Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ερμήνευσε με προσοχή τα Όνειρά σου γιατί είναι Σημαντικά! Μάθε τι έχουν να Σου Πουν!

Όλοι βλέπουμε όνειρα, αλλά ίσως να μην γνωρίζουμε πως να αποκαλύψουμε την κρυμμένη δύναμη και ισχύ τους. Αν και ο ύπνος έχει ως στόχο να αναπαύσει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή, αποτελεί το έναυσμα να έρθουν σε μας εικόνες και ιστορίες σε μορφή ονείρων, που έχουν τη δική τους σημασία.
Ερμήνευσε με προσοχή τα Όνειρά σου γιατί είναι Σημαντικά Μάθε τι έχουν να Σου Πουν

Μολονότι τα όνειρα μπορούν να ασκήσουν τεράστια επιρροή στη ζωή μας, συμβαίνει συχνά να μην τους δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή, νομίζοντας ότι αποτελούν το απόσταγμα ανώφελων εννοιών ή πιστεύοντας πως αναδεικνύουν τους ανέκφραστους φόβους μας. Όταν μαθαίνουμε να επικεντρωνόμαστε στην ουσία των ονείρων, καταλαβαίνουμε ότι έχουν πολύ περισσότερα να μας πουν και δεν είναι απλά ένα σενάριο ιστορίας που παίζει στο μυαλό μας.
Έχετε ποτέ δει ένα όνειρο που το σκεφτόσασταν για μέρες και δεν το αφήνατε από τη σκέψη σας; Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχει μια πραγματική δύναμη πίσω από όσα ονειρευόμαστε που ασκείται πάνω μας. Όχι μόνο υπάρχει αυτή η ενέργεια, αλλά έχει και ένα συγκεκριμένο σκοπό. Δυστυχώς, συχνά δεν εξηγούμε δόκιμα τα όνειρά μας, γιατί απλώς δεν τα καταλαβαίνουμε.
Μερικά όνειρα μπορούν να εξηγηθούν με απλά λόγια χωρίς να καταβάλουμε αρκετή σκέψη για να γίνουν κατανοητά, ενώ άλλα είναι συμβολικά και εξηγούνται μὀνο με τη γλώσσα της ψυχής μας. Μόλις αρχίσουμε να συλλαμβάνουμε το νόημα και να αποκρυπτογραφήσουμε τα όνειρά μας, τότε δεν θα μας φαίνονται πλέον αλλόκοτα, αλλά θα μας προϊδεάζουν για το τι συμβαίνει στη ζωή μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιούν το Νόμο της Έλξης σε συνδυασμό με τα όνειρά μέσω της τεχνικής του ΟραματισμούΟ οραματισμός σας επιτρέπει να χειρίζεστε τα όνειρά σας αρκετά αποτελεσματικά ώστε να μπορείτε αργότερα να τα ανακαλείτε στη μνήμη σας και να τα προωθείτε στη συνειδητή σκέψη σας. Αν και αυτό δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να το πετύχετε.
Αρχικά, θα πρέπει να καταγράφετε τα όνειρά σας. Μια καλή ιδέα είναι να αγοράσει έναονειρολόγιο (σημειωματάριο για όνειρα) ένα στυλό και ένα φακό για να σημειώνετε τα όνειρά σας την στιγμή που ξυπνάτε (που αυτή μπορεί να είναι στη μέση της νύχτας) και όταν αυτά είναι πολύ φρέσκα και ζωντανά στη μνήμη σας. Με αυτή τη μέθοδο θα είστε σε θέση να θυμάστε και να ανακαλείτε τα όνειρά σας κάθε στιγμή, ώστε να χρησιμοποιήσετε το μήνυμά τους για να ωθήσετε το πεπρωμένο σας.

Πώς να εξηγήσετε τα όνειρά σας με τη βοήθεια ενός ονειρολόγιου:

– Στην κορυφή της κάθε ημερολογιακής εγγραφής, φροντίστε να σημειώνετε την ημερομηνία. Είναι επίσης σημαντικό να καταγράφετε λεπτομερώς μερικές σύντομες σημειώσεις για γεγονότα που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ημέρας σας.Μπορεί να προέκυψαν διάφορα ζητήματα μέσα στην ημέρα και με αυτό τον τρόπο θα μπορείτε να τα συνδυάζετε με τα όνειρά σας και να σημειώνετε πως αυτά σας προειδοποίησαν.
– Όταν καταγράφετε τα όνειρά σας, φροντίστε να χρησιμοποιείτε ενεστώτα χρόνο.Αυτό θα κρατήσει τα όνειρα ζωντανά και θα σας επιτρέψει να αντιληφθείτε το αληθινό τους νόημά. Καθώς θα κάνετε τη διαδικασία, θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι αυτό.
– Είναι απαραίτητο να περιγράψετε λεπτομερώς πώς αισθανθήκατε κατά τη διάρκεια του ονείρου και τα τυχόν συναισθήματα που μπορεί να ανήλθαν στην επιφάνεια. Τα συναισθήματα που βιώνετε σε ένα όνειρο μπορεί να είναι εξίσου σημαντικά με τις ενέργειες που έλαβαν χώρα.
– Καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια που μπορεί να θυμάστε σχετικά με τα όνειρα, ακόμη και αν δεν τις αξιολογείτε σημαντικές εκείνη τη στιγμή. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε να καταλάβετε το νόημά τους αμέσως, μπορεί να αποκαλυφθεί μέσω άλλων ονείρων όταν κάνετε αντιπαραβολή.
Χρησιμοποιώντας ένα ονειρολόγιο θα αρχίσετε να κατανοείτε καλύτερα τα όνειρά σας, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μηνύματά τους για να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή και να υλοποιήσετε τους στόχους που έχετε βάλει στη ζωή σας. Όσο περισσότερη προσοχή και αφοσίωση δώσετε για την κατανόηση των ονείρων σας, τόσο πιο ισχυρή επιρροή θα ασκήσουν πάνω σας για θετικά αποτελέσματα.
Καθώς επιτρέπετε στα όνειρά να δώσουν προτεραιότητα και νόημα στη ζωή σας, θα διαπιστώσετε πως με τον καιρό θα μάθετε και θα βιώνετε περισσότερα απ’ όσα είχατε φανταστεί για τις δυνατότητές σας!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα