτικά ντοκιμαντέρ που πρέπει να δείτε




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα