Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

CABAL

Για να μην ξεχνάμε τους βρυκόλακες που ρουφούν το αίμα της ανθρωπότητας..
Η Cabal είναι μια παγκόσμια εβραιογενής κλίκα κακοποιών και οικονομικών δολοφόνων των λαών, η οποία ευθύνεται καθ' ολοκληρίαν για την κακοδαιμονία της ανθρωπότητας. Απαρτίζεται από υπανθρώπους, εγωϊστές, μεγαλομανείς και κοινωνιοπαθητικά άτομα, που αυτοαποκαλούνται "Οικονομική Ελίτ". Η Cabal χρησιμοποιεί το χρήμα και την πολιτική για να ελέγχει τις κυβερνήσεις των χωρών και τις οικονομίες του κόσμου, διαιωνίζοντας τον ασφυκτικό οικονομικό κλοιό στην ανθρωπότητα, με απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία.
Τα κείμενα της Cabal αποτελούν την απόκρυφη ιερή εβραϊκή παράδοση που είναι γεμάτη μίσος για την ανθρωπότητα και θεοποιεί τον σιωνιστικό σωβινισμό και ρατσισμό μαζί με το όραμα της παγκόσμιας κυριαρχίας. Θεωρείται από τους ραββίνους τόσο ιερή, που διδάσκεται μόνον σε θρησκόληπτους Εβραίους που έχουν περάσει το 40ό έτος της ηλικίας τους και μόνον αν είναι φανατικοί σιωνιστές και έχουν ζήσει σύμφωνα με τις εβραϊκές παραδόσεις.



Δημιουργεί με το χρήμα στο εσωτερικό των κρατών ένα είδος "Παράλληλης Κυβέρνησης" προς την επίσημη εκλελεγμένη κυβέρνηση. Η κυβέρνηση αυτή είναι γνωστή σε διεθνές επίπεδο ως Secret Shadow Goverment ή Super Goverment, η οποία έχει επίσημο εκφραστή της την Cabal. Σε όσους ηγέτες πολιτικούς ή στρατιωτικούς αντιστέκονται στα σχέδια της, χρησιμοποιεί εκβιασμούς, εκφοβισμούς, τρομοκρατία και δολοφονίες. Με αυτόν τον τρόπο ασκεί την παραπολιτική κατά των κρατών με βέτο και στρατιωτικές συγκρούσεις, στον δε ιδιωτικό τομέα με τον αφανισμό κολοσσιαίων επιχειρήσεων.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη ή New World Order, είναι το άλλο όνομα της Cabal, η οποία προσπαθεί να ανατρέψει κάθε ηγέτη στη Γη που αντιστέκεται στα σχέδια της. Τον Ρώσσο πρόεδρο Πούτιν που αντιστέκεται στην δολοφονική Δύση τον αποκαλεί νέο Χίτλερ, ενώ αυτή συνεργάζεται με τους νεοναζί της Ουκρανίας. Η Ρωσσία και το Ιράν, είναι δύο έθνη που αντιστέκονται με επιτυχία στα σχέδια της Cabal για την λεγόμενη Παγκοσμιοποίηση..
Πηγή: "Αναζητώντας τους 30.000 Αθανάτους του Διός" Γ. Καλογεράκη

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα