Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016

Ψιλικατζηδες

13906594_866711370131693_8392370774517210904_n

Εχει πλακα που ασχολουμαστε ακομη με τους ΨΕΥΤΕΣ και δεν εξαιρω τους δεξιους αλλα αυτοι εδω το εχουν τερματισει κυριολεκτικα. Ειμαστε η ΜΟΝΗ χωρα σε μνημονιο μιας και για τον Ελληνα το μνημονιο δεν ειναι κατι εκτακτο αλλα μια παγιωμενη κατασταση που πλεον ειναι στον ΕΒΔΟΜΟ (7) χρονο και εχουμε ακομη τουλαχιστον αλλα 2. Χωρες που μπηκαν μετα απο εμας οχι μονο βγηκαν, αλλα πλεον ειτε δειχνουν αναπτυξη (πραγματικη οχι ΘΑ-ΡΙΣΤΕΡΗ) οπως η Ιρλανδια, ειτε μειωνουν φορους οπως ο ΕΝΦΙΑ στη Κυπρο κατα 75% φετος και καταργηση του χρονου!
Εμεις εδω απο οτι διαβαζω παμε για ΕΝΦΙΑ (αυτον που δεν πληρωνω και θα καταργουσα..) ΚΑΙ το 2017- φυσικα αυξημενο αριστερα ομως- και εχει ο μεγαλοδυναμος. Λογικο βεβαια αν σκεφτουμε οτι με ολη αυτη τη φοροκαταιγιδα με το ΦΠΑ στο 24% παντου και νεες αυξησεις σε καυσιμα ποτα καπνα κλπ τι εκανε ο Αλιεξης? ΑΥΞΗΣΕ (σωστα διαβαζετε) τα εξοδα του κρατους κατα 1,5% το 2016! Απιστευτος? Ειναι πραγματικο κατορθωμα την ωρα που η καταναλωση εχει πιασει πατο, τα ληξιπροθεσμα εχουν παει στα 90 ΔΙΣ και πλεον οι πολιτες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ να πληρωσουν αλλο, η πρωτη φορα φασιστερα να ΑΥΞΑΝΕΙ τα εξοδα του δημοσιου μιας και 738,000 ΤΕΜΠΕΛΧΑΝΑΔΕΣ ΔΥ μας κοστιζουν 15ΔΙΣ ευρω το χρονο, δηλαδη το 12% του ΑΕΠ! Μονο αυτοι χωρις τις συνταξεις μεσα. Η συντηρουμε το πελατειακο κρατος η παιζουμε..
Καθε φορα ο στοχος ειναι να κοροιδεψουμε (ετσι νομιζουμε) τους κακους ξενους με το ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ minimum των ‘προαπαιτουμενων’ για να παρουμε τη δοση μας να συτηρουμε τα λαμογια: ΕΝΑ (1) εκκατομυριο ευρω π.χ μας κοστιζει η προεδρια της δημοκρατιας για να βγαζει ο Πακης φωτο στις παρελασεις, για να φερουμε ενα ασημαντο παραδειγμα. 1 εκκ στο Πακη και τη κουστοδια του ετησια..
Φυσικα τα capital controls εγιναν επισης μονιμη κατασταση μιας και ΟΥΔΕΙΣ πλεον ουτε καν ψελλιζει ποτε θα αρθουν. Περσυ μας ελεγαν για Ιανουαριο του 2016, μετα βγηκε η Κατσελη (τεραστιο κεφαλι..) και μας ειπε για το Πασχα και πλεον δεν ακουγεται κουβεντα. Αντε ρε που θελετε και προσβαση στα λεφτα σας. Σας καναμε τα 420 την εβδομαδα 840 στις 15. Αντε να τα παμε και 1260 στις 21 μερες. Η 1680 στο μηνα. Τι αλλο θελετε? Δεν ακουσατε το μικρο ΤΣΕ-ΨΕΥΤΑΡΑ προχθσες τι απαντησε στην αλλη? ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ!! Και πολυ καλα της ειπε. Οταν θελατε επανασταση, Βενεζουελα και στηριζατε (ο Κοντομηνας το ειπε οχι εγω) τον ΤΣΥΡΙΖΑ με τους Λαλακηδες ΑΥΤΟ δε θελατε? Τωρα τι φωναζεις?
Η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη «δεν έδωσε το δικαίωμα υποβολής ερώτησης στο Βήμα, στο Πρώτο Θέμα, στον Ελεύθερο Τύπο, στη Δημοκρατία και προφανώς σε όσους δημοσιογράφους εκπροσωπούν Μέσα Ενημέρωσης τα οποία θεωρούνται μη ελεγχόμενα από την κυρία Γεροβασίλη». ΤΙ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΕΙ? Στην ΕΣΣΔ δηλαδη οποιος ηθελε μιλαγε? Η μηπως στη DDR? Η μηπως στη Β.Κορεα? Η μηπως στη Κουβα?
Λουκετο ΚΑΙ ο Ελευθερουδακης σημερα. Ενα μαγαζι 100+ χρονων το κλεισαμε κ αυτο. Αλλωστε τι να κανουμε τα βιβλιοπωλεια οταν εχουμε Φιλη που καταργει προσευχες-θρησκευτικα-αρχαια και οτι αλλο νομιζει? Απο τη στιγμη που η καριερα ειναι χολερα και η αριστεια κατακριτεα δεν χρειαζωμαστε κατι περιεργους να πουλανε γνωση μπας και ξεστραβωθει κανενας ανθρωπος. 130 υπαλληλους ειχε το μαγαζι και θα μεινουν λεει 4, ισα ισα για το αμορε. Οι αλλοι 126 ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ- κατα Αλιεξη και Πολλακη. Αλλωστε στη Σοβιετια ετσι το κανανε και προκοψαν. Το ιδιο και στη Βενεζουελα του συντροφου Μαδουρο..
Εχει πολλα να πουμε (μπολικα post) αλλα θα κλεισω με αυτο που μου εστειλαν:
Ο Φιντέλ Κάστρο προέρχεται απο εύπορη οικογένεια. Ο ίδιος παντρεύτηκε πολύ πλουσια γυναίκα. Kαι απέκτησε PhD στην Νομική, στα 50ς, όταν ακόμα το 80% της υφηλίου δεν γνώριζε ανάγνωση. Ο πατέρας του Fidel, παρότι ξεκίνησε φτωχός, εξελίχθηκε, τόσο επι διακυβέρνησης Machado, όσο και επι Batista, σε έναν απο τους πιό πλούσιους γαιοκτήμονες της Κούβας.(σ.σ Σας θυμιζει κατι? Μηπως κατι δουλιτσες που εκλεινε ο μπαμπας του Αλιεξη με τη ΧΟΥΝΤΑ ως μεγαλοεργολαβος?)  Βγάλτε το συμπέρασμα σας πως.
Ο Che, και οι δύο του γονείς προέρχονταν απο ισπανικής καταγωγής αριστοκρατικές οικογένειες με τεράστια οικονομική επιφάνεια στην Αργεντινή.
Πως αλλιώς θα έβρισκε χρήματα να κάνει joyride με μηχανή την μισή αμερικάνικη ήπειρο, πρίν ξεκινήσει καν τις σπουδές του για γιατρός…
Μιλάμε για χορτάτους ανθρώπους που δεν μεγαλώσαν σε κομουνιστικές ουτοπίες. Ήταν όμως χορτάτοι. Και κυριολεκτικά και χρηματικά.
Και είχαν κάποιο (μεγάλο) επίπεδο καλλιέργειας και μόρφωσης.
Σταματήστε πια να παραμετροποιήτε με βάση αυτές τις πλασματικές σας εικονίτσες περί μανιχαιστικών προτύπων και της όποιας faux ηθικής ανωτερότητας που σου προσδίδει  τάχα μου η πείνα και η το concept της «μη κατοχής υλικού πλούτου». Με πόσο εύκολα την πατάει ο κόσμος με αυτά….
Νηστικός επαναστάτης ποτέ δεν έφτασε πολύ μακριά.
Εσείς και νηστικοί είστε, και επαναστάτες δεν είστε.
Μα πόση ζημιά έχει κάνει τέλος πάντων ο ανθρωπότυπος του Βασιλάκη-Καίλα/Γκιωνάκη στον έλληνα?

ΥΓ1 Σήμερα αναμένεται η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος η οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- αναμένεται να απορρίπτει τις κυβερνητικές επιλογές για το ηγετικό δίδυμο Ρουμελιώτη-Σαπουτζόγλου στην Attica Bank. Εχει ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ η τραπεζα των νεων Κοσκοταδων του ΤΣΥΡΙΖΑ και θα τους πιασουμε ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην ωρα τους.

ΥΓ2 Αφιερωμενο σε διαφορους:
Δεν χωράει ο ωκεανός σε ένα μπουκάλι. Μην ερμηνεύετε το σύμπαν με βάση την περιορισμένη σας αντίληψη ειδικα αμα δε ξερετε που παν τα τεσσερα.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα