Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

Δείτε τα πέντε σημεία που «ανάβουν» τις γυναίκες!


γυναικες σεξ

Δεν σταματούν να μας εκπλήττουν οι επιστήμονες κυρίως όταν πραγματοποιούν έρευνες που σχετίζονται με το σεξ.

Αυτή τη φορά οι ειδικοί θέλησαν να αποκαλύψουν ποια είναι εκείνα τα σημεία του γυναικείου σώματος που όταν ο σύντροφός τους επικεντρώνει την… προσοχή του σε αυτά η λίμπιντο τους εκτοξεύεται.

Αναλυτικότερα έρευνα που πραγματοποίησε γνωστή εταιρεία προφυλακτικών σε δείγμα 2.032 γυναικών έδειξε ότι το νούμερο ένα πιο ερεθιστικό σημείο στο κορμί μιας γυναίκας, σύμφωνα με τα όσα οι ίδιες απάντησαν, είναι οι θηλές της στο στήθος, με το 35% από τις συμμετέχουσες στην έρευνα να αποκαλύπτουν πως όταν ο σύντροφός τους είναι προσεκτικός αλλά… επίμονος σε εκείνο το σημείο, εκείνες… τρελαίνονται!

Στην δεύτερη θέση προτιμήσεων ήρθε ο λαιμός, με το 28% των γυναικών να αναδεικνύει εκείνο το σημείο ως το πιο ερεθιστικό επάνω του.
Από την άλλη πλευρά οι γλουτοί έλαβαν το 15% των γυναικείων προτιμήσεων, η πλάτη το 6% και το στομάχι ήρθε τελευταίο με μόλις 4%.
Πάντως οι ερευνητές από την εταιρεία διευκρίνισαν ότι επίτηδες άφησαν εκτός των πιθανών απαντήσεων την περιοχή των γενετικών οργάνων επειδή είναι γνωστό πως είναι… εκτός συναγωνισμού!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα