Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Σταμάτα να στενοχωριέσαι, εξαντλείς τη συναισθηματική σου ενέργεια.

EMPNEYSH-MARKOULIDAKH-STAMATA-NA-STENAXORIESAI-EXANTLEIS-TH-SYNAISTHIMATIKH-SOY-ENERGEIA

Στενοχωριέσαι για τα πάντα; Με το να στενοχωριέσαι εξαντλείς την συναισθηματική σου ενέργεια, στέλνεις τα επίπεδα του άγχους σου στα ύψη και αφήνεις τη στενοχώρια να παρεμβαίνει στην καθημερινή σου ζωή. Δυστυχώς, είναι μία συνήθεια που δε φεύγει εύκολα, παρόλα αυτά μπορείς να εκπαιδεύσεις τον εαυτό σου να μείνεις ήρεμος και να κοιτάξεις τη ζωή από μία πιο θετική προοπτική. Πώς;
1. Δέξου υποστήριξη.
Οι φίλοι και η οικογένεια μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή υποστήριξης. Ειδικά αν θα σου πουν πώς βλέπουν τα πράγματα. Μερικές φορές απλά το να μιλάς και να εξωτερικεύεις τι στενοχώρια σου για όσα σε απασχολούν, βοηθά το άγχος φύγει μακριά.
2. Απόσπασε την προσοχή σου.
Κάλεσε ένα φίλο, διάβασε ένα καλό βιβλίο, παρακολούθησε μία αστεία ταινία, πήγαινε τα παιδιά στο πάρκο, βγες μία βόλτα. Υπάρχουν δεκάδες πράγματα που μπορείς να κάνεις, τα οποία θα σε κάνουν χαρούμενο και θα σε πάρουν μακριά από το να στενοχωριέσαι.
3. Απασχολήσου με κάτι.
Όταν αρχίζεις να στενοχωριέσαι απασχολήσου με κάτι. Φτιάξε μία λίστα με στόχους και τα βήματα που απαιτούνται για την επίτευξή τους. Ένα από τα οφέλη της λίστας είναι ότι θα σταματήσεις να ανησυχείς και να στενοχωριέσαι με καθετί γύρω σου. Ξεκίνα από μικρούς στόχους και σιγά σιγά θέσε μεγαλύτερους. Η επίτευξή τους θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε στενοχώρια.

4. Κάνε έναν προϋπολογισμό.
Ένα από τα πιο απλά και αποτελεσματικά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις για να μειώσεις τη ανησυχία και τη στενοχώρια που προκαλείται από τα οικονομικά σου είναι να κανείς έναν προϋπολογισμό για τις δαπάνες σου. Παρακολούθησε τις δαπάνες σου για μια εβδομάδα ή δύο και ύστερα φτιάξε τον οικονομικό σου προγραμματισμό. Ένα οικονομικό πρόγραμμα πάντα δίνει περισσότερη ασφάλεια και προφανώς λιγότερο άγχος.
Φωτό από: www.wallpaperhd.pk
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα