Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΠΝΕΥΜΑ

Η Πραγματικότητα είναι Αυτό που τα Περιλαμβάνει Όλα, Εδώ, Τώρα. Όλα Όσα Συμβαίνουν. Πραγματικότητα είναι αυτά που συμβαίνουν πραγματικά, όχι αυτά που αντιλαμβάνονται ή αναλύουν ή ερμηνεύουν ή φαντάζονται τα όντα.
Αυτό που Υπάρχει, Αυτό που τα Στηρίζει Όλα, Αντίληψη, Ύπαρξη, Εμπειρία, Φαινόμενο, Είναι Ελεύθερο και Έξω από όλες τις Δραστηριότητές Του και ταυτόχρονα Παρόν μέσα σε όλες τις Δραστηριότητές Του χωρίς να δεσμεύεται. Όλα είναι Δραστηριότητες. Η Πραγματικότητα Είναι Δραστηριότητα. Αυτό που Συμβαίνει αυτή τούτη την Στιγμή, η Στιγμή που Ρέει. Αυτό Συμβαίνει (Υπάρχει) μόνο στο Απόλυτο Παρόν, Εδώ, Τώρα. Την Επόμενη Στιγμή έχει αλλάξει. Πραγματική Ζωή είναι η Συνεχής Επαφή με Αυτό που Ρέει κι Αλλάζει Συνέχεια. Είναι η Συμπόρευση με το Ρεύμα της Ζωής. Ο Μόνος Πραγματικός Χρόνος είναι Αυτή η Ροή. Αν χάσουμε την άμεση επαφή με την ροή της πραγματικότητας εισερχόμαστε σε πλασματικές (κατασκευασμένες) πραγματικότητες. Η εμμονή σε μια δραστηριότητα, διαδικασία, λειτουργία, πράξη, απομονώνει την συνείδηση, δημιουργεί μια άλλη αντίληψη της πραγματικότητας και ένα τοπικό, περιορισμένο εδώ, τώρα. Έτσι τα όντα βιώνουν την Πραγματικότητα αποσπασματικά, σαν ξεχωριστούς κόσμους.
Η Απελευθέρωση Αυτού που Υπάρχει (το Πνεύμα των ανθρώπων), που στηρίζει την επιφανειακή, δεδομένη, τωρινή συνείδησή μας, η Άμεση Επαφή με την Πραγματικότητα, την Πραγματική Ζωή (η Πραγματική Ζωή), Αποκαλύπτει την Ολότητα και την Ενότητα της Πραγματικότητας, το Εδώ και Τώρα που τα Περιλαμβάνει Όλα.
Το Ελεύθερο Πνεύμα Βρίσκεται Παντού, Δρα Παντού. Δεν κρατιέται πουθενά, σε καμιά ιδιαίτερη κατάσταση ή διαδικασία ή φαινόμενο. Το Ελεύθερο Πνεύμα Είναι Έξω και Μέσα και Παντού (δεν αναγνωρίζει διαχωρισμούς). Υπάρχει Ακόμα κι αν όλες οι εξωτερικές δραστηριότητες και εμπειρίες διαλύονται. Είναι Αυτό που Έχει Ζωή από Μέσα Του, που Στέκεται Μόνο Του και Υπάρχει Πέρα από τον Χρόνο, σαν το Μόνο Αληθινό.

Η Αναγνώριση της Πραγματικότητας, αυτού που συμβαίνει πραγματικά (το τι είναι η πραγματικότητα, πραγματικά) κι η Απελευθέρωση της Πνευματικής Ενέργειας από τις τοπικές δεσμεύσεις (στις εξωτερικές δραστηριότητες), η Αφύπνιση στην Πραγματική Ζωή, ήταν πάντα το Ιερό Μυστικό όλων των εσωτερικών Παραδόσεων Στην πραγματικότητα όλοι οι Σοφοί, ο Λάο Τσε, ο Βούδας κι οι Βουδιστές Διδάσκαλοι, οι Διδάσκαλοι της Βεδάντα, ο Ορφέας, ο Ιησούς, ο Προφήτης, μέχρι τους σύγχρονους Θεόσοφους και τον Κρισναμούρτι, διδάσκουν ακριβώς αυτή την Πραγματική Άμεση Μετάβαση από την φανταστική ζωή που έχουν κατασκευάσει με την σκέψη τους οι άνθρωποι στην Πραγματική Ζωή, του Εδώ και Τώρα, που τα Περιλαμβάνει Όλα. Αυτή την Παράδοση Ακολουθούμε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα