Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΧΩΡΕΙ, ΝΟΜΙΜΟΣ Ο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!



Εάν πριν εκατό, λέω 100, όχι 1.000 χρόνια, κυκλοφορούσαν οι γυναίκες έτσι όπως σήμερα «ντύνονται» θα τις είχαν πετάξει στο μπουντρούμι, με απόφαση δικαστική. Όπως «ντύνονται» σήμερα όχι στην παραλία, ούτε στο δικό τους ιδιωτικό χώρο.
Αυτή είναι η μόνη αληθινή επανάσταση του ανθρώπινου είδους. Η ενδυματολογική και η σεξουαλική απευλευθέρωση. Αν μιλάμε σοβαρά. Παπάρια έγραψε η Γαλλική Επανάσταση, η Οκτωβριανή και όποια άλλη. Οι αλλαγές και οι κοινωνικές κατακτήσεις, οι αληθινές, οι πραγματικές, οι ορατές, αφορούν το τολμηρό ντύσιμο που αναδεικνύει και επιδεικνύει το σώμα. Όπως η νομιμοποίηση των γάμων των ομοφυλοφίλων, ακόμα και ιερέων. Αυτές είναι οι χειροπιαστές επαναστατικές ανατροπές της Ιστορίας.
Συνελήφθη Ιταλός να αυνανίζεται στην πλατεία πανεπιστημίου μπροστά στα έκπληκτα μάτια των φοιτητών. Δικάστηκε ο ανώμαλος επιδειξίας και άρπαξε φυλακή 3 μηνών και πρόστιμο 3.420 ευρώ.
Το ανώτατο δικαστήριο της Ιταλίας, όμως, έκρινε ότι ήταν μαλακία η απόφαση να τιμωρηθεί ο αυνανιστής σε δημόσιο χώρο. Και ακύρωσε τη φυλακή, ενώ πρότεινε να επιβληθεί χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα αποφασιστεί από άλλο δικαστήριο.

Δεν είναι έγκλημα να μαλακίζεται κάποιος σε δημόσιο χώρο, είπε το Ανώτατο δικαστήριο, όμως είναι άσεμνη πράξη. Έχεις σχόλιο, κύριε αναγνώστη; Να σου πω εγώ.
Ένα κάρο μαλακίες γίνονται δημοσίως και επισήμως. Ένα κάρο μαλακίες λέγονται. Αν υπήρχε σοβαρό δικαστήριο θα έπρεπε κάποιους, μ΄αυτά που λένε και κάνουν, να τούς κρεμάγανε ανάποδα.
Η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ιταλίας είναι ορόσημο. Είναι φάρος, που φωτίζει. Ότι είναι γελοίο, ότι είναι ολότελα υποκριτικό να καταδικαστεί ένας αυνανιστής και να απαλλάσσονται, να έχουν ασυλία οι διπλωματούχοι μαλάκες που μαλακίζουν τον κοσμάκη. Χαίρετε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα