Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Οι «Αλλόκοσμοι» Δρόμοι της Πόλης

Κολωνός 1

Αλήθεια… όλοι όσοι περπατούν τριγύρω σας και έχουν 2 πόδια (φανερά πάντα) είναι όλοι τους… άνθρωποι;
Ξέρω ξέρω… ήδη ακούω τα ξεσπάσματα γέλιου όσων δεν έχουν μείνει αποσβολωμένοι με την ανακάλυψή μου, αλλά τί να κάνω;
Λάτρης της Περιπατητικής Σχολής του Αριστοτέλη, αν θυμάστε είχε ένα… Λύκειο(για τους πιο μυημένους) και της Μαγείας των Πόλεων, σκέφτομαι διάφορα.
Θυμάστε το Matrix; Θυμάστε τον Agent Smith που μπορούσε να παίρνει όποια ταυτότητα ήθελε, κάνοντας download τη Συνείδησή του σε κάποιον κάτοικο της Πραγματικότητας του Νίο; Λέτε να συμβαίνουν αυτά στην… Πραγματικότητα;
Όχι;
Μπααα… αρκεί να ρίξετε μια ματιά και σε διάφορες περιπτώσεις του στυλ “μπήκε μέσα του ο… διάβολος” (μπρρρ…), “τον κατέλαβαν εξωγήινοι”, “είναι νεραϊδοπαρμένος” και λοιπά.
Και είναι πάρα πολύ απλό να το διαπιστώσετε και ιδίοις όμμασι (χμμμ… με Άλλα Μάτια όμως).
Όσοι έχετε σκύλο βγάλτε τον μια βόλτα, βραδάκι κατά προτίμηση, και αφού έχετε πείσει τον εαυτό σας ότι εκείνο το βράδυ θα δείτε “κάτι Άλλο” (πιο απλά, να έχετε ενεργοποιηθεί για πιθανή είσοδο σε Άλλη Πραγματικότητα και μην κολλήσουμε τώρα σε λεπτομέρειες περί Πραγματικοτήτων και λοιπά. Αυτή την ενεργοποίηση θα την πιάσει ο σκύλος σας και θα ενεργοποιηθεί με τη σειρά του). Μετρήστε πόσους ανθρώπους θα συναντήσετε στο δρόμο σας και πόσους ο τετράποδος φίλος σας θα θελήσει να… κατασπαράξει.
Παρατηρήστε σε ποια δρομάκια αποφεύγει να μπαίνει και ρίξτε μια ματιά και στην ψυχοσύνθεση των ανθρώπων που κατοικούν εκεί.
Upsss… γιατί κοιτάζει ξαφνικά πίσω ο σκύλος μου; Από που ξεφύτρωσε αυτός ο τύπος με το παράξενα παγερό βλέμμα;
Πόσα γατιά βλέπετε τριγύρω; Σας κοιτάζουν κάπως περίεργα ή ιδέα σας είναι; Και γιατί δεν κουνιούνται καθόλου όταν περνάει δίπλα τους εκείνη η περίεργη γριούλα που το βλέμμα της μοιάζει 20άρας; Βλέπετε δεν κάνουν downloading μόνο οι “κακοί”. Θυμάστε στην Μυθολογία μας πόσες φορές Θεοί και Θεαινές, έπαιρναν την ταυτότητα κάποιου ανθρώπου για να κινηθούν ανάμεσα στους ανθρώπους;
Και όταν μπορέσετε και μπείτε σε αυτό το “τριπάκι”, πολλά πράγματα μέχρι στιγμής ανεξήγητα για εσάς θα αρχίσουν να αποκτούν νόημα. Ακόμα, ή μάλλον ΚΥΡΙΩΣ, στην ίδια σας τη γειτονιά.
Ένα “δωράκι” για να ξεκινήσετε. Στον Αριστοφάνη, αλλά και σε όλους τους Αρχαίους Έλληνες Κλασσικούς, θα βρείτε πολλά “κλειδάκια” για το Ταξίδι σας, αλλά με ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική οπτική θέαση και ανάγνωση από αυτήν που ξέρετε μέχρι σήμερα. Ρίξτε μια ματιά στους Ιππής, στίχος 1323 όπου ο Χορός μιλάει για την παλιά, ιοστεφανωμένη Αθήνα. Οι μενεξέδες, τα γνωστά ία, έχουν, ως γνωστόν βεβαίως, χρώμα… μενεξεδί. Όταν δείτε το περιβάλλον γύρω σας να αποκτά μία απόκοσμη, μενεξεδιά απόχρωση, έχετε περάσει μια Πύλη. Μην καθίσετε να το αναλύσετε Λογικά, εδώ αφήστε το ένστικτό σας να πάρει τα ηνία.
Αυτά σε πρώτη φάση… εκεί που παρατηρείτε το Πεδίο Δράσης γύρω σας.
Αργότερα θα μάθετε να επεμβαίνετε σε Αυτό. Αργότερα όμως…
Για αρχή εμπιστευτείτε τον σκύλο σας.
Άλλωστε τόσοι…τυφλοί αυτό δεν κάνουν;
Νικόλαος Παναγοδημητρόπουλος
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα