Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ακραιο-φαινομενική τρομοκρατία με…το αζημίωτο βεβαίως, βεβαίως!

AAimBRZ
Κυκλοφόρησε άρθρο, ένα από αυτά που κυκλοφορούν κατά καιρούς και πάντα όταν κάποια καταστροφή έχει συμβεί: Οι χώρες που κινδυνεύουν άμεσα με φυσικές καταστροφές
Και το άρθρο ξεκινάει ως εξής:
Μετά τον καταστρεπτικό σεισμό στην κεντρική Ιταλία ο κίνδυνος μιας νέας φυσικής καταστροφής, που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή εκατοντάδες ανθρώπους είναι πιο ορατός από ποτέ.
Η παγκόσμια υπηρεσία καταγραφής του κινδύνου που αντιμετωπίζουν οι χώρες σε περίπτωση κάποιας φυσικής καταστροφής, WorldRiskReport, έδωσε στη δημοσιότητα έναν χάρτη που καταγράφει τις χώρες που απειλούνται άμεσα.
Και συνεχίζει λέγοντας ότι στις πρώτες θέσεις της λίστας κατατάσσονται χώρες που βρίσκονται σε περιοχές που αντιμετωπίζουν, ήδη, μεγαλύτερες απειλές για κάποια καταστροφή λόγω της γεωγραφικής τους θέσης, όπως η Χιλή, που βρίσκεται σε μια σεισμογενή περιοχή. Παράλληλα, υψηλό κίνδυνο αντιμετωπίζουν και οι χώρες που δεν διαθέτουν ικανές υποδομές για την αντιμετώπιση μιας έκτακτης ανάγκης, όπως πολλά κράτη της Αφρικής.
Άρα η Ιαπωνία με ανάπτυξη και υποδομές εξαιρείται; Η Φουκουσίμα το ξέρει αυτό, ή “δεν κινδυνεύει άλλο”;
Αλλά… αλλού πάει το πράμα. Η Ελλάδα βρίσκεται μεταξύ των χωρών που αντιμετωπίζουν, σχετικά, μέτριο κίνδυνο, με ποσοστό 6.70%.
Ποιές χώρες είναι τοπ; Όπου ο φτωχός και η… δανειοδότηση.
Για παράδειγμα, πρώτο και καλύτερο στη λίστα κινδύνου είναι το Βανουάτου, με ποσοστό κινδύνου 36.28%. Θυμάστε τι έγινε στο Βανουάτου; Τον Μάρτιο του 2015 έφαγε μια καιρική βόμβα την οποία δεν μπορούσαν ούτε οι μετεωρολόγοι να εξηγήσουν, με αποτέλεσμα η τελείως φτωχική αυτή χώρα, πλην όμως ήταν από τις ελάχιστες στον πλανήτη με μηδενικό χρέος, να έχει ανάγκη από δάνεια, από την Παγκόσμια Τράπεζα κι άλλους ευγενικούς και προσφερόμενους οργανισμούς με… το αζημίωτο, βεβαίως βεβαίως. Έκτοτε τις έχει ξαναρπάξει μερικές φορές με ακραία φαινόμενα.
Τόνγκα, Φιλιππίνες, Γουατεμάλα, Μπαγκλαντές, Νησιά Σολομώντα, Μπρουνέι, η ήδη πτωχευμένη Κόστα Ρίκα, Καμπότζη και Παπούα Νέα Γουινέα, συμπληρώνουν το top 10 των χωρών που κινδυνεύουν.
AAimu8H
Από ποιόν όμως;
tromokratia
Όσοι είναι προετοιμασμένοι μπροστά σε κάποιο ακραίο φυσικό φαινόμενο, έχουν περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης. Οι χώρες που βλέπουν να επέρχονται φυσικές καταστροφές, που προετοιμάζονται για τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής και παρέχουν τα απαιτούμενα οικονομικά μέσα θα είναι καλύτερα προετοιμασμένες στο μέλλον
Απόλυτη αντιγραφή της μαφιόζικης πρακτικής που με απειλές πουλούσε προστασία από… την ίδια!
Αλλά τι είναι το WorldRiskReport; Μια κοινοπραξία γερμανικών οργανισμών και ΜΚΟ με το Πανεπιστήμιο Ηνωμένων Εθνών. Multi-Mafia παγκοσμιοποιημένη με λίγα λόγια.
Έβαλαν κάτω τον χάρτη και μοίρασαν ρίσκα για να μοιράσουν και δάνεια, αλλά για να δουλέψουν και μετοχές του νέου ‘χρηματιστηρίου’ που λέγεται παράγωγα καιρού και καταστροφών
risks
Είπαμε, η Κλιματική Αλλαγή είναι μεγάλη μπίζνα και δεν σταματάει με τις ΑΠΕ και την ενέργεια. Παίζει και με δάνεια, παίζει και με παράγωγα καιρού. Παίζει και με τις νέες ευκαιρίες της ανακατάταξης του παγκόσμιου κλίματος, όπως το λιώσιμο των πάγων και την εξόρυξη πετρελαίου στην παρθένα πηγή του Βορρά.
Αν τους ενδιαφέρουν οι ΑΠΕ για να σώσουν το κλίμα, γιατί σκοτώνονται ποιος θα πρωτοπάρει εκεί τα πετρέλαια;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα