Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΙΞΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΞΥΠΝΑΕΙ ΕΡΩΤΙΚΑ


Πρεμιέρα με νέα γκόμενα ο δικός σου. Ο έμπειρος, έτσι νομίζει, διότι έχει χιλιόμετρα στο κονταίρ του. Παρελθόν μ' άλλες. Άρα, το παλληκάρι με ατζέντα αισθάνεται σιγουριά, ότι μετράει σαν εραστής.
Τι, όμως, θα πει «έμπειρος», για να κάνουμε ταμείο. Είναι εκείνος που όχι απλά έχει πείρα, αλλά με άνεση, χωρίς άγχος, χωρίς πανικό παίζει διακριτικά και αποτελεσματικά την επαφή με το κορίτσι. Δείχνει την κλάση του που δεν στηρίζεται αποκλειστικά στο ατού της εμπειρίας του, μάλιστα όταν πρόκειται να βρεθεί για πρώτη φορά με τη νέα κατάκτηση.
Κάποιες φορές, εξαρτάται από το ποια είναι η άλλη, που σημαίνει ότι η εμπειρία αποδεικνύεται σε μειονέκτημα! Όχι, βέβαια, με γυναίκα κωλοπετσωμένη, παντρεμένη κι όχι, η οποία πιθανόν να ενδιαφέρεται ψυχρά και συνειδητά μόνον να πηδηχτεί. Κάποιες γυναίκες ξενερώνουν, κάνουν πλάγιες σκέψεις στην ανδρική εμπειρία, με πτυχία και δήθεν.
Μια κοπέλλα, ακόμα και περπατημένη, όχι απαραίτητα η πρωτάρα, να μην αισθάνεται καλά, μέχρι που να δυστροπήσει, εάν ο άλλος λόγω... εμπειρίας, δείξει στυλίστας και επιδέξιος.

Το σεξ θέλει έμπνευση. Δεν κάνεις παιχνίδι καρμπόν. Όπως με την προηγούμενη τύπισσα. Όπως και την προηγούμενη φορά με την ίδια. Επειδή η γυναίκα και στις πιο καυλωτικές στιγμές σ' έχει στο ζύγι, στην ακτινογραφία, σε περνάει από ακτίνες Χ. Η μαγκιά, λοιπόν, είναι να μην εμφανιστείς στα μάτια της «εκπαιδευμένος». Έμπειρος. Με κινήσεις κωδικοποιημένες.
Κι εσύ, κι εκείνη θα το χαρείτε περισσότερο αν η δουλειά εξελιχθεί αυτοσχέδια, αυθόρμητα. Αν διαχειριστείς το κορμί της λες και ξυπνάς ερωτικά μ' αυτήν.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα