Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Σταματήστε να κάνετε παιδιά για να σωθεί το κλίμα αλλιώς… θα σας ψεκάσουμε!

depopulation

Έρχεται η στιγμή που οι μάσκες πέφτουν και όλες οι «θεωρίες συνωμοσίας» περί μείωσης του αριθμού των πληθυσμών δείχνουν τελικά να είναι πραγματικός στόχος και μάλιστα αμετακίνητος! Η δε μούφα της Κλιματικής Αλλαγής, είναι ο μοχλός Κοινωνικής Χειραγώγησης για την επίτευξη της «Μηχανικής Πληθυσμών»!

«Το διοξείδιο του άνθρακα δεν σκοτώνει τα κλίματα, οι άνθρωποι το κάνουν. Και ο κόσμος θα ήταν σε καλύτερη θέση με λιγότερους από αυτούς». Με αυτήν ακριβώς τη φράση ξεκινάει άρθρο του bloomberg.com, στο οποίο παρουσιάζει τις ιδέες του ευαγγελιστή της εκκλησίας της κλιματικής αλλαγής, Travis Rieder, που είναι καθηγητής φιλοσοφίας και βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.
Οι ερωτήσεις και απαντήσεις της συνέντευξης του είναι αν μη τι άλλο ανατριχιαστικές.
Έχουμε 19 εκατ. ορφανά σε όλο τον κόσμο, λέει ο καθηγητής, αλλά ο κόσμος συνεχίζει να θέλει μεγάλες οικογένειες, όπως παίρνουν μεγάλες μερίδες ποπ κορν στο σινεμά. Θα πρέπει να αρχίσουν να σκέφτονται ότι δεν μπορούν να ζουν σε σπίτια 3.000 τετραγωνικών μέτρων και να πετούν με ιδιωτικά τζετ και τέτοια πράγματα. Αλλά δεν δείχνουν πρόθυμοι να εγκαταλείψουν τα παιγνίδια τους, γι’ αυτό κι εμείς, θα αρχίσουμε να ασκούμε πίεση στις οικογένειες. Αν η πίεση είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά ανεπιθύμητη, τότε, καλά, ίσως οι άνθρωποι αποφασίζουν να αρχίσουν να κάνουν το άλλο πράγμα
Αν μπορούσαμε να διορθώσουμε τα πάντα μέσα από τη μείωση του άνθρακα στην οικονομία μας, τότε είναι πιθανό ότι η μεταβλητή του πληθυσμού δεν θα είναι μια πραγματική ανησυχία.
Πως θα το πετύχει το άλλο πράγμα; Όχι, δεν θα επιβάλλει στείρωση ή αμβλώσεις, λέει, θα κάνει οικογενειακό προγραμματισμό και θα «χειραγωγήσει κι εκπαιδεύσει» τις γυναίκες να μην θέλουν πολλά παιδιά.
Οι σπουδαστές που έχουν την «τύχη» να τον έχουν καθηγητή, φεύγουν με ψυχολογικά προβλήματα από το μάθημα του. Όπως αναφέρεται σε άλλο άρθρο σχετικά με την «απαραίτητη μείωση πληθυσμού» για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, ο Rieder εξηγεί το ζήτημα χωρίς τεχνικούς όρους: 4 βαθμοί αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη θα είναι «σε μεγάλο βαθμό μη κατοικήσιμος για τους ανθρώπους. Θα είναι ένα μετα-αποκαλυπτικό χρονικό διάστημα όπως σε ταινία,» τους λέει. Η αίθουσα είναι ήσυχη. Κανείς δεν μιλάει. Αργότερα, μερικοί φοιτητές λένε ότι δεν είχαν ιδέα η κατάσταση ήταν τόσο κακή. Εκτίμησαν την ομιλία, αλλά την βρήκαν τρομακτική, πριν φύγουν για Σαββατοκύριακο.
Τρομοκρατία για τους μέλλοντες γονείς και ενοχές για τις παλαιότερες γενιές που δηλώνουν ότι τη δεκαετία του ’80 αν γνώριζαν δεν θα έκαναν παιδιά. Τώρα όμως που ξέρουν, λένε στα δικά τους παιδιά να μην κάνουν άλλα παιδιά!
Και στο συγκεκριμένο άρθρο, στην ερώτηση τι θα γίνει αν δεν πεισθούν οι πληθυσμοί να πάψουν να τεκνοποιούν, ή έστω να μένουν στο ένα παιδί, όπως επέβαλε η πολιτική της Κίνας, εσείς πως θα το αντιμετωπίσετε; Η απάντηση είναι με… ‘καρότο και μαστίγιο’!
Καρότο για τους φτωχούς και μαστίγιο για τους πιο εύπορους. Για τις αναδυόμενες οικονομίες, το ‘καρότο’ εμπεριέχει «εκπαίδευση»: Στη δεκαετία του 1970 και του ’80, ένα κύμα εκπαιδευτικών σαπουνόπερων στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Αφρική έπλεξε τον οικογενειακό προγραμματισμό στις γραμμές πλοκή τους. Ορισμένες χώρες κάνουν αυτό όταν αντιμετωπίζουν οικονομική κρίση. Οι παραστάσεις πιστώνονται με την πραγματικότητα αλλάζοντας τις απόψεις των ανθρώπων για το μέγεθος της οικογένειας.
Ενώ το ‘μαστίγιο’ των πιο εύπορων χωρών ο Rieder προτείνει, «να τελειώνουμε με φορολογικές ελαφρύνσεις για την απόκτηση παιδιών» και «τιμωρία» για τους νέους γονείς. Λέει ότι η ποινή πρέπει να είναι σταδιακή, με βάση το εισόδημα, και θα μπορούσε να αυξήσει με κάθε επιπλέον παιδί.
Σκεφτείτε το σαν ένα φόρο άνθρακα, για τα παιδιά. Ξέρει ότι ακούγεται τρελό.
«Αλλά τα παιδιά, με ένα ψυχρό τρόπο θεώρησης, είναι μια εξωτερικότητα», λέει. «Εμείς, ως γονείς, εμείς, ως μέλη της οικογένειας, παίρνουμε την καλή πλευρά. Και ο κόσμος, η κοινότητα, πληρώνει το κόστος».
«Η κατάσταση είναι ζοφερή, είναι απλά σκοτεινή», λέει. «Η Μηχανική των Πληθυσμών, ίσως είναι μια ακραία κίνηση. Αλλά μας δίνει μια ευκαιρία».
Αλλά αναρωτιέται η αρθρογράφος, η ιδέα της μείωσης πληθυσμού για να σωθεί ο πλανήτης τελικά είναι η πιο τρελή; Οι επιστήμονες έχουν προτείνει απίστευτα επικίνδυνα προγράμματα γιαΓεωμηχανική των νεφών και των ωκεανών (ένα από αυτά είναι και οι ψεκασμοί με νανοσωματίδια ή άνθρακα ηφαιστείων).
Οπότε, φτάνουμε στο συμπέρασμα διαλέξτε: Ή θα μειωθείτε από μόνοι σας, ή θα σας μειώσουμε θέλετε δεν θέλετε.
Κατά τα άλλα οι «συνωμοσιολόγοι» που μιλούν για μυστικά προγράμματα μείωσης πληθυσμών, μέσω αέρα, νερού, τροφής, φαρμάκων κι εμβολίων τα βγάζουν από το κεφάλι τους! Είναι όλα μέσα στο μυαλό τους! Μας το λένε κατάμουτρα, αλλά κάποιοι θέλουν να έχουν τη μούρη χωμένη στην άμμο και… να γλυτώνουν την «ενημέρωση».
Αυτό που σίγουρα δεν θα γλυτώσουν είναι να δουν την οικογένεια τους να χάνει τα μέλη της, τα νυν και τα ενδεχόμενα στο μέλλον, στο βωμό της απληστίας της ελίτ που θέλει τον πλανήτη για πάρτη της! Εκτός κι αν είναι από αυτούς που έχουν σπίτι 3.000 τ.μ. και ιδιωτικό τζετ. Ε, αυτοί δεν ανησυχούν, αυτοί είναι εκείνοι που σχεδιάζουν το άλλο πράγμα!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα