Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΛΧΗΜΕΙΑ - ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΑΓΝΟΤΗΤΑ.



Αυτός ο τρόπος εργασίας με το γνωστό όνομα ΑΛΧΗΜΕΙΑ για να πετύχει κάποιος την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, είναι από το έργο του Δασκάλου Σαμαέλ Αούν Βεόρ γραμμένο με τίτλο ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ.


Παρακάτω περιγράφω επιγραμματικά θα έλεγα τον τρόπο που τον ζω και τον βιώνω, μιας και το θέμα αυτό αποτελείται από πολλές λεπτομέρειες. 

Θέλω επίσης να πω σε όλους πως η δυνατότητα και η ελπίδα να ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ, υπάρχει δικαιωματικά μέσα μας, αρκεί εμείς να κάνουμε αυτήν την απολαυστική εργασία με τον σωστό τρόπο, σιγά - σιγά, βήμα - βήμα, χωρίς βιασύνη, και με μεγάλη υπομονή και επιμονή, ώστε να μάθουμε Σεξουαλικά να μην πέφτουμε.   

Ξέρω πως αυτά που γράφω τώρα, στην λογική των φίλων, γνωστών, και αγνώστων που δεν έχουν ακούσει ποτέ τους κάτι πάνω στην Σεξουαλική Αναγέννηση, θα φανούν περίεργα, παράξενα, αδύνατα, τρελά, και χίλια δυο άλλα. 
Το καταλαβαίνω! 
Και εγώ όταν τα άκουσα για πρώτη φορά τα ίδια σκέφτηκα. Όμως αυτή η Γνώση δεν απευθύνεται στον νου, μα στην καρδιά μας, και αυτή πάντα διαισθάνεται τι είναι αλήθεια και τι ψέματα.



Μία εσωτερική διδασκαλία που στόχο έχει την απελευθέρωση του ανθρώπου, αν δεν περιέχει μέσα της τον ψυχολογικό θάνατο των ελαττωμάτων, την σεξουαλική αναγέννηση, και το δώρο της γνώσης προς τους άλλους, τότε είναι για να χάνουμε τον χρόνο μας καθυστερώντας, γιατί είναι ελλιπής.


Όπως έχουμε στο εξωτερικό ένα φυσικό Πατέρα και μία Μητέρα, που μας βοήθησαν να ΓΕΝΝΗΘΕΙ και να ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ το φυσικό μας σώμα, έτσι και στο εσωτερικό, επίσης έχουμε ένα πνευματικό Πατέρα και μία Μητέρα, προσωπικούς και ατομικούς, που μας βοηθάνε να ΓΕΝΝΗΘΟΥΜΕ και να ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ.


Η σεξουαλική αναγέννηση ξεκινάει από τις τροφές και τα υγρά που ταΐζουμε το σώμα μας. Το σώμα μας αφομοιώνει τις τροφές και τα υγρά και συλλέγοντας τις καλύτερες ουσίες αυτών των τροφών και υγρών, παράγει το σπέρμα ή τα ωάρια, την ονομαζόμενη σεξουαλική ενέργεια.

Εδώ θα μου επιτρέψετε να χρησιμοποιήσω τα πολύ όμορφα και αληθινά λόγια του Αλέξη Ζορμπά, που απευθυνόμενος στον Νίκο Καζαντζάκη του είπε:

"Πες μου τι κάνεις το φαΐ που τρως και θα σου πω ποιος είσαι."
Και συνεχίζοντας ο Ζορμπάς: 

"Κάποιοι το κάνουν ξίγκια και κοπριά, άλλοι το κάνουν δουλειά και κέφι, και άλλοι έχω ακουστά το κάνουν, λέει, Θεό. Τριών λογιών είναι το λοιπόν οι άνθρωποι. Εγώ αφεντικό δεν είμαι από τους χειρότερους μήτε πάλι από τους καλύτερους, στέκομαι στη μέση. Το φαΐ που τρώω το κάνω δουλειά και κέφι. Πάλι καλά!
Με κοίταξε πονηρά και γέλασε.
Του λόγου σου αφεντικό θαρρώ πως πολεμάς να το κάμεις Θεό, μα δεν τα καταφέρνεις και βασανίζεσαι."

Αυτή η ενέργεια έχει τρεις δρόμους, ή να δημιουργήσει ένα ανθρώπινο πλάσμα, ή να σπαταληθεί για ευχαρίστηση, ή να μετατραπεί από το ζευγάρι, την στιγμή που ενωμένο αγαπιέται.



Αν αυτή η σεξουαλική ενέργεια έχει την τεράστια δύναμη να δημιουργήσει και να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, σκέψου για λίγο τι μπορεί να δημιουργήσει αν δεν σπαταληθεί, αλλά μετατραπεί και αποταμιευθεί μέσα σου.

Η μετατροπή της σεξουαλικής ενέργειας είναι παρόμοια με την μετατροπή του σταφυλιού με τη μέθοδο της απόσταξης σε οινόπνευμα. Όταν γίνει η απόσταξη το καλύτερο αποτέλεσμα που βγάζουμε είναι το οινόπνευμα, δηλαδή, το ΠΝΕΥΜΑ του οίνου, ή αλλιώς η ΦΩΤΙΑ του οίνου. 




Όταν μετατρέπουμε την σεξουαλική ενέργεια που είναι το ΣΠΕΡΜΑ, το καλύτερο που βγάζουμε είναι το ΠΝΕΥΜΑ του σπέρματος ή των ωαρίων, ή αλλιώς η ΦΩΤΙΑ του σπέρματος ή των ωαρίων, που είναι η πιο δυνατή, η πιο καθαρή, η πιο αγνή ενέργεια, στον ανθρώπινο οργανισμό.

Αυτό είναι το πρώτο θαύμα του Ιησού όταν μετέτρεψε το νερό σε κρασί. Και πού έγινε αυτό; ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟ, στο γάμο της Κανά. 


Και είπε ο Ιησούς στον Νικόδημο, πως για να κερδίσει κανείς την Βασιλεία των Ουρανών, είναι ανάγκη να ΓΕΝΝΗΘΕΙ από το ΝΕΡΟ και το ΠΝΕΥΜΑ. Το νερό είναι το σπέρμα, το πνεύμα είναι η φωτιά του σεξ. Για να δείτε όλη τη συνομιλία του Ιησού με τον Νικόδημο πατήστε εδώ.

Για να γεννηθούμε εσωτερικά πρέπει πρώτα να πεθαίνουμε ψυχολογικά. Αυτή η καθαρή, η αγνή ενέργεια για να αρχίζει να αποθηκεύεται στο σώμα μας, είναι αναγκαίος ο θάνατος των εγώ - ελαττωμάτων, για να μην την σπαταλούν ή την ξοδεύουν σε εκρήξεις θυμού, λαγνείας, ζήλιας, φόβου, τεμπελιάς, λαιμαργίας, υπερηφάνειας, κ.λ.π κ.λ.π κ.λ.π

Το κίνητρο για να κάνουμε αυτήν την εργασία είναι για να γεννηθεί ο Χριστός, η δύναμη του Χριστού μέσα μας, και για να ενσαρκώσουμε το πραγματικό, το αληθινό μας Είναι, τον ίδιο τον Θεό μας.

Αυτή η αγνή σεξουαλική ενέργεια από την στιγμή που μετατρέπεται και αρχίζει να συσσωρεύεται εσωτερικά, πρέπει να δημιουργήσει κάτι, να γεννήσει κάτι, και αυτό που δημιουργεί είναι τα εσωτερικά σώματα χρυσού όπως ονομάζονται σε κάθε ανώτερη διάσταση, όπου είναι τα μόνα ικανά που μπορούν να αντέξουν την ενέργεια του Χριστού και του Είναι μας. 

Αυτό ήταν που έκαναν όλοι οι αλχημιστές του μεσαίωνα. Θανατώνοντας τα ευτελή μέταλλα που είναι τα εγώ - ελαττώματα, κατάφερναν την ελεύθερη πια σεξουαλική ενέργεια που είχαν παγιδευμένη μέσα τους τα εγώ, να την μετατρέπουν σε χρυσό του πνεύματος που είναι τα σώματα χρυσού που ανάφερα παραπάνω.

Με αυτόν τον τρόπο κατάφερναν οι αλχημιστές του μεσαίωνα μα και όλων των αιώνων πριν και μετά, να αποκτούν το ελιξίριο της μακροζωίας και της υγείας, που συμβολιζόταν και ακόμα συμβολίζεται στα φαρμακεία με το κηρύκειο του Ερμή, ή με μία ράβδο και ένα φίδι.
Η ράβδος είναι η σπονδυλική μας στήλη, και το φίδι είναι η μετατρεμένη σεξουαλική ενέργεια που ανεβαίνει μέσα από αυτήν την ώρα του έρωτα.

Αυτή η ράβδος είναι το φίδι που ύψωσε ο Μωυσής στην έρημο, η εξουσία με την οποία πραγματοποίησε όλα του τα θαύματα. 


Αυτή η ιερή και αγνή φωτιά η τόσο παρεξηγημένη, και τόσο χυδαία βρισμένη από τους ανθρώπους, αυτή είναι που μας ΓΕΝΝΗΣΕ στην ζωή, και δεν είναι άλλη από το Σεξ και τον Θεό τον ίδιο.

Όταν ο άντρας και η γυναίκα αγαπιούνται απολαμβάνοντας μέσα στο γάμο τα φιλιά και τα χάδια, η σεξουαλική ενέργεια αρχίζει να βράζει. Αν σε εκείνες της στιγμές έχουν την δύναμη και το θάρρος να κρατηθούν, χωρίς να φτάσουν στην εκσπερμάτωση, τον οργασμό ή τον σπασμό, τότε αυτό που εισάγουν στον οργανισμό τους από την μετατροπή και την συσσώρευση των ενεργειών τους είναι αγάπη, δύναμη, υγεία, συζυγική ζωή χωρίς φωνές, τσακωμούς, μοιχείες, χωρισμούς, κ.λ.π κ.λ.π.


Όταν όμως φτάνουν στην εκσπερμάτωση, τον οργασμό, ή τον σπασμό, τότε από το σκόρπισμα της ενέργειας αυτό που εισάγουν στον οργανισμό τους, είναι όλες η αρνητικές συνέπειες, όπως αποστροφή, αδυναμία, αρρώστιες, φωνές, τσακωμούς, μοιχείες, χωρισμούς, κλπ κλπ, και αυτό γιατί ξοδεύοντας τις ενέργειες τα σώματά τους μένουν αδύναμα και απροστάτευτα στις αρρώστιες και στις επιθέσεις από τα εγώ - ελαττώματα.


Ίσως όλοι να αναρωτηθούν, ότι αυτό είναι αδύνατο να γίνει, γιατί όπως ξέρουμε έρωτας δίχως εκσπερμάτωση, οργασμό, η σπασμό, θα σήμαινε κάψιμο, πόνους, πρήξιμο στους όρχεις ή την μήτρα· και θα έχουν δίκιο γιατί αυτός ο τρόπος ποτέ δεν διδάχτηκε φανερά στα πλήθη.

Διδασκόταν μυστικά από στόμα σε στόμα, και από Δάσκαλο σε μαθητή, που ήταν έτοιμος για αυτό, χωρίς να κάνει κατάχρηση αυτού, ή να το γελοιοποιήσει.

Γι' αυτό ο Αξιοσέβαστος Δάσκαλος Ιησούς συμβούλεψε τους μαθητές του, λέγοντας: "Μην πετάτε μαργαριτάρια στα γουρούνια."
Όμως η αγάπη του εσωτερικού μας Πατέρα είναι τόσο μεγάλη, που μας έδωσε αυτά τα μαργαριτάρια φανερά αυτή την εποχή, σαν ύστατη προσπάθεια (αν και μεις το θέλουμε), να μας σώσει.


Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Παρακαλούμε την ατομική, προσωπική Θεϊκή μας Μητέρα, να είναι αυτή που θα ανεβάσει και θα μετατρέψει της σεξουαλικές ενέργειες· τότε αυτή το κάνει, χωρίς πόνους χωρίς πρηξίματα, χωρίς προβλήματα.

Και το κάνει, γιατί η μετετρεμμένη πια σεξουαλική ενέργεια είναι η τροφή της Θεϊκής Βασίλισσας. Όπως οι μέλισσες που από τα άνθη των λουλουδιών μαζεύουν το νέκταρ, το μετατρέπουν, και παράγουν την τροφή τους το μέλι. 



Όμως για να θρέψουν την Βασίλισσα τους, κάνουν μια άλλη πολλή ποιο ανώτερη μετατροπή, και παράγουν σε πολύ μικρή ποσότητα τον βασιλικό πολτό, που είναι η ενέργεια της ενέργειας.


Εμείς δουλεύουμε για να αγοράζουμε την τροφή μας και να ταΐζουμε το σώμα μας, το σώμα μας δουλεύει εντατικά μετατρέποντας την τροφή που του δώσαμε για να παράγει την σεξουαλική ενέργεια, ξαναδουλεύουμε μετατρέποντας στην αλχημεία την σεξουαλική ενέργεια που μας πρόσφερε το σώμα για να ταΐζουμε το Πνεύμα, και το Πνεύμα δουλεύει μετατρέποντας την ενέργεια που του δώσαμε σε φως, για να μας ταΐζει με φως.


Χάρη στην μετατρεμμένη σεξουαλική ενέργεια είναι που η ατομική, προσωπική Θεϊκή μας Μητέρα αρχίζει να κυοφορεί στην κοιλιά της τον Χριστό. Λέγεται ότι η Μαρία συνέλαβε και γέννησε τον Ιησού παραμένοντας αγνή. Και εδώ η συμβολογία μας δείχνει αυτό που το ζευγάρι οφείλει να κάνει, να ενώνεται σεξουαλικά παραμένοντας αγνό, χωρίς να πορνεύει ξοδεύοντας και πετώντας στα σκουπίδια την ιερή του ενέργεια.


Αυτή η εργασία είναι για ζευγάρια που ζούνε μόνιμα μαζί, δεν έχει σημασία αν είναι παντρεμένοι με θρησκευτικό ή πολιτικό γάμο, ή συζούν με συναινετικό γάμο, αρκεί να είναι μόνιμα και νόμιμα μαζί, πιστοί ο ένας στον άλλο, σεβόμενοι ο ένας τον άλλο. Το ζευγάρι άντρας - γυναίκα είναι μόνο του όταν κάνει αυτή την εργασία της αγάπης.

Τα ζευγάρια που αρχίζουν παίζοντας με αυτό, ή οι ελεύθεροι εξασκώντας το πότε με την μία ή την άλλη, ή με τον ένα ή τον άλλο, από περιέργεια ή ευχαρίστηση, τότε παθαίνουν αυτό που λέει η παροιμία. Ότι αυτός που παίζει με την φωτιά καίγεται. 


Είναι καλύτερα και πολύ λιγότερος ο πόνος που θα περάσουν συνεχίζοντας τον δρόμο του έρωτα που κάνουν τώρα, παρά να παίξουν με αυτό. Δεν είναι ο στόχος μου να φοβίσω κανένα, μα να σας προειδοποιήσω μιας και εγώ πέρασα από αυτό, και ξέρω τι πόνο κρύβει. 


Ο Θεϊκός ένστικτος οργανισμός μας εργάζεται εντατικά, σκληρά, για να αφομοιώσει τις τροφές και να παράγει σε πολύ μικρή ποσότητα την σεξουαλική ενέργεια, και το κάνει για κάποιο λόγο, για κάποιο σκοπό, και σίγουρα δεν είναι ο λόγος ή ο σκοπός, να σπαταλιέται, να ξοδεύεται, να σκορπίζεται, και να πετιέται αυτή η ενέργεια για ευχαρίστηση.

Το σώμα που κατοικούμε φίλε και φίλη, είναι ο οίκος, ο ναός του Θεού μας, δεν είναι παιχνίδι για να αντλούμε από αυτό ευχαρίστηση ξοδεύοντας και σκορπίζοντας την σεξουαλική ενέργεια, γιατί όση ευχαρίστηση πάρουμε από το σώμα, ίδιο πόνο θα λάβουμε πάνω στο σώμα.


Η απόλαυση ανήκει στον Θεό. Η ευχαρίστηση ανήκει στο εγώ. Απόλαυση είναι, να ζούμε ένα γεγονός εδώ και τώρα, χωρίς το εγώ - ελάττωμα. Ευχαρίστηση είναι, να φανταζόμαστε το γεγονός που απολαύσαμε και μέσα από το εγώ - ελάττωμα, να επιθυμούμε να το ξαναζήσουμε.

Πάρα πολλά ζευγάρια μέσα στον γάμο τους, ξεκίνησαν να απολαύσουν την αγάπη του ερωτά τους, με αυτόν τον νέο και φρέσκο τρόπο. Μα σχεδόν όλοι παραιτήθηκαν της προσπάθειας, γιατί από την μία ΔΕΝ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, (στα ελαττώματα τους), και από την άλλη δεν ξεκίνησαν ΤΑΠΕΙΝΑ ΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ, ΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Αν το ζευγάρι έχει την ΥΠΟΜΟΝΗ να κάνει την ένωση της αγάπης του προς τον ουρανό, ξεκινώντας με ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ή και λιγότερο αν υπάρχει υπερδιέγερση, χωρίς να κάνει κινήσεις, και για διάστημα δύο ή τριών μηνών, πολύ γρήγορα θα μάθουν να μετατρέπουν και να ελέγχουν την Σεξουαλική ενέργεια.

 


Η ίδια η ενέργεια αφού την συσσωρεύουν θα δυναμώνει τα σώματα και την ψυχή τους, με αποτέλεσμα να μπορούν να αυξάνουν τον χρόνο μετά τους πρώτους μήνες, προσθέτοντας  κάθε μήνα λεπτό - λεπτό, που σε διάστημα δύο χρόνων φτάνει στο ανώτερο όριο της μισής ώρας περίπου, απολαμβάνοντας έτσι τον έρωτα, τα φιλιά και τα χάδια, που είναι πιο απολαυστικά και περισσότερα σε χρόνο, από την εκσπερμάτωση τον οργασμό ή τον σπασμό. 


Έτσι το ζευγάρι με αυτόν τον τρόπο, σιγά - σιγά φτάνει στην ΑΓΝΟΤΗΤΑ και την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. 

Σε αυτή την απολαυστική και ιερή ένωση, το μόνο που χρειάζεται το ζευγάρι, είναι να έχει την διάθεση να το κάνει, και όλα τα άλλα τα αφήνει στην ατομική, προσωπική, Θεϊκή του Μητέρα. Γιατί AYTH EINAI που ανεβάζει την φωτιά, την ενέργεια. Δεν την ανεβάζουμε εμείς. Είναι όπως με τον θάνατο των ελαττωμάτων, εμείς τα παρατηρούμε και ζητάμε την διάλυσή τους, και η Μητέρα μας τα διαλύει, δεν τα διαλύουμε εμείς. Εμείς κάνουμε αυτό που μας αναλογεί στον φυσικό κόσμο.



Πριν αρχίσει, το ζευγάρι παρακαλεί ο καθένας την Θεϊκή του Μητέρα, να τους δίνει δύναμη, και να είναι Αυτή που θα ανεβάσει τις ενέργειες. Ζητάνε (ειδικά οι άντρες), να ελέγχει την σεξουαλική στύση, και όταν στην διάρκεια της αγάπης πέσει η σεξουαλική στύση, είναι αλάνθαστο σημάδι ότι η Μητέρα μας το έκανε, για να αποτραβηχτούμε, γιατί αν θα συνεχίσουμε τότε ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ή να προκαλέσουμε 
μια πτώση στην διάρκεια του έρωτα, ή μία ονείρωξη στον ύπνο μας.


Αρχίζει το ζευγάρι διαλέγοντας την στάση που του αρέσει, και που διακινδυνεύει λιγότερο για να πέσει. Από την στιγμή που το ζευγάρι ενώθηκε δεν ξαναχωρίζει για να πάρει άλλη στάση. Ο καθένας έχει την προσοχή του επάνω του, στο σώμα του, και όποιο ελάττωμα λαγνείας εκδηλώνεται, ακαριαία Της ζητάμε εντελώς αποφασισμένα να το διαλύσει, και ειδικά το ελάττωμα που μας ζητάει, μας παρακαλάει, μας εκλιπαρεί, μας τραβάει και μας πηγαίνει στην εκσπερμάτωση, τον οργασμό, ή τον σπασμό. 

Όταν χωρίσει το ζευγάρι, ζητάνε από την Μητέρα τους να ανεβάσει τους υπόλοιπους ατμούς που έμειναν στα σώματά τους από το βρασμό της ενέργειας, την ευχαριστούν για την βοήθεια που τους έχει δώσει, και τέλος, αυτό είναι όλο.

Άνδρας δεν είναι αυτός που η λαγνεία τον σέρνει από την μύτη. Άνδρας είναι αυτός που έχει την δύναμη, να σέρνει την λαγνεία στον θάνατο.

Όταν πηγαίνουμε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ στον κόσμο των ονείρων ή αστρικό κόσμο, και συναντάμε τον Αξιοσέβαστο Δάσκαλο Ιησού, το πρώτο που αντικρίζουμε επάνω του, είναι η πολύ μεγάλη δύναμη και η ζεστή αγάπη που εκπέμπει αυτός ο Μεγάλος Δάσκαλος. Τον παρατήρησα προσεκτικά, και δεν έχουν καμιά αλήθεια οι εικόνες που τον παρουσιάζουν ασθενικό, καχεκτικό, ξερακιανό, κακομοιριασμένο, και χωρίς ίχνος ανδρισμού επάνω του.
Είναι άνδρας και πολύ μάλιστα, και αν ακτινοβολεί αυτές της χάρες είναι γιατί Αυτός εργάστηκε με την σεξουαλική ενέργεια, Αναγεννήθηκε, και γι' αυτό ενσάρκωσε τον Χριστό.
                                   
                       

Είναι εκατομμύρια, ίσως και δισεκατομμύρια οι άνθρωποι που λένε πως αγαπάνε τον Χριστό και θέλουν ο Χριστός να Γεννηθεί  στις καρδιές τους, όμως δυστυχώς στην πράξη τον αρνούνται, απορρίπτοντας την Γέννησή Του που είναι μέσα από την αλχημεία, το Σεξ και την μετατροπή των Σεξουαλικών ενεργειών. 

Τελειώνοντας αυτό το κείμενο να πω πως καμιά εξωτερικήΓέννηση μα ούτε και εσωτερική  δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το Σεξ. Αν με το Σεξ Γεννιόμαστε εδώ κάτω στην Γη, με το Σεξ επίσης Γεννιόμαστε και πάνω στον Ουρανό. Κανείς από μας εδώ στον φυσικό κόσμο δεν Γεννήθηκε με φανταστικές θεωρίες Γεννημένες από την σκέψη και τον νου. Γεννηθήκαμε γιατί ο Πατέρας και η Μητέρα μας αποφάσισαν με πρακτικό τρόπο, να ενωθούν αγαπώντας ο ένας τον άλλο. 

Αν ο Αδάμ και η Εύα εκδιώχθηκαν από τον Παράδεισο μαζί αγκαλιασμένοι επειδή φάγανε τον απαγορευμένο καρπό σκορπίζοντας την σεξουαλική τους ενέργεια, μόνο μαζί αγκαλιασμένοι μετατρέποντας και συσσωρεύοντας τις σεξουαλικές τους ενέργειες, μπορούν να ξαναεπιστρέψουν πάλι πίσω σε αυτόν.

Με λίγα και ουσιαστικά λόγια εξήγησα πως να αρχίσουμε τον δρόμο που οδηγεί στην Σεξουαλική αναγέννηση· και αν αυτά που διάβασες σου ξύπνησαν κάποιες ανησυχίες, είναι γιατί του εσωτερικού σου Πατέρα και Μητέρα τούς ενδιαφέρουν αυτά, και είναι Αυτοί που σου δίνουν και σε εφοδιάζουν με ανησυχίες και έλξη γι' αυτά τα θέματα. 

Αυτοί πάντα δίνουν όλη την βοήθειά τους στον γιο ή την κόρη που αποφασίζει να συνεργαστεί μαζί τους, γιατί ο προσωπικός Θεϊκός μας Πατέρας είναι Αυτός που θέλει και παίρνει στους ώμους του την ευθύνη αυτού του μεγάλου έργου, για καλό και όφελος δικό μας, αλλά και όλης της ανθρωπότητας. 


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα